Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Daimura, aukšas, derlingas, tinkamas ir valgymui ir konservavimui, dera gausiai ir ilgai, vaisiai slyvinukai. Dydis mano akimis super geras.

Grįžo Kulkė. Buvau ir pas ginę, ir stacionare. Viskas puiku, bičas jaučiasi gerai, sveria jau 3.5kg, visko pakanka, kaklelis ruošiasi, tonai geri, fiksavo du sąrėmius virš 100, kurių aš nejaučiau. Terminas vasario 29d. biggrin.gif Kadangi tokios dienos nėra, tai šiandien smile.gif Bet užtat dabar jaučiuosi nei šiaip, nei taip. Kažką jaučiu, maudžia, tik vėl nesuprantu, ar tai tikra ax.gif Žodžiu viskas gerai, net gydytoja patenkinta biggrin.gif Sakė jei iki kokio pirmadienio dar nepagimdyčiau, tada jau turėtų guldyt. O šiaip sako, galim, kad ir dabar nuleist vandenis ir pagimdysit. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 28, 11:21)
Daimura, aukšas, derlingas, tinkamas ir valgymui ir konservavimui, dera gausiai ir ilgai, vaisiai slyvinukai. Dydis mano akimis super geras.

Grįžo Kulkė. Buvau ir pas ginę, ir stacionare. Viskas puiku, bičas jaučiasi gerai, sveria jau 3.5kg, visko pakanka, kaklelis ruošiasi, tonai geri, fiksavo du sąrėmius virš 100, kurių aš nejaučiau. Terminas vasario 29d. biggrin.gif Kadangi tokios dienos nėra, tai šiandien  smile.gif Bet užtat dabar jaučiuosi nei šiaip, nei taip. Kažką jaučiu, maudžia, tik vėl nesuprantu, ar tai tikra ax.gif Žodžiu viskas gerai, net gydytoja patenkinta  biggrin.gif Sakė jei iki kokio pirmadienio dar nepagimdyčiau, tada jau turėtų guldyt. O šiaip sako, galim, kad ir dabar nuleist vandenis ir pagimdysit.  biggrin.gif

visos naujienos geros biggrin.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 28, 10:33)
Gaudvile, va, dar ko norėjau paklaust. Tu man pernai braškes Pandora lyg iš Ragaišio ūkio pirkai?
Skaitau daba braškėse to ūkio atstovė rašo, kad nerekomenduoja pirkt Pandoros, nes nieks jau jos šviežiai nebeaugina ir nėr kur atnaujinti veislės g.gif kažkaip keistai nuskambėjo.
Nors nereik ir pernai metų, pažiūrėjau, kad ir dabar jų puslapyje ta veislė kabo smile.gif

Keistai ir man nuskambėjo. Šiaip tik pamąstysiu. Taip ar taip kas 3-4 metus atnaujinam 'ūsais'. Pati veislė neišsigimsta. Nebent gali susimaišyt su kitom veislėm ūsai, jei netvarkingai augina mastau.gif Tarkim tokios bulvės iki 5 metų veislę išlaiko, vėliau sava surinkta sėkla netinka. A apie braškes niekur tokios info nebuvau radus.

Be to, jei tik nesapnuoju, jis ten išskirtinai frigo daigais prekiavo. Tame tarpe ir Pandoros likučiai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 28, 11:46)
Keistai ir man nuskambėjo. Šiaip tik pamąstysiu. Taip ar taip kas 3-4 metus atnaujinam 'ūsais'. Pati veislė neišsigimsta.

Be to, jei tik nesapnuoju, jis ten išskirtinai frigo daigais prekiavo. Tame tarpe ir Pandoros likučiai buvo.

tai aš irgi manau, kad ūsais gi nuolat atnaujinam tas, kurios patinka. Be to, ir veislė gera.

ne, jie ir paprastais daigais prekiavo. Nežinau būtent dėl tos mugės, kur pas jus buvo, bet aplamai kalbu. Esu pas juos ir Vilniaus mugėje pirkusi.
Papildyta:
Grįžo Kulkė. Viskas puiku.

super. Prisiduot dabar kas pusvalandį turėsi lotuliukas.gif

eklerų neprigriebei? Labai skanūs vakar buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 vasario 2017 - 11:56

Sveikos. Kulke, nestabdyk, mano giminaitė jau turi bičiuką, nors terminas vėliau jos. Sakė pernešiot savaitę dabar leidžia, ne dvi.

Varykit žiemą lauk, siunčiu jums linkėjimus iš espanos. Dabar 16, vakar buvo 22.

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 02 28, 11:59)
Varykit žiemą lauk, siunčiu jums linkėjimus iš espanos. Dabar 16, vakar buvo 22.</p>

nelabai pas mus skiriasi-termometras šiuo metu pavėsy pas mane +12 rodo blink.gif blink.gif ant saulės-+21 bigsmile.gif bigsmile.gif
o tu varai?aš tai dar ruošiuos-šiuo metu virš 100saldžių storų blynų prikepus,ir dar su žolėm ir sūriu kepu
Papildyta:

Grįžo Kulkė. Buvau ir pas ginę, i

geros žinios bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 02 28, 11:59)
Varykit žiemą lauk, siunčiu jums linkėjimus iš espanos.

ar jau iki ten žiemą nuvijai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 28, 12:26)
ar jau iki ten žiemą nuvijai?  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Sugalvok tu man taip biggrin.gif

Patiko, idėja neriančioms.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kulke, kokios puikios naujienos wub.gif Lauksim dar puikesnių wub.gif

A ne bitė, aš - kamanė nestuke.gif Ne, nu šitiek blynų prisivalgyt...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 28, 11:55)
super. Prisiduot dabar kas pusvalandį turėsi lotuliukas.gif

eklerų neprigriebei? Labai skanūs vakar buvo biggrin.gif

Tuku tuku prisiduodu biggrin.gif

Pamečiau kojas kažkur per apžiūrą. Nu taip skauda iš kirkšnių einant, sienas ramstau blink.gif

Eklerų nepagriebiau, bet kruasanų turėjau su šokoladu ir karamele biggrin.gif

Jauč Ex daigai šiltnamyje šiandien duškinasi ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 28 vasario 2017 - 13:23
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 28, 13:22)
  Pamečiau kojas kažkur per apžiūrą. Nu taip skauda iš kirkšnių einant, sienas ramstau  blink.gif

Jauč Ex daigai šiltnamyje šiandien duškinasi  ax.gif  biggrin.gif

čia gal ką nors reiškia? g.gif

jauč, jau žydi anie pas ją..
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 28, 13:22)
Tuku tuku prisiduodu  biggrin.gif

Pamečiau kojas kažkur per apžiūrą. Nu taip skauda iš kirkšnių einant, sienas ramstau  blink.gif

Eklerų nepagriebiau, bet kruasanų turėjau su šokoladu ir karamele  biggrin.gif

Jauč Ex daigai šiltnamyje šiandien duškinasi  ax.gif  biggrin.gif

mamuk,žiūrėk ,bičius dar spės paskutię žiemos valandą išsirist bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti