Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 03 18, 19:20)
Žirnius vienus pasėjau.

Lauke? bigsmile.gif

Pargrįžom iš svečių. Pamačiau save visu ūgiu veidrodyje. Džiaugiuosi, kad neturiu namie tokio veidrodžio. SEUbas fear.gif Ir pirmi žodžiai iš vienos damos- oi, pastambėjus tokia, bet kaip tau tinka, tokia moteriška mega_shok.gif Ne, nu.. Karma is a bitch.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 18, 19:20)
nu pipiec doh.gif bet kaip žmonės sąžinės neturi doh.gif

šian turiningai dieną praleidau - pasisėjau salotų, ridikėlių, iškaišiojau dar tuos ridikėlius, kur namie daiginti. Žirnius vienus pasėjau. Medelius visus nupurškiau karbamido/vario mišiniu. Nors kartą spėjau iki pumpurų brinkimo smile.gif

laba 4u.gif
aš dar ir svogūnų pasodinau,ir morkų,burokėlių pasėjau...žirnių dar nėėė,gal kitą savaitę ax.gif
kaip tu juos nupurški?bo pas mumi dickas vėjas buvo,nerizikavau...
Lylia,praeis babai stresas,vėl bus gibridas reikalingas....gal unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 18, 19:31)
Lauke?  bigsmile.gif

Pargrįžom iš svečių. Pamačiau save visu ūgiu veidrodyje. Džiaugiuosi, kad neturiu namie tokio veidrodžio. SEUbas  fear.gif  Ir pirmi žodžiai iš vienos damos- oi, pastambėjus tokia, bet kaip tau tinka, tokia moteriška  mega_shok.gif Ne, nu.. Karma is a bitch.

na,ta dama,likusį vakarą,to iš anksto nė nenujausdama,būtų tokią diplomatišką tiradą savo pusėn išklausius...o iš kitos pusės,kaip turi moteris nepraėjus nė mėn.po gimdymo atrodyt? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 18 kovo 2017 - 19:32
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 18, 19:31)
Lauke?  bigsmile.gif

Pargrįžom iš svečių. Pamačiau save visu ūgiu veidrodyje. Džiaugiuosi, kad neturiu namie tokio veidrodžio. SEUbas  fear.gif 

aga smile.gif

aš irgi neturiu ir labai tuo džiaugiuosi biggrin.gif Ir dar kad apšvietimo nėr tokio kaip kirpykloj labai džiaugiuosi biggrin.gif
Baika, nekreipk dėmesio į tokias šnekas - čia viskas iš pAvydo.
Atsakyti
Keliu metu suo. Ten uosvienes. Kai dukros sugalvojo nupirkti, kad mamai nebutu taip liudna, mes su vyru piestu stojom ir pinigu nedavem. Sakem, kad nepirktu, kam jai jo reikia. Neklause, vis tiek padovanojo. Dabar pasiliko viena, vaziuoja nakvoti pas seseri, ta nenori to suns, tai sudejo reikala, kad guls i ligonine, prase palaikyti. Nesigule i ta ligonine, atseit, kita savaite. Suns nenori. Nepasiilgsta. Siandien net neuzsimine, ilgai prabuvom pas ja. Jei ji galvoja, kad visa vasara as su juo tasysiuos, tai ne ant tokios durnes pataike. Gris is ligonines,jei jau atsiguls, tai savom rankom ir kojom nuvesiu. Tos, kas lirko, irgi purtosi, abi, mat, savo sunu kruva turi. O tas gibridas zmogaus nori, per dienas vienas uzdarytas. Jau kaip supykau, tai tik kvepavau kvepavau, kad nusiraminciau. Nors ko cia pykti, viskas ir taip aisku.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 18, 19:40)

aš dar ir svogūnų pasodinau,ir morkų,burokėlių  pasėjau...žirnių dar nėėė,gal  kitą savaitę ax.gif
kaip tu juos nupurški?bo pas mumi dickas vėjas buvo,nerizikavau...

na,ta dama,likusį vakarą,to iš anksto  nė nenujausdama,būtų tokią diplomatišką tiradą savo pusėn išklausius...

