Man irgi šikan....s katės nepatinka!
QUOTE(NERA @ 2017 03 22, 21:29)
Man irgi šikan....s katės nepatinka!
Nu nešikan..ių nebūna

Aš viską supratau, kodė pas jus kačių susirinkimai vyksta. Ogi todėl, kad jūs savų kačių neturit. Pas mane teritorija pažymėta, nieks svetimas šikt nelenda

QUOTE(saintlina @ 2017 03 22, 21:35)
Nu nešikan..ių nebūna 
Aš viską supratau, kodė pas jus kačių susirinkimai vyksta. Ogi todėl, kad jūs savų kačių neturit. Pas mane teritorija pažymėta, nieks svetimas šikt nelenda
Va šunėkai svetimi tai pastoviai ant vartų my..a
kaip kovot?

va, va... čia problema iš tos pačios serijos. Nors vakar aš buvau labai nustebinta savo kaimuku - ėjom vakare pasivaikščioti, visiškai nėra šunų bombų pridėliota.

Eureka!

Pas mane šunėkai myžčioja tik kai kaliulei ruja užeina. Kažkada jau turėtų pramušt. Ui, nelaukiu

Nu nešikan..ių nebūna 

Draskyti šiltnamį, tupėti ant palangių ir kapoto- čia irgi normalu?
Daimura, o vedžiojančius šunis buvo?
Labas rytas 
Mūsų rajone, šunų kakius šeimininkai surenka tikrai labai pavyzdingai. Visur yra šiukšliadėžės tam skirtos. O katinai po langais kakina kur nori, o dar kai geradarių maitintojų krūva... Kai buvo atvažiavę surinkti ir sterilizuoti laukines kates, taigis namo moteriškės kriūūūtine užstojusios griuvo po ratais, kad tik neišvežtų.
Man jei myli gyvūnus, tai tegu laiko, rūpinasi, gydo juos, o ne tik pakazūcha. Kaip pas mamą kaimynas, paleidžia savo šuniuką į lauką, laksto, ant visų loja... Tai koks čia laikymas, jei po langais paleidi. Va šitie tai nerenka jokių ekskrementų. Fu. Dar mano vaikį pastoviai aploja, nes jis bijo šuniukų, nes kaimynės stirniukė jam mažam į kelnių klešnę įsisegus buvo.
O šiaip. Diena tai pasakiška

Mūsų rajone, šunų kakius šeimininkai surenka tikrai labai pavyzdingai. Visur yra šiukšliadėžės tam skirtos. O katinai po langais kakina kur nori, o dar kai geradarių maitintojų krūva... Kai buvo atvažiavę surinkti ir sterilizuoti laukines kates, taigis namo moteriškės kriūūūtine užstojusios griuvo po ratais, kad tik neišvežtų.
Man jei myli gyvūnus, tai tegu laiko, rūpinasi, gydo juos, o ne tik pakazūcha. Kaip pas mamą kaimynas, paleidžia savo šuniuką į lauką, laksto, ant visų loja... Tai koks čia laikymas, jei po langais paleidi. Va šitie tai nerenka jokių ekskrementų. Fu. Dar mano vaikį pastoviai aploja, nes jis bijo šuniukų, nes kaimynės stirniukė jam mažam į kelnių klešnę įsisegus buvo.
O šiaip. Diena tai pasakiška

Labas rytas
Kokis oras, kokia žydrynė iš pat ryto pasitiko
Net kava skanesnė
Vakar vistik tingėdama numezgiau didesnes kojinaites bičui, ot

Kokis oras, kokia žydrynė iš pat ryto pasitiko

Vakar vistik tingėdama numezgiau didesnes kojinaites bičui, ot

QUOTE(NERA @ 2017 03 23, 06:05)
Draskyti šiltnamį, tupėti ant palangių ir kapoto- čia irgi normalu?
dėl šiltnamio tai turbūt ne, o tupėti ant palangių ir kapoto - normaliausia

Labas rytas

QUOTE(saintlina @ 2017 03 23, 09:16)
dėl šiltnamio tai turbūt ne, o tupėti ant palangių ir kapoto - normaliausia
Taip daro tos katės, kurios neturi namų. Abo turinčios tupi ant savų palangių, o kai šalta eina į kambarį, o ne ieško šiltos auto letenėlėms pasišildyt. Ir dėl esamos situacijos kaltos ne katės, o neatsakingi žmonės.
Labas rytas

Labas rytas

Mano katės miega ant šiltnamio stogo, o letenėles jauniklė šildosi ant kapoto, nors ir turi namus

Klausimas. Ar sterilizuota katė gali rujot? Jauniklė eina ir rėkia tuo tokiu pavasariniu kur gaut balsu. MB sako, kad jai ruja.
QUOTE(Pou @ 2017 03 23, 08:34)
Man jei myli gyvūnus, tai tegu laiko, rūpinasi, gydo juos, o ne tik pakazūcha. Kaip pas mamą kaimynas, paleidžia savo šuniuką į lauką, laksto, ant visų loja... Tai koks čia laikymas, jei po langais paleidi.
būtent. Bet kokiais gyvūnais reikia rūpintis. O kai šeimininkai bile kokie, tai ir yra kaip yra.
Mūsų kaimynas su brisium turbūt galutinai išsikraustė, abo jau seniai nesimato. Gerumas, galima ramiai laiptinėj jaustis

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 03 23, 09:21)
Mano katės miega ant šiltnamio stogo, o letenėles jauniklė šildosi ant kapoto, nors ir turi namus
Klausimas. Ar sterilizuota katė gali rujot? Jauniklė eina ir rėkia tuo tokiu pavasariniu kur gaut balsu. MB sako, kad jai ruja.

na va

o tik rėkia ar ir dar kaip nors kitaip elgiasi? Jos tada dar murksi taip keistai, voliojasi, užpakalinėm kojom išsirietusios trepsi.
QUOTE(saintlina @ 2017 03 23, 09:16)
Nugi katės. Joms tvorų gi nėra

Laba.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 23, 10:28)
nu tai reik uždraust jas tavo sode, kitos išeities nėr

Ate, jeigu kasi vyšniukes, tai turbūt laikas, abo tuoj pumpurai brinkti pradės.