Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Mes šian gaminsim kumpio daržovių salotas ir prie kokio filmo kaposim wub.gif Senų senovėj Pizzajazz nusižiūrėtos, šeimynoj populiariausios. Ai, ir šiaip, ėst kaip vilkas noriu, tais jau laukiu nesulaukiu kada grįš iš parduotuvės biggrin.gif
Atsakyti
Turėkit sąžinės apie visokius skanėstus kalbėt. Valgyt noriu kaip Gaudvilės vilkas, o kramtyt nieko negaliu. Ale užtat putojantį galėčiau kvasint, jo kramtyt nereik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 29, 16:59)
Mes šian gaminsim kumpio daržovių salotas ir prie kokio filmo kaposim  wub.gif Senų senovėj Pizzajazz nusižiūrėtos, šeimynoj populiariausios. Ai, ir šiaip, ėst kaip vilkas noriu, tais jau laukiu nesulaukiu kada grįš iš parduotuvės  biggrin.gif

Kada nors, kai jau busi labai soti, parasyk, kaip joa daromos 4u.gif As labai visokias salotas megstu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 04 29, 19:03)
Kada  nors, kai jau busi labai soti, parasyk, kaip joa daromos  4u.gif As labai visokias salotas megstu  bigsmile.gif

4-5 virti kiaušai, kukurūzų konc indelis, pievagrybių ( 5-7), mėlynas svogūnas, raudona paprika, keli raudoni pomidorai, fermentinio sūrio ~100g, kr r kumpio ~150g, pusė Pekino kopūsto ir majonezo indukas. Viską supjaustyt, papipirint ir sumakaluot. Valgoma su čiabata arba bagete, supjaustyta įstrižai 4u.gif

Turbūt nieko nepamiršau biggrin.gif Apsirijau, dabar kafoooos reikia.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 04 29, 18:12)
Turėkit sąžinės apie visokius skanėstus kalbėt. Valgyt noriu kaip Gaudvilės vilkas, o kramtyt nieko negaliu. Ale užtat putojantį galėčiau kvasint, jo kramtyt nereik lotuliukas.gif

A antibų neskyrė? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 29, 18:46)
4-5 virti kiaušai, kukurūzų konc indelis, pievagrybių ( 5-7), mėlynas svogūnas, raudona paprika, keli raudoni pomidorai, fermentinio sūrio ~100g, kr r kumpio ~150g, pusė Pekino kopūsto ir majonezo indukas. Viską supjaustyt, papipirint ir sumakaluot. Valgoma su čiabata arba bagete, supjaustyta įstrižai  4u.gif

Turbūt nieko nepamiršau  biggrin.gif Apsirijau, dabar kafoooos reikia.

Aciu, jau maniskiui akys suzibo, labai skaniai skaitosi.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 29, 18:46)
antibų neskyrė?

Nea, neskyrė. Pūlinio nerodė, turbūt nematė reikalo. Nedašuto paklaust.
Bet pagaliau Ibumetinas suveikė bigsmile.gif pririjau lašišos, dabar gyvensiu wub.gif bent jau kol vaistai veiks biggrin.gif

Tai ką veikiam? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 29, 10:30)
Reiktų kada į Ibelhauptaitės kokią operą nueit  bigsmile.gif  girdėjau, kad vizualiai labai gražūs pastatymai, tik salė nedėkinga.

Man patiko ax.gif kitaip, bet patiko smile.gif
Pou tu tuos nabagėlius tiesiog į kitą žemę persodink mirksiukas.gif
Saintlina, linkiu, kad daugiau neskaudėtų. Tu tik nesušalk dabar mirksiukas.gif
Gaudvile ,gerai laiką leidžiat smile.gif
Atsakyti
Uf, pasidariau tuno salotu, prikimsau, niam.

