Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(kukuska007 @ 2017 03 21, 09:06)
Aš supratau, kad jūs jau biologiškai persukę, liko tik formalumas su rodyklėm smile.gif

Aha biggrin.gif

Gavau daug daug skanių skanių spalvų wub.gif

Atsakyti
Vai vai kaip nenoo to persukimo. Nuknis vagiai valandą saldaus rytinio miego unsure.gif Mergikei bus šakiai, kai į mokyklą kelt reiks, jau ir taip rytais iš jos žmogaus nėr.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 21, 09:15)
Aha biggrin.gif

Gavau daug daug skanių skanių spalvų  wub.gif

Fain bigsmile.gif Visus gavai? biggrin.gif dabar lauksim galutinio vaizdo, į ką tie siūlai virs bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O man nepatinka tokiu oru per apkasus klampoti. Šūdskis.
Atsakyti
Gaudvile, šių metų topus gavai smile.gif Paltukai dabar tokie visi gaivūs.

Kulke, tai tavo vyriokas su pilvo diegliukais dar labai puikiai atsilaikė - vėlai prasidėjo. Gal šiaip ko negalimo užvalgei?

Aš ir pradėjau anksčiau atsibusti, bet man gal nereikėtų... 4 val. jau akys stačios, o vakare su vištom einu miegot.
Atsakyti

gaudvile, gražūs siūlai, kaip kokie spalvoti pyragėliai atrodo :)

Oj, o aš tokį berniuką, vos vyresnį už kulkiuką panešiojau, oiii. Sakau vyrui, kad buvau pamiršus, koki jie maži būna, tai tas sako, tu kiekvieną kartą taip sakai :) Ką jis supranta apie moterišką atmintį :) , bet buvo labai miela, myliu mažus kūdikiukus.

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 21, 09:19)
Vai vai kaip nenoo to persukimo. Nuknis vagiai valandą saldaus rytinio miego  unsure.gif  Mergikei bus šakiai, kai į mokyklą kelt reiks, jau ir taip rytais iš jos žmogaus nėr.
Papildyta:

Fain  bigsmile.gif Visus gavai?  biggrin.gif dabar lauksim galutinio vaizdo, į ką tie siūlai virs  bigsmile.gif

Užjaučiu 4u.gif O anksčiau atsigulti neveikia?

Visus thumbup.gif

QUOTE(Pou @ 2017 03 21, 09:53)
Aš ir pradėjau anksčiau atsibusti, bet man gal nereikėtų... 4 val. jau akys stačios, o vakare su vištom einu miegot.

Tai jei jos stačios ne dėl kokios ilsėtis neduodančios problemos, tai gal tiek ir užtenka unsure.gif

Truputį spalvų akims ir skrandžiui

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 kovo 2017 - 10:22
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 21, 10:18)
Tai jei jos stačios ne dėl kokios ilsėtis neduodančios problemos, tai gal tiek ir užtenka  unsure.gif
Truputį spalvų akims ir skrandžiui

Labai sanarius skauda... Man reikia silumos, saules ir sauso oro. Bus geriau tuomet smile.gif Bet sian slogos nera. Va kaip liuks.
Skanumyyyyynas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 21 kovo 2017 - 10:30

gaudvile, ką ten geri? mangas, kivis, kas dar? gal aš irgi norėčiau

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 03 21, 10:41)
<p>gaudvile, ką ten geri? mangas, kivis, kas dar? gal aš irgi norėčiau</p>

Mangas, greifrukto sultys arba labai gerai prinokęs apelsinas ( visas žieves ir baltą dalį pašalinu), 0,5 arbatinio šaukštelio ciberžolės ir 250ml vandens. Susmulkinus dar įdedu arbatinį šaukštelį chia seklų ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 kovo 2017 - 10:47

Mangas, greifrukto sultys arba labai gerai prinokęs apelsinas ( visas žieves ir baltą dalį pašalinu), 0,5 arbatinio šaukštelio ciberžolės ir 250ml vandens. Susmulkinus dar įdedu arbatinį šaukštelį chia seklų ;)

užsirašiau, ačiū. o ciberžolė labai pramuša? mano mažiuką sloga puolė, padariau aš jam ciberžolės šiltam vandeny, oj kaip žiaukčiojo jaurtuolis mano, bet išgėrė, papirkau saldainiu, turbūt pirmą ir paskutinį kartą :D

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 03 21, 09:53)
Gal šiaip ko negalimo užvalgei?

Gali būt unsure.gif

QUOTE(kukuska007 @ 2017 03 21, 10:08)
Oj, o aš tokį berniuką, vos vyresnį už kulkiuką panešiojau, oiii. Sakau vyrui, kad buvau pamiršus, koki jie maži būna, tai tas sako, tu kiekvieną kartą taip sakai smile.gif Ką jis supranta apie moterišką atmintį smile.gif , bet buvo labai miela, myliu mažus kūdikiukus.

Man ne jis atrodo mažas, man staiga visi vaikai aplink užaugo, padidėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 03 21, 10:51)
užsirašiau, ačiū. o ciberžolė labai pramuša? mano mažiuką sloga puolė, padariau aš jam ciberžolės šiltam vandeny, oj kaip žiaukčiojo jaurtuolis mano, bet išgėrė, papirkau saldainiu, turbūt pirmą ir paskutinį kartą biggrin.gif

Pagal receptą reiktų visą arbatinį šaukštelį dėt, ale man per daug aštru. O prie pusės jau pripratau. Va, prieš slogą tikrai gerai veikia, niekad nebūčiau patikėjus.
Atsakyti