Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 03 05, 14:52)
kas tau ją parašys taip iškart smile.gif Kulkei ne iki to, o mergelė gi mūsų neinformuos.

Na, matysim smile.gif

Vakar pabaigiau vieną Hūlės dalį, nustebino pabaiga bigsmile.gif Galvojau, paskutinė knyga, pasižiūriu, dar viena yra, be "Sūnaus". Net pasižiūrėjau, apie ką ji. Hūlė negali padėti- cituoju. Suintrigavo, taip ir nesupratau, bus Hūlė ar ne? Imsiu vėl Nesbo, vos tik pabaigsiu Barauskaitę. Šiandien laukdama mieste nemažai perskaičiau, patinka man jinai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 05, 15:52)
kas tau ją parašys taip iškart smile.gif Kulkei ne iki to, o mergelė gi mūsų neinformuos.

parašys, parašys... rolleyes.gif Kulkė ir mirties patale būdama parašytų.. biggrin.gif
Atsakyti
Kulke, jega bigsmile.gif
Man ir jau epiduro reikia. Sodyboj uzklimpom. Nuo galvos iki koju purvu aptaskyta esu, gal issikapstysim su traktoriuku.
Atsakyti
Ar esat auginusios briuselio kopūstus? Galvoju bandyti auginti. .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 05, 15:06)
Vakar pabaigiau vieną Hūlės dalį, nustebino pabaiga  bigsmile.gif Galvojau, paskutinė knyga, pasižiūriu, dar viena yra, be "Sūnaus".

'Sūnus' ne iš Hūlės serijos. Paskutinė apie Hūlę turbūt 'Policija'. Bet skaičiau, kad jau rašo tęsinį.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2017 03 05, 15:14)
Ar esat auginusios briuselio kopūstus? Galvoju bandyti auginti. ..  ax.gif

Auginu.

QUOTE(saintlina @ 2017 03 05, 15:16)
'Sūnus' ne iš Hūlės serijos. Paskutinė apie Hūlę turbūt 'Policija'. Bet skaičiau, kad jau rašo tęsinį.

Reiškia, nenušovė tada jo Olegas bigsmile.gif O "Galvų medžiotojai"? Hūlė ar ne HŪlė? Turiu sąrašiuką knygų pagal eiliškumą, bet medžiotojai praleisti.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2017 03 05, 15:07)
parašys, parašys...  rolleyes.gif Kulkė ir mirties patale būdama parašytų..  biggrin.gif

net aš po Cezario ir su morfijum iškart nebūčiau sugebėjus parašyt smile.gif o čia gi gimdyt vistiap pačiai teks, kad ir su epidūru. Kad ir lengviausiai eisis, vis tiek poilsio reiks. O ir po to gi jau mažiukas rankose bus, ne telefonas smile.gif
Bet mes kantriai lauksim ir pačias geriausias mintis jai siųsim wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 03 05, 15:08)
Man ir jau epiduro reikia. Sodyboj uzklimpom. Nuo galvos iki koju purvu aptaskyta esu,  gal issikapstysim su traktoriuku.

ui, nepavydžiu.. sėkmės kuo greičiau išsikrapštant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 05, 16:22)
Auginu.

papasakok plačiau- ar lepūs, ar kenkėjai puola, kada sėji..
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 05, 15:22)
Reiškia, nenušovė tada jo Olegas  bigsmile.gif O "Galvų medžiotojai"? Hūlė ar ne HŪlė? Turiu sąrašiuką knygų pagal eiliškumą, bet medžiotojai praleisti.

nenušovė smile.gif
Nea, ne Hūlė tie medžiotojai. Man Nesbo knygos, kur ne apie Hūlę, visai ne tas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 05, 16:24)
net aš po Cezario ir su morfijum iškart nebūčiau sugebėjus parašyt smile.gif o čia gi gimdyt vistiap pačiai teks, kad ir su epidūru. Kad ir lengviausiai eisis, vis tiek poilsio reiks. O ir po to gi jau mažiukas rankose bus, ne telefonas smile.gif

baika... pamatysi, kad parašys. .. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2017 03 05, 15:24)
papasakok plačiau- ar lepūs, ar kenkėjai puola, kada sėji..

Asėjos sėkos, veislės nepamenu, galėsiu kada parašyti, puola kopūstinis baltukas. Lepumo nepastebėjau. Užauga normaliai, nors nepurškiu. Vienais metais buvau užmetusi agro dangą, bet ten buvo labai skysta iš prekybcentrių, ne matuojama storesnė, tai subiro gabalais ir kopūstai liko be priedangos.
Atsakyti
man tai tie briuseliukai neskanūs.. nors labai gražūs smile.gif

Kažką aš šiandien ruošiausi sėt, bet nepamenu - ką biggrin.gif Ryt darbe prisiminsiu.

A, tiesa, kelios lavandos pasirodė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2017 03 05, 15:26)
baika... pamatysi, kad parašys. ..  hihihi.gif

biggrin.gif

šiap tai reik Neros, kad pasakytų, kada mums šampę šaut lotuliukas.gif
Atsakyti