Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Laba diena, labas vakaras, labas rytas biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 11, 09:34)
įlindau į foto albumą,

Gražumėliai, ale parooo ką nors Velykiškesnio, nu link pavasario biggrin.gif

Su čiliais geras biggrin.gif
Atsakyti
Laba.
Gaudvile, geriau ieskok savo velykiniu cacku, kad uzvestum smile.gif gal zinai tu, ar Kulke su Gonzium, kaip graziai sustandinti nunerta tusciaviduri kiausini? Telefonu nemoku imesti vaizdo is guglo, bet turbut isivaizduojat: neriama plonais siuliukais, retas rastas ir tuscias vidus, bet forma tobula.

Vakar vyrs mane pagyre lotuliukas.gif sedejom vakare su giminem, buvo 13 m. mergaite, ji bando siuvineti. Pradejusi geles, nemazas darbas apimtim kaip jos amzium. Issitrauke parodyti. As pasiemiau ir nesulaikiau nustebimo, kaip nelabai gerai. Paskui paklausiau, ar zinai, kas ne taip, kaip reikia daryti. Maniskis sedi apšilęs, ir sako: mano zmonike geriau siuvineja biggrin.gif doh.gif antras sykis per 25 metus, kai pagyre mano rankdarbius biggrin.gif iki siol juokinga biggrin.gif
Atsakyti
Lylia, tau pasisekė su vyru, bent dvi pagyras turi biggrin.gif

Gal per sudėtingai mąstau, ale kiek teko gamint 3D daiktus, ant atskirų formų detalės padaromos. Vėliau sujungiamos.

O kuo standint, tai kelios rusės, profesionalės dekoratorės, nertas servetėles mirkė lipalo tirpale, ištampė ir klojo ant formos. Tais atvejais abažūrus liustroms darė.

Dar teko matyt, kaip ant pripustų balionų vakarietės klijavo. Bet tai čia daugiau vazonės gražios vienodos formos pagamint.

Kulke, svarbu buvo jus ištraukt į dienos šviesą laugh.gif Dėl velykų jau yra minčių, tik gal per daug. Reikia vieną iki galo išgryninti.
Atsakyti
Lylia, aš manau, kad apnerk tikrą kiaušinį, po to trenk į sieną
Ir išformuok, stovės išdžiūvęs kaip didelis biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 11, 11:17)

Kulke, svarbu buvo jus ištraukt į dienos šviesą laugh.gif Dėl velykų jau yra minčių, tik gal per daug. Reikia vieną iki galo išgryninti.

Tai tu čia mus žvejoji biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos . Aš pagaliau vakar irgi pomidorus pasėjau. Kažkaip be didelio džiaugsmo ir entuziazmo. Koks tai liūdesys apėmęs, o dar visi aplinkiniai įvykiai.

Suknistos saulės jau išvis nebebūna.

Atsakyti
tiesiogiai iš Kazio 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 kovo 2017 - 16:39
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 11, 11:17)
Lylia, tau pasisekė su vyru, bent dvi pagyras turi biggrin.gif

Gal per sudėtingai mąstau, ale kiek teko gamint 3D daiktus, ant atskirų formų detalės padaromos. Vėliau sujungiamos.

Blaivas liežuvis taip nebūtų sakęs biggrin.gif

Šitie tikrai nesujungti. Reiks pasiklausti mezgėjų grupėje. Žinau, kad yra apnėrimui putų polistirolio kiaušiniai, bet neįsivaizduoju, kaip paskui jį iškrapštyti. Labai jau prisireikė, susirasiu vis tiek paaiškinimą.

QUOTE(Kulkė @ 2017 03 11, 13:42)
Lylia, aš manau, kad apnerk tikrą kiaušinį, po to trenk į sieną
Ir išformuok, stovės išdžiūvęs kaip didelis  biggrin.gif

Bus tikras margutis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2017 03 11, 14:53)
<p>Sveikos . Aš pagaliau vakar irgi pomidorus pasėjau. Kažkaip be didelio džiaugsmo ir entuziazmo. Koks tai liūdesys apėmęs, o dar visi aplinkiniai įvykiai.</p><p>Suknistos saulės jau išvis nebebūna.</p>

Aš sėsiu. Reiktų maždaug susirašyti, susiskaičiuoti sėtinas veisles, o nepatinka man tokie palanavimai. Reikia apskaitininkės biggrin.gif

Kaip tik yra saulė. Ir lietus krapnojo.

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 11, 16:02)
tiesiogiai iš Kazio  4u.gif

Fainulka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 11, 16:14)
Šitie tikrai nesujungti. Reiks pasiklausti mezgėjų grupėje.

Ai, tokio dydžio tais tikrai ant baliono išdžiovina. Įsivaizdavau vištų kiaušų dydžio tuos nėrinius.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 11, 16:42)
Ai, tokio dydžio tais tikrai ant baliono išdžiovina. Įsivaizdavau vištų kiaušų dydžio tuos nėrinius.

Sakai, jie dideli? Man neatrodo dideli. O tada šitie? Irgi?
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 11, 16:49)
Sakai, jie dideli? Man neatrodo dideli. O tada šitie? Irgi?

Šitie tai manrods yra ant tų skaidrių. Tuoj surasiu.

Va, kaip čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 kovo 2017 - 17:01
Dar issiaiskinau, kad yra mazi balionai. Bet sitie turbut ant to plastikinio pagrindo, nes forma tobula.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 11, 17:32)
Dar issiaiskinau, kad yra mazi balionai. Bet sitie turbut ant to plastikinio pagrindo, nes forma tobula.

Radau internete aprašymą - iš kiaušo pašalina 'vidurius', apneria ir jei baltais siūliukais, standina cukraus sirupe, jei spalvotais - kukurūzų arba bulvių krakmole. Su visu lukštu panardina, palaiko tol, kol siūlai gerai įsgeria, pakabina džiūti ir jau pačioj pabaigoj iškrapšto lukštą. Kulkė buvo teisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 kovo 2017 - 18:59