Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 03 04, 18:55)
Kas, kur, kada? Ką sveikinti?  bigsmile.gif

Tu matai, kokia drąsi  biggrin.gif Aš tiesiog nepernešu, kai apvelia rūbus. Čia kada įmečiau naują rankšluostį dovanų gautą su rūbais, matka boska, kaip užvėlė  blink.gif Grrr..
Mezgu aš visiškai paprastą megztinuką, lygiu raštu, pradžia reglano pagal Still light tuniką. Po to galvoju gal kokiais mini mini žibančiais karoliukais palei kaklą pasiuvinėsiu, bet čia tik šiaip tokia idėja kilo bemezgant. Žiūrėsiu.

Airinė Palšytė Europos čempionate auksą paėmė ir pagerino LT rekordą ;)

Taigi taigi laugh.gif Rūšiuoju skalbinius, įprotis toks. Patalynė ir rankšluosčiai atskirai, apatiniai atskirai, balti atskirai, vaiko drabužiai atskirai, spalvoti atskirai ir tokiu pat principu visi megzti: spalvoti, margi, balti, pūkuoti - viskas skyrium.

Va, baisumas buvo, kai kažkas kišenėj vienkartinę nosinę paliko. Viskas o viskas baltais bumbuliukais apkibo doh.gif

A, aišku. O kokia spalva?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 04, 19:37)
Taigi taigi laugh.gif Rūšiuoju skalbinius, įprotis toks. Patalynė ir rankšluosčiai atskirai, apatiniai atskirai, balti atskirai, vaiko drabužiai atskirai, spalvoti atskirai ir tokiu pat principu visi megzti: spalvoti, margi, balti, pūkuoti - viskas skyrium.

Va, baisumas buvo, kai kažkas kišenėj vienkartinę nosinę paliko. Viskas o viskas baltais bumbuliukais apkibo doh.gif
A, aišku. O kokia spalva?

Iki tiek nerūšiuoju, ale spalvom skirstau irgi. Bet vistiek nervina.

Nu tipo ta ledo žydra smile.gif Nei to pilka, nei mėlyna, nei feličitava ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 04, 19:49)
Bet vistiek nervina.

Nu tipo ta ledo žydra  smile.gif Nei to pilka, nei mėlyna, nei feličitava  ax.gif

Moheriniai megztukai ir šaliai? Nžn, nuo ankstyvos paauglystės dėviu visokius plaukuotus, tais tik vienas kėlė problemų ir tai ne man, o visokiems kostiumuotiems vyriškiams lotuliukas.gif A likę tik gal sijono ar kostiuminių kelnių viršutinę dalį kažkiek padengdavo. Ale gi drėgna kempinėle perbrauki ir jokių pūkų.

Tiesa, o tai tavoji tunika gi iš drops'ų alpakos, ar nea? Tai lygiai tiek pat šeriasi mezgant ;)

Beveik žinau, apie kurią raśai - graži spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 04 kovo 2017 - 20:04
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 04, 20:03)
Moheriniai megztukai ir šaliai?

Tiesa, o tai tavoji tunika gi iš drops'ų alpakos, ar nea? Tai lygiai tiek pat šeriasi mezgant ;)

Neturiu tokių. Nei vieno vienutėlio smile.gif

Nea, mano iš picchu alpakos, bet psio, asta la vista jai, negaliu nešiot, ėda gyvą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 04, 20:18)
Neturiu tokių. Nei vieno vienutėlio  smile.gif

Ai, jei tik tokia problema, tai renkiesi diskomforto nekeliančius siūlus ir tiek. A matei, kokie dabar megzti a le švarkai parduotuvėse? Medvilvė, virbalai gal 10mm, jei ne didesni. Patiko visai.

Ai, nu gi ir tie agnės pyniuočiai beveik 100proc akrilas. Žodžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 04, 21:14)
Ai, jei tik tokia problema, tai renkiesi diskomforto nekeliančius siūlus ir tiek. A matei, kokie dabar megzti a le švarkai parduotuvėse? Medvilvė, virbalai gal 10mm, jei ne didesni. Patiko visai.

Ai, nu gi ir tie agnės pyniuočiai beveik 100proc akrilas. Žodžiu mirksiukas.gif

Nemačiau, dabar man garderobas nėr aktuali tema biggrin.gif Va jau kai grįšiu į save, tada keliausiu dairytis biggrin.gif

Aš vieną bobulę seku youtubėj, jin ten kepa tapukus ir visi iš akrilo ar poliakrilo. Tais aš net žiūrėdama girdžiu tą siūlo girgždesį, net šiurpas pereina biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 04, 21:49)
labas vakaras smile.gif

Labas labas bigsmile.gif Kur buvai, ką matei? Ką pirkai? Ką valgei, ką gėrei? biggrin.gif

Mes ryt į mišias už MB giminės aTa ryte važiuosim, jau kaip mėgstu tokius renginius wacko.gif Kažkaip tikėjausi, kad jau turėsiu alibi, ale nepaėjo korta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 04, 22:06)
Mes ryt į mišias už MB giminės aTa ryte važiuosim, jau kaip mėgstu tokius renginius  wacko.gif Kažkaip tikėjausi, kad jau turėsiu alibi, ale nepaėjo korta  biggrin.gif

Kulke, dar ne vakaras bigsmile.gif
Atsakyti
Labas labas  bigsmile.gif  Kur buvai, ką matei? Ką pirkai? Ką valgei, ką gėrei?  biggrin.gif

Kaziuke buvau, žmonių minią mačiau, nieko nepirkau smile.gif Patiko tik vienas puodelis arbatai porcelianinis turbūt, sniegenom dekoruotas. Ale mintyse paverčiau 20 pinigų į eurus ir nepirkau.
O spektaklis labai smagus buvo smile.gif džiaugiausi, kad kaimą Dzūkijoj turiu, tai gerai supratau didžiąją dalį biggrin.gif žemaitiškai irgi atsirinkau - Narmontaitė pavarė. Visas spektaklis tarmiškas buvo smile.gif Šalia manęs tokia pora paskui sakė, kad pusės nesuprato, net plot nesivargino.
Atsakyti

Mes ryt į mišias už MB giminės aTa ryte važiuosim, jau kaip mėgstu tokius renginius  wacko.gif Kažkaip tikėjausi, kad jau turėsiu alibi, ale nepaėjo korta  biggrin.gif

nu čia dabar?diedas proto neturi? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 04, 22:18)
nu čia dabar?diedas proto neturi? blink.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif ko ten tempt bet kurią minutę besiruošiančią gimdyt? blink.gif
Atsakyti