Reiks ryt gal ta trijule persodint. Bet taip nesiseka, nes pernai melynuka, medovyj spas uzpuole ta edema kazkokia, buvau gavus po dvi seklas, pasejau po viena, kitas dvi kolegei daviau, kad nors pas kuria uzaugtu. Pas ja Sinyj uzaugo, dave man pomidora, pasidariau seklu, Medovyj neisdygo. Siemet Kulke dave Medovyj spas. Sejau po dvi seklas atsargai, viskas sudygo graziai, o va buten sie vel man streikuoja, o dar ir Guletta i kompanija prigriebe. Uzaugo po kokius 5 cm dydzio tik. Turiu kitu rusiu, tikrai ne beda. Na bet reikia sugebet tokius uzaugint.
O dar lengva ranka garsejau, viskas sudygdavo, prigydavo, gerai augo visuomet, koleges prasydavo padet persodint, pakirpt ir t. t.
Tikriausiai, per daug rupinuos, is to didelio rupescio jie nukvaksta unsure.gif
Dabar visi pomidorai puse savaites balkone isnesti grudinasi, durys i kambary atidarytos, kad silciau jiems nakti butu. Toro, Orkado ir Dietskyj sladkij uzgrudinti jau senai.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 04 29, 21:18)
Uf, pasidariau tuno salotu, prikimsau, niam.

Reiks ryt gal ta trijule persodint. Bet taip nesiseka, nes pernai melynuka, medovyj spas uzpuole ta edema kazkokia, buvau gavus po dvi seklas, pasejau po viena, kitas dvi kolegei daviau, kad nors pas kuria uzaugtu. Pas ja Sinyj uzaugo, dave man pomidora, pasidariau seklu, Medovyj neisdygo. Siemet Kulke dave Medovyj spas. Sejau po dvi seklas atsargai, viskas sudygo graziai, o va buten sie  vel man streikuoja, o dar ir Guletta i kompanija prigriebe. Uzaugo po kokius 5 cm dydzio tik. Turiu kitu rusiu, tikrai ne beda. Na bet reikia sugebet tokius uzaugint.
O dar lengva ranka garsejau, viskas sudygdavo, prigydavo, gerai augo visuomet, koleges  prasydavo padet persodint, pakirpt ir t. t.
Tikriausiai, per daug rupinuos, is to didelio rupescio jie nukvaksta    unsure.gif
Dabar visi pomidorai puse savaites balkone isnesti grudinasi, durys i kambary atidarytos, kad silciau jiems nakti butu. Toro, Orkado ir Dietskyj sladkij uzgrudinti jau senai.

Laba, Pou, gal šaknelės sodinant užsilenkė. Tada neauga, stovi tokie skurdžiukai.
Saintlina, kad visas skausmas tuo ir pasibaigtų.
Atsakyti
Hai! smile.gif

Pomikai nepasodinti, bet viską susipirkau jų sodinimui, o čia jau pusė darbo. smile.gif

Turėjom lankytojų, taip smagiai pavakarojom smile.gif

Saintlina, ojazusvajazus, kiek aš prisikankinusi su dančiais, kaip puikiai suprantu, užuojauta dideliausia 4u.gif Beje, pasodinot jau bulbas?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 29, 21:14)
Hai!  smile.gif
Beje, pasodinot jau bulbas?

Mes bulves pagrindini sodinima po savaites ar dvieju sodinsim, dabar nepriplaukt, o ir salta. Bet keleta desimciu ikistos i siena jau.

Beje, Saintlina ir Kulke, jusu braskes graziai auga wub.gif
Saintlina, tavo cesnakai graziai zaliuoja, dar kitokiu nupirkus ikisau, taip pat graziai isdyge. Net seklytes siuliukus iskisusios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 29 balandžio 2017 - 21:36
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 29, 21:14)
Saintlina, ojazusvajazus, kiek aš prisikankinusi su dančiais, kaip puikiai suprantu,  užuojauta dideliausia  4u.gif  Beje, pasodinot jau bulbas?

Ačiū smile.gif man tai nuo mokyklos laikų nėr danties skaudėję, užtat užknisa. Ale prisiurbiau šampės, nieko nebeskauda thumbup.gif gulim sau su kate, murkia, žandą šildo wub.gif

Nea,nepasodinom dar.
Atsakyti