Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Laba 4u.gif
Mes siandien buvom iki sodo paleke, tai griztant du briedziai prabidzeno per kelia ir grazu vanaga ant kelmo maciau, net ir papozavo is toli.
Sniegas padrebe keleta kartu.

Vakare i teatra dar nuejom. Gera diena.
Atsakyti
https://www.facebook...hc_ref=NEWSFEED
Atsakyti
Labas iš ryto!

Kaip miegojosi? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas labas smile.gif

O kaip su moliūgų, arbūzų sėja? Jau pasėjot, ar dar sėsit? Jau kaip nekyla rankos, kai už lango balandžio pabaiga ir krenta snaigės rolleyes.gif

Kavos? bigsmile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 24, 07:12)

Kaip miegojosi?  bigsmile.gif

Ačiū, ne kažką biggrin.gif Bet ne dėl mažo, šiaip voliojausi atmerktom akim be priežasties smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Aš tai nebijau šalnų- mano augintiniai katilinėj tupi. Einu pomidorus išnešiu, o paprikas sūnus gryžęs išneš, kai jau pakankamai šilta bus šiltnamyje.
Daimuros detskij sladkij jau su žiedais, bet aš jį 5l kibiriuke apgyvendinus ax.gif
Sūnus į mokyklą su džiaugsmu iškeliavo. Sakė jau pasiilgo, o ir naują medalį parodyt rūpėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 04 24, 08:11)
Sūnus į mokyklą su džiaugsmu iškeliavo. Sakė jau pasiilgo, o ir naują medalį parodyt rūpėjo smile.gif

Šaunuolis thumbup.gif

Kulke, ką gero primąstei per naktį? bigsmile.gif

Uf, reikia greit pusryčius IKI susirasti, sportas nuo ryto wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 24, 08:50)
Kulke, ką gero primąstei per naktį?  bigsmile.gif

Ničnieko, ne galva, o puodynė biggrin.gif

Buvau šiltnamyje, pernakvojo sėkmingai mano laibuoliai smile.gif

Šiandien vakare eisiu kirpyklon pa-ga-liau bigsmile.gif Pasėdėsiu ramiai, kol mane kutinės biggrin.gif MB galės čiūčiuot vaikelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 24, 09:22)
Šiandien vakare eisiu kirpyklon pa-ga-liau  bigsmile.gif  Pasėdėsiu ramiai, kol mane kutinės biggrin.gif MB galės čiūčiuot vaikelius  biggrin.gif

O, džiaugiuosi kartu su tavim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 24, 07:09)

O kaip su moliūgų, arbūzų sėja? Jau pasėjot, ar dar sėsit?

nesėju. Kai pagaliau kažkiek atšils ir numatys saulėtus orus, sėsiu į šiltnamį. Namie vis dar pilnos palangės kitų daigų. O arbūzams moliūgams šiltnamyje kur kas geriau nei namie, kompaktiški, riebūs, pasigrūdinę auga.

Pas mus -4 buvo. Mano augintiniai po apklotais visi gyvi, nors šiaip šiltnamyje kibire vanduo su leduku ant viršaus buvo.
Atsakyti

Helau, damos.

Cukinijos kelios isdygo, melionus irgi kelis sejau, tu dar nematyti, jauciu, situ ir nesulauksiu. 

Ryte siltnamy buvo +3, lauke beveik 0, kelis sykius pasnyguriavo. Saviskiu po lankais netikrinau, zinau ir taip, kad viskas gerai, pasitikiu savo sveikuoliais :D

Dabar saule islindo, viskas bus gerai.

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 04 24, 07:11)

koks medalis? Už ką? Kodėl nesigiri?
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 04 24, 10:07)
<p>Helau, damos.</p><p>Cukinijos kelios isdygo, melionus irgi kelis sejau, tu dar nematyti, jauciu, situ ir nesulauksiu. </p><p>Ryte siltnamy buvo +3, lauke beveik 0, kelis sykius pasnyguriavo. Saviskiu po lankais netikrinau, zinau ir taip, kad viskas gerai, pasitikiu savo sveikuoliais biggrin.gif</p><p>Dabar saule islindo, viskas bus gerai.</p>

sveikos 4u.gif
pas mumi ryte -4 buvo,kibire neplonas ledas buvo,dar dabar neištirpęs..prieš valandą neprasta šlapdriba praėjo,dabar pagaliauu saulė bando lįst wub.gif siuvamaja darbavaus,buvo tamsu kaip bunkery,teko gryčioj lempas jungtis...
Nėra,už ką vaikiui medalis?pasigirk gi bigsmile.gif
Aš giriuos:dukrius šiandien mokyklinėse pradinukų kiaušinių ridenimo varžybose 3ią vietą laimėjo bigsmile.gif pamatytumėt emocijas...kad net kruti klasės bernai nesugebėjo jos nudaužt biggrin.gif
Atsakyti