Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 13, 09:37)
Neseniai buvau ir vėl eisiu - sėdi žmonės ir skaito. Tik čia Viešojoje.

O arbatos nereikia neštis, stovi automatai. Rūkantiems - rūkymo patalpos.

Tiesa, kai pamatau bibliotekininkę Noros Roberts knygą skaitančią, viskas viduj net persiverčia lotuliukas.gif

pas mus tai amžiais vaikai prie kompų prilipę žaidžia.

tai jūsiškė biblioteka rimtesnė. Tose keliose, kur aš lankausi, jokių automatų nėra. Tuo labiau patalpų rūkantiems.

aš skaitančios bibliotekininkės jau labai seniai nemačiau. Gal negalima joms darbo vietoj skaityt? Nors, tiesa, visad būna žmonių, tai nėr ir laiko. Bet užtat kelis kartus mačiau tą bibliotekininkių vyresniąją (nežinau, kaip ji vadinasi, tik matau, kad vadovauja ji ten) rekomenduojant skaitytojoms va tokią literatūrą kaip labai gerą blink.gif Ir net ne N. Roberts, o L. Riley primygtinai rekomendavo.. Na, ką darysi, kiekvienai knygai savas skaitytojas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 balandžio 2017 - 10:02
QUOTE(saintlina @ 2017 04 13, 10:54)
pas mus tai amžiais vaikai prie kompų prilipę žaidžia.

tai jūsiškė biblioteka rimtesnė. Tose keliose, kur aš lankausi, jokių automatų nėra. Tuo labiau patalpų rūkantiems.

aš skaitančios bibliotekininkės jau labai seniai nemačiau. Gal negalima joms darbo vietoj skaityt? Nors, tiesa, visad būna žmonių, tai nėr ir laiko. Bet užtat kelis kartus mačiau tą bibliotekininkių vyresniąją (nežinau, kaip ji vadinasi, tik matau, kad vadovauja ji ten) rekomenduojant skaitytojoms va tokią literatūrą kaip labai gerą  blink.gif  Ir net ne  N. Roberts, o L. Riley primygtinai rekomendavo lotuliukas.gif Na, ką darysi, kiekvienai knygai savas skaitytojas.

V. Kudirkos taip pat vaikus prie kompų matydavau, o Viešoji - žiauriai didelė ir dar per du pastatus skirtingose miesto vietose. Erdvės ten didelės ir viskas skaitytojams pritaikyta.

Skaityt Viešojoje tai tikrai turi kada. Knygos turi barkodus, tai nuskanuot ir priskirt žmogui labai trumpai užtrunka. Grąžint dar trumpiau - pats žmogus nuskanuoja prie spec aparato ir palieka ant šalia esančio stalo. Manrods, net ir pasiimt be darbuotojo pagalbos gali. Viskas automatizuota. Beje, grąžint nedarbo valandomis jau gal kokie 3-4 metai kaip galima.

Ai, senais laikais, kai reikdavo užsisakyt iš saugyklų ir jau tokios literatūros į namus neduodavo, tai labai greit surasdavo ir atnešdavo.

Siaubas biggrin.gif Mane tai erzina tokios visokios rekomenduotojos ar labai rimtos literatūros ( buvo viena tokia) siūlytojos laugh.gif . Viena iš tų rimtųjų mergiotei įpiršo mamai parnešti. Žinau ir pati, kad knyga yr gera, ale nuotaika per du mėn neatsirado skaityt. Ar gi mano bėdos, kad taip niekad ir nepriaugsiu iki rimtosios smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 13, 10:16)
Grąžint dar trumpiau - pats žmogus nuskanuoja prie spec aparato ir palieka ant šalia esančio stalo. Manrods, net ir pasiimt be darbuotojo pagalbos gali. Viskas automatizuota. Beje, grąžint nedarbo valandomis jau gal kokie 3-4 metai kaip galima.

iki šito mes dar nepriaugom smile.gif
Nors turbūt didžiosiose bibliotekose irgi yra, bet mažytėse - nea.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Maniskio tyrimai rodo virusa. Leukocitai pakrito labai. Vakar dar buvo auksta tempa. Jei ne nuojauta, gydytoja sake, kad nei poliklinikoj, nei ligoninej nieks nebutu nuotraukos dare. Sunkiai organizmas kovoja. Laaaabai koseja, poprasciai jauciasi. Siandie gal ciuciuka geriau.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 04 13, 10:42)
Siandie  gal ciuciuka geriau.

nors po trupuliuką, kad tik vis geriau būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 04 13, 11:42)
Siandie  gal ciuciuka geriau.

Vargšiukas console.gif

Saintlina, paprastai į mažiukes ir neinu, o ir jos skirtingo dydźio. Viena šalia buvo bute įsikūrus, kita didesnė nuo seno didelę skaityklą turi. A jūsų M. Mažvydo kažką naujo neseniai taip pat įsidiegė. Pasidomėk, gal tavasis jaunikaitis atras sau ką nors įdomaus ;)
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 13, 12:41)

Saintlina, paprastai į mažiukes ir neinu, o ir jos skirtingo dydźio. A jūsų M. Mažvydo kažką naujo neseniai taip pat įsidiegė. Pasidomėk, gal tavasis jaunikaitis atras sau ką nors įdomaus ;)

aš kai dabar tik grožinę skaitau, tai užtenka ir mažiukių. Aišku, beveik viską užsisakinėju, abo nuėjus vietoj tai niekad nerandu ką skaityt smile.gif
Mažvydo - nė neabejoju, kad įsirengė. Tik renovacija praėjo smile.gif O mano jaunikaičiai bibliotekose nesilanko. Vyresnis dabar labai retai skaito kažką, kas nesusiję su profesija. O kas susiję - viskas internete. Mažiukas irgi nelinkęs į skaitymą. Ką mokytoja pasako, tą perskaito. Ir aš dar jei po nosim ką pakišu, irgi paskaito. O jau pats kad į biblioteką eitų, tai ne... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Grįžo mano keliautojas, įdegęs, nosis lupasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 balandžio 2017 - 06:38
QUOTE(saintlina @ 2017 04 14, 07:28)
Labas rytas smile.gif

Grįžo mano keliautojas, įdegęs, nosis lupasi biggrin.gif

Ir kokie įspūdžiai? bigsmile.gif

Laba iš ryto ;)
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 14, 06:36)
Ir kokie įspūdžiai?  bigsmile.gif

labai patenkintas smile.gif Tik visos nuotraukos praktiškai pakeliui darytos per autobuso langą. Ir dar Vienoj ir Grace. O iš Italijos labai mažai, nes pamiršo fotografuot biggrin.gif
Gavau dovanų cukruotų žibuoklių iš Vienos smile.gif Sau venecijietišką karnavalinę kaukę parsivežė ir šiaip smulkmenų. O va savo nuotraukos kokiam nors kelioniniam fone - nė vienos. Gaila.. Reiks su fotošopu įdėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 balandžio 2017 - 06:42
Labas rytas smile.gif

Einam gert kavos bigsmile.gif

Kažin kaip padėtis šiltnamyje ax.gif Viskas taip ir liko kaip stovi, nedengta unsure.gif O paryčiai šalti buvo.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 14, 09:01)

Kažin kaip padėtis šiltnamyje  ax.gif  Viskas taip ir liko kaip stovi, nedengta  unsure.gif  O paryčiai šalti buvo.

Bėk greit greit, tikrai keli agurkiukai laukia nesulaukia biggrin.gif

Atsakyti