o morkas ir burokėlius kur sėjai? Mane didžiai sudomino tas burokėlių pikiavimas smile.gif

pas mus nedidelis vėjas buvo, visai netrukdė. Tik kad po kokios valandikės lyt pradėjo doh.gif

ui, man prieš pora metų baika buvo. Važiavom į giminės balių, kuris vyko mano draugės kaimo sodyboje. Tarpe tarp šokių užlindom pas padruškę paplepėt. O pas ją kažkokia madam buvo. Ji žiuri vis į mano diedą, į mane, vėl į mano diedą, vėl į mane. Ir sako - čia TAVO vyras??? nu netikiu... O mano padruškė ir sako - fi, ji (tipo aš) visąlaik pilka pelė buvo, va aaaš tai.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 18, 19:40)

aš irgi neturiu ir labai tuo džiaugiuosi biggrin.gif Ir dar kad apšvietimo nėr tokio kaip kirpykloj  labai džiaugiuosi biggrin.gif

As turiu. Nevisada bunu patenkinta tuo, ka matau, nors gimdziau prie daug metu biggrin.gif dar baisus apsvietimas matavimosi kabinose buna.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 18, 20:03)
Keliu metu suo.

jatau, ir šunio gaila, ir tavęs.. ir šuva nekaltas, kad jį padovanojo ir dabar nereikalingas, ir tu ne prie ko visai..
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 18, 20:07)
dar baisus apsvietimas matavimosi kabinose buna.

ten ir veidrodžiai neteisingi kabo biggrin.gif
Atsakyti
Ui, persudziau doh.gif vyrs is jos ka tik grizo, tai sake, kad mama paklause, kaip suo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 18, 20:06)
o morkas ir burokėlius kur sėjai? Mane didžiai sudomino tas burokėlių pikiavimas smile.gif

pas mus nedidelis vėjas buvo, visai netrukdė. Tik kad po kokios valandikės lyt pradėjo doh.gif

ui, man prieš pora metų baika buvo. Važiavom į giminės balių, kuris vyko mano draugės kaimo sodyboje. Tarpe tarp šokių užlindom pas padruškę paplepėt. O pas ją kažkokia madam buvo. Ji žiuri vis į mano diedą, į mane, vėl į mano diedą, vėl į mane. Ir sako - čia TAVO vyras??? nu netikiu...  O mano padruškė ir sako - fi, ji (tipo aš) visąlaik pilka pelė buvo, va aaaš tai..  blink.gif

morkų lauke pasėjau,tarp svogūnų...žiūrėsiu,ar nežydės jie man unsure.gif burokėlai šiltnamy ax.gif
.....labai greit tokios draugės pas mane atsisijoja.... rolleyes.gif
ir dar kirpyklose negeri veidrodžiai,tikrai tikrai unsure.gif nu namuose maniškis visada rodo,kad aš graži,tikrai, wub.gif o visur kitur kažkokie nedraugiški unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 03 18, 20:20)
Ui, persudziau doh.gif vyrs is jos ka tik grizo, tai sake, kad mama paklause, kaip suo.

tai jau rašiau,palauk,aprims ji,susitaikys su netektim,ir vėl šuo taps reikalingas...reikėjo nusivežt kartu į svečius.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 18 kovo 2017 - 20:23
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 18, 20:26)
morkų lauke pasėjau,tarp svogūnų..

.....labai greit tokios draugės pas mane atsisijoja.... rolleyes.gif

nu namuose maniškis visada rodo,kad aš graži,tikrai, wub.gif

reiks ir man pasėt kitą savaitę.

atsisijojo ir pas mus smile.gif Vienintelis tokis egzempliorius mano gyvenime tepasitaikė.

aga, pas mane namie irgi geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 18, 20:06)
va aaaš tai..  blink.gif

Ugu, matėm mes tą pilką pelę užlaužtą Banderaso biggrin.gif Daugiau tokių būtų, tai ir pasaulis gražesniu bei taikesniu taptų wub.gif
Tas tokias co to ja alfa kales nupraustum, aparpalį gautum biggrin.gif O dar jei tavo mergelė ją nupraustų, ui, jauč, pakedentų liežuvėlį, atšoktų jai fantazijos su visam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 18 kovo 2017 - 20:57
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 18, 20:56)
O dar jei tavo mergelė ...

mergelė net nesuprato, kodėl aš įsižeidžiau biggrin.gif bet žodžiais ir veiksmais parodė, kad pilkos pelės karaliauja smile.gif

ko tai sm vėl blūdyja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 kovo 2017 - 21:16