Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 03 02, 09:52)
ale aš jau stacionare, tegu pajungia tikrųjų sąrėmių programą šiandien  biggrin.gif

kas čia per programa? Matavimai kokie ar jau veiksmą inicijuos?
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 02, 09:46)
Labas rytas! Nius, koks fainas oras wub.gif

aha, ir pas mus jau labai gražus wub.gif
Atsakyti
Et, reikia muset pradėt atbulinį skaičiavimą. Jei turėjo atsirast 03.01 + 7-10 dienų, tai kaip ir 03.11 finišas.

Taigi, liko nei daug, nei mažai - 9 dienos biggrin.gif

Kulke, stiprybės! laugh.gif

Ai, ant lapuko papaišiau skaičiukus, tais visai gražios datos gimimui: 2017-03-05 ir 2017-03-07. Kitos nelabai gražiai žiūrisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 02 kovo 2017 - 10:09
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 02, 10:07)
tai kaip ir  03.11 finišas.

priėjom vieningos nuomonės biggrin.gif
bet kadangi Kulkei jau pabodo esama padėtis, tai tegu pati sprendžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 02, 10:07)
Et, reikia muset pradėt atbulinį skaičiavimą. Jei turėjo atsirast 03.01 + 7-10 dienų, tai kaip ir  03.11 finišas.

Ai, ant lapuko papaišiau skaičiukus, tais visai gražios datos gimimui: 2017-03-05 ir 2017-03-07. Kitos nelabai gražiai žiūrisi.

ooo,tai ne vasarinukas turėjo būt?
biggrin.gif biggrin.gif Bitės pirmas gimtadienis bus....aišku,čia biški ne į temą....
Ate,pagaliau susigribai wub.gif mirksiukas.gif gulėk lovoj,bo nuo tamiflu ir nešiot gali,man prie haliunių ir širdis garuot buvo pradėjus...lyg pasakojau ..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 01, 21:52)
mergai, ar važiavo kieno vaikas su klase į užsienį?

Laba, mano vaziavo, bet ne su klase, o buvo grupe is mokyklos. Vaziavo i Briuseli ir dar po Europa pasitranke, jokiu rupesciu mums nebuvo, tik ka veztis ir tt.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 02, 10:22)
biggrin.gif  biggrin.gif Bitės pirmas gimtadienis bus....aišku,čia biški ne į temą....
Ate,pagaliau susigribai wub.gif  mirksiukas.gif gulėk lovoj,bo nuo tamiflu ir nešiot gali,man prie haliunių ir širdis garuot buvo pradėjus...lyg pasakojau ..

Ką reiškia? Nesupratau. Nešiot- tai svaiguliuot? Garuot????
Kažkaip neužfiksavau. Papasakok. Man vakar tikrai buvo ne kas, bet kai rašė tą vaistą sakė, kad tris paras bus liūdnai, o bet tačiau, šiandien tikrai palyginus viskas normaliai.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 02, 10:24)
Laba, mano vaziavo, bet ne su klase, o buvo grupe is mokyklos. Vaziavo i Briuseli ir dar po Europa pasitranke, jokiu rupesciu mums nebuvo, tik ka veztis ir tt.

patiko? smile.gif
Kiek mano didysis nenorėjo niekur važinėt, tiek mažasis, jaučiu, norės visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 02, 10:22)
biggrin.gif  biggrin.gif Bitės pirmas gimtadienis bus....aišku,čia biški ne į temą....

nius mano senu protu mąstant, jei nėra 29 dienos, vadinasi 03.01 mirksiukas.gif

O, tortas bus! Ką įdomaus savo gražuolei sugalvosit? bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 03 02, 10:32)
Kiek mano didysis nenorėjo niekur važinėt, tiek mažasis, jaučiu, norės visur smile.gif

Mano taip pat niekur nenori. Jei aš ar vyras kartu važiuotų, tikrai neatsisakytų. Anksčiau klausinėjau, neva niekas niekur neveža. Dabar gi pati matau per elektroninę pažymių knygelę. Tikrai organizuoja. Vos ne piktuoju siūliau važiuot. Niekaip.

Ai, kad ir šian. Į oficialią šimtadienio dalį eis, afterparty - nea. Točnai į vyrą su tokiu užsispyrimu atsigimė cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 02 kovo 2017 - 10:47
QUOTE(ate42 @ 2017 03 02, 10:27)
Ką reiškia? Nesupratau. Nešiot- tai svaiguliuot? Garuot????
Kažkaip neužfiksavau. Papasakok. Man vakar tikrai buvo ne kas, bet kai rašė tą vaistą sakė, kad tris paras bus liūdnai, o bet tačiau, šiandien tikrai palyginus viskas normaliai.

jooo,kaip gerai padauginus...Protas lyg ir šviesus,bet jei eini ,nei kojos nelaiko,galva sukasi...tos haliūnės tipo miego būsenoj buvo...na toj,kai atrodo dar viską girdi matai,bet jau ir ne be čia...ui ,nebenoriu prisimint tų 3jų parų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 02, 10:42)
Mano taip pat niekur nenori. Jei aš ar vyras kartu važiuotų, tikrai neatsisakytų. Anksčiau klausinėjau, neva niekas niekur neveža. Dabar gi pati matau per elektroninę pažymių knygelę. Tikrai organizuoja. Vos ne piktuoju siūliau važiuot. Niekaip.

ir pas mus taip pat buvo. Ir su mumis tik kartą važiavo, o paskui irgi nė už ką. Irgi vis kalbindavom, kad su klase važiuotų, abo tikrai daug tų pasiūlymų buvo. Ne, ir viskas.
O va mažiukas visiškai kitoks. Jis bile kur gatavas važiuot, nesvarbu, ar su klase, ar su mumis.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 02, 09:54)
Vau, tai skatnamų lauki? Prievartiniu būdu nori susipažint? biggrin.gif

Po savaitgalio jau norėsiu, kad ir prievartiniu būdu susipažinti smile.gif O dabar tik tonus užrašo ir psio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 02 kovo 2017 - 11:03
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 02, 10:53)

Gonziau, aš tau až parašiau. Nes kažkaip daba ne visad žmogus supranti, kad žinutė atėjo..
Atsakyti