Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labs ryts su kava smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 02, 23:20)
A! O po paatviravimo užkandinėj tos moters vyras mįslingai pradingsta cool.gif

Va kas ardo šeimas! Citrinos! Kad jas kur biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Vargšas tas vyrelis.... bet tai koks santūrumas, kad tiek metų valgyti tai kas nepatinka... o gal čia meilė tokia....
gonzikai, pas mus pirmokai tik perka kaziuke, tuo ir džiaugiuosi. Kuo prekiaus taviškė?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 03 03, 07:54)
Labas rytas,
Vargšas tas vyrelis.... bet tai koks santūrumas, kad tiek metų valgyti tai kas nepatinka... o gal čia meilė tokia....
gonzikai, pas mus pirmokai tik perka kaziuke, tuo ir džiaugiuosi. Kuo prekiaus taviškė?

Labas rytas 4u.gif
...maniškis paragauja,skonis netinka,atsistoja,nueina lašinių atsipjauna.Vakar ,per 11bendro gyvenimo metų pirmąkart l;ietinius su mėsa be spirgų su svogūnais valgė..tik su grietine... blink.gif blink.gif
pas mus mugė tik pradinukams-nuo 5klasės vaikai nei Morės degino,nei Kaziuke dalyvauja.Pyragą su kokosais ir spanguolėm iškepiau,daugmaž panašaus dydžio gabaliukais supjausčiau.Sakiau,kad namo nesineštų jei neišparduos,bet abejoju...skrudžas auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 02, 23:20)

A! O po paatviravimo užkandinėj tos moters vyras mįslingai pradingsta cool.gif

Suprato, kokį baisų netaktą padarė ir pasidarė charakiri. Arba ilgiems metams užsidarė budistų vienuolyne atgailai.

Labas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 03, 08:28)
Suprato, kokį baisų netaktą  padarė ir pasidarė charakiri. Arba ilgiems metams užsidarė budistų vienuolyne atgailai.

Labas  smile.gif

Japonijoj dar tik rodomas serialas. Nieks neaišku. Anyta įtaria marčią. biggrin.gif

Labas. Skelbimas nuplėštas, nebuvo ką nufotkint. Štai ir skirtumai. Džeponas tyliai kentėjo, o mano kaimynė sukurpė ilgiausią rašinėlį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 03, 08:28)

blink.gif blink.gif vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka wub.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikos. Pagaliau namie. Bet tai orelis, ką aš žinau. 

Tai matau Kulkiukas neskuba, pomidorų visos užsipirkę, pas mane oranžiniai habanerai sudygę, raudoni kažko laukia.

Tai ar šnd gera diena paprikas sėti, ar ne?

Ir pomidorus gal jau sukišti, pas mane kai be radiatorių, tai ilgiau dygsta.

Atsakyti
skambino mb iš kaimo -pas mumi šiand. vėl krikštynos bus -jau kojytės išlindę bigsmile.gif ir šitas 2 sav.anksčiau

mano plencai bigsmile.gif
peach habanero 02,20sėjimo tabletėse

peperoncini 02.20sėjimo

Saintlinos paprikos 02,20

mini paprikyčių mixas 02,20
jau yra...buliukas bigsmile.gif wub.gif

pastebėjot?kaip pailgintas redagavimo laikas blink.gif blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 03 kovo 2017 - 11:11
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 03, 09:07)
Japonijoj dar tik rodomas serialas. Nieks neaišku. Anyta įtaria marčią.  biggrin.gif

L

tu su titrais žiūri ar jau išmokai iki tiek jų kalbą,kad net serialus gali žiūrėt? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 03, 10:39)
jau yra...buliukas bigsmile.gif 

AčiūDie, bent karvėms sekasi biggrin.gif Sveikinimai wub.gif
Atsakyti

AčiūDie, bent karvėms sekasi biggrin.gifSveikinimai wub.gif

Na bent jau su jumoru pas pačią gerai :)

Ateis ir pas tave šventė, būk rami ir mėgaukis :)

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 03, 09:43)

Oho, kokie tempai blink.gif

Faina, banda didėja thumbup.gif
Atsakyti