Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 21:27)
nesiparink,pas mane pernai tik balandžio pradžioj išlindo ax.gif

Tadu liuks. Pas mane irgi išlįs. Bo kiek suprantu- palaidojau, o ne pasodinau, nors mierką teisingą buvau pasidarius.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 08, 21:24)
ne, pas man mažas, ant delno telpa. Bet spalva tokia, kad man vis palaižyt norisi - akurat kaip tų gaidelių ar meškiukų iš cukraus sirupo smile.gif

ai nėėėėė,ten mažiausiai 0,5 tilpo...mažum ir 0,2 daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 08, 21:23)
Gal kurjeris neatsisakys padėt..

Mergučios , ar dar anksti, ar jau nusiteikt metam be česnakų. Nei iš rudens, nei dabar, anei vieno daigelio. Nei savų, nei Saintlinos. Dvejose vietose sodinti. Laiku. Ar gali būti per giliai?

per autobusų siuntų tarnybą galima smile.gif jie ten ir nestandartus ima smile.gif Bent jau imdavo.

taigis dar ir neturi būt daigų. Pas mane irgi nė vieno. Išlįs, kai atšils.

Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 03 08, 21:29)
Tadu liuks. Pas mane irgi išlįs. Bo kiek suprantu- palaidojau, o ne pasodinau, nors mierką teisingą buvau pasidarius.

aš irgi giliai labai susodinau, abo diedas skyles žemėj darė. Kaip tunelius doh.gif Neimu į galvą, sudygs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 08, 21:32)
per autobusų siuntų tarnybą galima smile.gif jie ten ir nestandartus ima smile.gif Bent jau imdavo.

taigis dar ir neturi būt daigų. Pas mane irgi nė vieno. Išlįs, kai atšils.
Papildyta:
aš irgi giliai labai susodinau, abo diedas skyles žemėj darė. Kaip tunelius doh.gif  Neimu į galvą, sudygs smile.gif

Sugalvosim kažką.
Man kažkaip užsifiksavę, kad rudenį išlenda.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 08, 21:29)

jei bais nervinies,tai kada galėsi įlįst daržan ir, jei turi vietos,pasodink lysvę naujų[esu pardėj sudygusių pirkusi]...Išbandyta savo kailiu-galvos buvo normalios,mažai skyrėsi nuo tų,kur rudenį buvo sodinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 08, 21:33)
Man kažkaip užsifiksavę, kad rudenį išlenda.

kaip tik nelabai gerai, kai rudenį išlenda. Per šilta, vadinasi, buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 21:25)
kodėl su mažiukais? blink.gif  blink.gif

kad mažiukė dar pas ją. Aš labai gerai prisimenu kad tik nuo trijų vaikio metų išsimiegot pradėjau.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 08, 21:26)
Ai lotuliukas.gif pirma mintis buvo, koks fainas Šlibinas laugh.gif

jis irgi apie Šlibiną galvojo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 kovo 2017 - 21:48
QUOTE(saintlina @ 2017 03 08, 21:32)

nieko nesuprantu blink.gif kam čia dviratį išradinėti??? blink.gif kam tos tarnybos kažkokios??? blink.gif Ate gi Kaune būna, o jau Vilnių paskui pasiekti - baika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 21:35)
jei bais nervinies,tai kada galėsi įlįst daržan ir, jei turi vietos,pasodink lysvę naujų[esu pardėj sudygusių pirkusi]...Išbandyta savo kailiu-galvos buvo normalios,mažai skyrėsi nuo tų,kur rudenį buvo sodinti mirksiukas.gif

Nesinervinu. Nebus, nusipirksiu.
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 03 08, 21:53)
nieko nesuprantu  blink.gif kam čia dviratį išradinėti???  blink.gif kam tos tarnybos kažkokios???  blink.gif Ate gi Kaune būna, o jau Vilnių paskui pasiekti - baika  mirksiukas.gif

Kaune, Kaune. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 03 08, 21:53)
nieko nesuprantu  blink.gif kam čia dviratį išradinėti???  blink.gif

gerai gerai, kurjeris tai kurjeris smile.gif aš gi nežinau, kokio ilgio tos Ates vyšnios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 08, 21:48)
kaip tik nelabai gerai, kai rudenį išlenda. Per šilta, vadinasi, buvo smile.gif
Papildyta:
kad mažiukė dar pas ją. Aš labai gerai prisimenu kad tik nuo trijų vaikio metų išsimiegot pradėjau.
Papildyta:

o aš nemačiau ,kada pas mane išlindo unsure.gif bet praeitą savatę dalis,kaip užbraukta pusė lysvės,2-3cm nosės kyšo...Vos iš čiabatų neišdribau pamačius tokioj ankstybėj išdygusius blink.gif blink.gif
tikiuos ,kad ateis ir mano laikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 08, 21:23)
Mergučios , ar dar anksti, ar jau nusiteikt metam be česnakų. Nei iš rudens, nei dabar, anei vieno daigelio. Nei savų, nei Saintlinos. Dvejose vietose sodinti. Laiku. Ar gali būti per giliai?

Pas mane kai kur vos mazi snapiukai islindo. Dar kelis istrauke varnos matyt. Tai grazuciai, saknys tokios grazios.
O uzmerkti darzai, tai uzmerkti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 08, 21:56)
gerai gerai, kurjeris tai kurjeris smile.gif aš gi nežinau, kokio ilgio tos Ates vyšnios smile.gif

kažna,tas kurjeris gal ir pro mane prasuktų...bo avietės kažkaip pačios nesugeba iki tavęs nurėplot... unsure.gif
Atsakyti