Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 04 01, 10:25)
Žūrėjot gal kuri?

Taaaaip, senų senovėj, ty kai tik atsirado. Lietuvė ten viena vaidina, Rūta Gedmintas. Vienas iš brolių neduos jai ramybės.

A, mes vakar superinį filmą žiūrėjom, seniai tokia gera komedija bebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 01 balandžio 2017 - 10:22
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 01, 11:13)
Taaaaip, senų senovėj, ty kai tik atsirado. Lietuvė ten viena vaidina, Rūta Gedmintas. Vienas iš brolių neduos jai ramybės. 

A, mes vakar superinį filmą žiūrėjom, seniai tokia gera komedija bebuvo.

Senų senovėj man dar neįdomu buvo biggrin.gif O dabar žiū, kad visai puikiai žiūrisi smile.gif

Kokį? bigsmile.gif

Pabuvau lauke, šiltnamyje, pasėjau močiakai pomidorus, sau kelis agurkus. Oras puikus smile.gif Darže jau ridikėliai sudygę. Sakau, gal reik šiąnakt turtą šiltnamyje palikt po agro, kad jau tokia šiluma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 01, 12:08)
Senų senovėj man dar neįdomu buvo  biggrin.gif 

Kokį?  bigsmile.gif

A kas dabar patraukė jį žiūrėt? bigsmile.gif

Hunt for the Wilderpeople mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 01, 13:08)
A kas dabar patraukė jį žiūrėt?  bigsmile.gif

Ant iškrypimų patraukė biggrin.gif O jei rimčiau tai laikmetis, tema, na nėr jis saldus, bet žiūrisi lengvai smile.gif

Išėjau ant saulės pamegzt, la-fa turiu pasakyt bigsmile.gif
Atsakyti
Langao blizga. Uf. Pavargau. Bet oras labai tinkamas. MB balkono langus valo, anie man per aukstai laipiot su skaudancia koja.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 04 01, 16:06)
Langao blizga. Uf. Pavargau. Bet oras labai tinkamas. MB balkono langus valo, anie man per aukstai laipiot su skaudancia koja.

Oi, neprimink. Aš jau net roletus bijau atitraukt rytais ax.gif biggrin.gif Kada nors kitą kartą ir aš valysiu. Dabar tegu saulė toliau skruostus bučiuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 01, 15:11)
Oi, neprimink. Aš jau net roletus bijau atitraukt rytais  ax.gif  biggrin.gif  Kada nors kitą kartą ir aš valysiu. Dabar tegu saulė toliau skruostus bučiuoja  biggrin.gif

Tu ilsekis ir sauleje sildykis, tegu vit D prisigamina smile.gif
O langai niekur nepabegs.
Atsakyti
Nusišveičiau patį baisiausią- virtuvės langą, prikepiau kalną vēdarų, pyragą, pabaigiau pomidorus išsodinėti. Dar daug darbo laukia. Vakar vėl užsisakiau siuv. rinkinį bigsmile.gif tai dabar atidirbti reikia. Ir dar 1 turiu minty, kada nors neužilgus biggrin.gif
Didžiausi. Gonziaus Kibic, Irina ir medovaja konfetka.
vartotojo įkelta nuotrauka
Vaišinu, kol dar šilti bigsmile.gif
Atsakyti
Jau kaip neatsisakyčiau dabar vėdaro wub.gif Kažką kramtomo reikia susiveikt ax.gif
Atsakyti
Lylia, būtum tu Kaune, tikrai į svečius prašyčiausi ax.gif
Atsakyti
Turėjau progą pasiknisti po vienos bobutės sekcijas smile.gif
Pradžioj nesupratau, kas per popierių krūva. Praskleidžiu- teleloto bilietai blink.gif
biggrin.gif
Labai įdomiai praleidau laiką, jau kiek knygų prikaupta smile.gif kitos pasenusios, mokytoja dirbo ji, bet yra visai neprastų, dar dabar turinčių vertę. Kol viską susitempsiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Aš jau irgi namie. Nusikaliau kaip brisius kaime. Bet jau oras oras wub.gif
Ryt poilsiadienis ir teatradienis smile.gif Nebent langus sugalvočiau valyt vietoj poilsio jūsų prisiskaičius smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 04 01, 19:00)
Turėjau progą pasiknisti po vienos bobutės sekcijas  smile.gif
Pradžioj nesupratau, kas per popierių krūva. Praskleidžiu- teleloto bilietai  blink.gif

Labai įdomiai praleidau laiką, jau kiek knygų prikaupta  smile.gif

siaubas, kiek pensijų į tą krūvą suėjo blink.gif

jooo, gerų dalykų galima rasti tokiose asmeninėse bibliotekose..
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 01, 09:25)
Vakar pradėjau iškrypėlišką serialą Bordžijos žiūrėt, akis užkliuvo už straipsnio, taip suintrigavo, žiū visas serialas yr. Pasirodo LT jau rodytas buvo  smile.gif  Žūrėjot gal kuri?

serialo nežiūrėjau, knygą skaičiau. O serialą rodė tik po vidurnakčio, tai aiškiai kad nuo knygos nelabai nukrypo smile.gif
Atsakyti