Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 04 11, 06:12)
Labas rytas smile.gif

Pou, Gonziau, kaip ligoniai jaučiasi?

Labai koseja. Temperatura jau kiek mazesne.
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 11 balandžio 2017 - 08:14
QUOTE(saintlina @ 2017 04 11, 06:12)
Labas rytas smile.gif

Pou, Gonziau, kaip ligoniai jaučiasi?

laba 4u.gif
maniškė jau gerai,tik tiek ,kad su temperatūra dingo alkis unsure.gif aš to nenoriu,aš to nenoriu..Ale pripratinau prie kokteilių,mažum nuo jų ji soti jaučias? hmm.gif Kaune nupirkom tuos Gaudvilės užrodytus bokaliukus su šiaudukais,tai neturėjau problemų net su gėrimu,kai aukšta tempa buvo,bais jai patiko iš jų gert bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 11 balandžio 2017 - 08:48
QUOTE(Pou @ 2017 04 11, 08:13)
Labai koseja. Temperatura jau kiek mazesne.

vargšiukas. Bet jau vaistų tinkamų gauna, tai dabar tik geryn bus 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 04 11, 08:40)
su temperatūra dingo alkis unsure.gif

viskas atvirkščiai pas jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 04 11, 09:40)
Ale pripratinau prie kokteilių,mažum nuo jų ji soti jaučias?

Greičiausiai. Pati kiek ir kada begėriau bent 3 val sotumas jaučiasi mirksiukas.gif

Laba iš ryto bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Sveikatos sergantiems 4u.gif

Pažiūrėjau orų prognozes - fu fu fu. Š*dina puse į viršų. Reiks ledinius tuneliukus statyt kiaušiniams rident unsure.gif O jau taip tikėjausi vėl lauke Velykaut ax.gif

Atsakyti

Sveikos. Ojej, kaip nesmagu, kai vaikai serga. Sveikatos  :4u: 

Uf, maniškiai atostogauja. Vakar eglišakius su tačke vežė.

Vakar giedras dangus mane apgavo, sunešiau pomidorus namo. Lai stovi, o tai orai įdomūs.

Atidengiau vynuoges, tai laukiu lietaus, vakare uždengsiu. Nesinori, kad pumpurai nušaltų, noriu šiemet jau paragauti daugiau nei 1 rūšies. 

Pūkuotvyšnė žada žydėt, jai duotas šansas, jei ne, eis von iš sodo. Vat

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 04 11, 10:34)
Atidengiau vynuoges, tai laukiu lietaus, vakare uždengsiu. Nesinori, kad pumpurai nušaltų, noriu šiemet jau paragauti daugiau nei 1 rūšies. </p><p>Pūkuotvyšnė žada žydėt, jai duotas šansas, jei ne, eis von iš sodo. Vat</p>

dabar aišku,kodėl kaime viens žmogelis vis dar jų neatidengia...o aš vis galvojau,ko jis jas šutina apklojęs bigsmile.gif
Pačios skaniausios vaikystės vyšnios wub.gif pas dieduką didelis krūmas buvo
Atsakyti

dabar aišku,kodėl kaime viens žmogelis vis dar jų neatidengia...o aš vis galvojau,ko jis jas šutina apklojęs bigsmile.gif
Pačios skaniausios vaikystės vyšnios wub.gifpas dieduką didelis krūmas buvo

Ja ja, realiai jas tik birželį galima atidengt :)

Oj kaip aš noriu stovėt prie pūkuotvyšnės ir kaulus spjaudyt. Ir vaikus išmokyt :) nu gal kaip nors sulauksiu :)

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 04 11, 10:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="GONZIKAS117" data-cid="71564400" data-time="1491899872"><div><p>dabar aišku,kodėl kaime viens žmogelis vis dar jų neatidengia...o aš vis galvojau,ko jis jas šutina apklojęs vartotojo įkelta nuotrauka
Pačios skaniausios vaikystės vyšnios vartotojo įkelta nuotraukapas dieduką didelis krūmas buvo</p></div></blockquote><p>Ja ja, realiai jas tik birželį galima atidengt smile.gif</p><p>Oj kaip aš noriu stovėt prie pūkuotvyšnės ir kaulus spjaudyt. Ir vaikus išmokyt smile.gif nu gal kaip nors sulauksiu smile.gif</p>

blink.gif blink.gif blink.gif mano tėtis net neuždengė žiemai...dabar aišku ,kodėl pas jį tik 4-6 kekės ant augalo būna...jis net nekarpo jų,jam gražu,kas jos jau virš stogo,o kad uogų nėr -vis gamtai nurašo

Prisirinkau žolų ,einu mergucai kokteilio trint ax.gif
Merginos,o ne šį savaitgalį Velykos? hmm.gif Kur idėjos kepiniams? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 04 11, 11:34)
Atidengiau vynuoges, tai laukiu lietaus, vakare uždengsiu. Nesinori, kad pumpurai nušaltų, noriu šiemet jau paragauti daugiau nei 1 rūšies

Turim vieną desertinę, kaimynas atžalą davė. Nei dengiam, nei cackinamės su ja, a uogaujam kiekvieną vasarą. Jau mane tie lepūs augalai iš proto išvarytų laugh.gif

Ai, na ir dabar jazminas greičiausiai nušalo. Na ir eina jis kakot.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 11, 11:31)

Ai, na ir dabar jazminas greičiausiai nušalo.

jazminas? blink.gif Ar jis koks veisliškai lepus?
Atsakyti
O as nevalgius pukuotukiu, zinau, kad tik tokios yra. Neisivaizduoju ju skonio.

O mano bijunas arba nusalo, arba peles suede blink.gif lyg vienas kotukas tik kisa nosi... peles net melsves nusieckavojo. Dar tiek peliu urveliu nemacius - visa veja susaudyta.

Gaudvile, aciu uz patarima. Pirmakart savo naslaites turiu. Dali iskasem ir ant kapeliu pasodinom. Graziai melynai baltos.

Mano dickas bernuzelis vaikiukas visai, kai serga. Vibro masaza vis darau, lengviau koset, giliau kvepuot gali.

Kriksto vaikas is Anglijos vakar atskrido, sian jau isleke. Koks grazus vyriokas uzaugo, fainas, protingas wub.gif Taip sirdy net graudulys pakuteno. Atrodo, kad vakar mazgi nesiojau ir dainavau apie stebuklinga suknele, sukdavau valsiuka, kai pilvo diegliai prasidedavo. O jau cia vyras visas. Kaip greit laikas bega.
Atsakyti