Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Jei yra galimybė, būt gerai ir aplink juos palaistyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 11, 14:54)
taigi pas mane agro ant polietileninio tuneliuko užštabeliuota biggrin.gif 
bet tik vienam šiltnamy, kitam užtat ir bijau sodint pomidorus, abo nei lankų, nei plėvelės neturiu.

Ale dabar dėl šiltnamio nebaisiai pergyvenu, ten kaip nors su visom apsaugom. Bet va kaip su žydinčiais medžiais krūmais daryt? Užteks nupurkšt vandeniu?

pas mumi parduotuvėse nebėr agro..grįždama buvau užšokusi pas pažįstamą,tai sakė,kad žmonės po 50-100metrų ėmė.
aš tai dabar tampau kibirus ,laistau visus žydinčius,vakare dar nupurkšiu riebiai...
Atsakyti

Laba. Prisiduodu su nuostoliais. Aktinidijom kaput, graikiniu ugliukams pipiec. Tai pomidoru dezei, kur pries savaite nusalo ir pazastis is naujo auginosi, galutinai viskas. Antra syki palikau uzmirsta. Isverciau vakar lauk. Pomidorus apdangsciau kibirais, dar agro, tai nors cia be nuostoliu. Kol kas  :D Ryte apylinkese buvo -4. 

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 11, 13:58)
Jei yra galimybė, būt gerai ir aplink juos palaistyt  mirksiukas.gif

jei pati nevažiuosiu, nieks viso sodo nelaistys. Bet galvoju, kad jei ryte buvo gerai privaryta šlapio sniego, tai turėtų būt šlapia žemė.
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 11, 14:37)
Prisiduodu su nuostoliais. Aktinidijom kaput, graikiniu ugliukams pipiec. Tai pomidoru dezei, kur pries savaite nusalo ir pazastis is naujo auginosi, galutinai viskas.

nu š.
Atsakyti
Nu baikit vėl baisint su šalnom. Iš to streso aš augalams nupirkau antistresinių Aminocat'o. ŽS sakė, kad ir prieš šalnas gerai su juo purkšt. Tai eisiu kokias braškes ir kraušės žiedukus papurškaliosiu ax.gif

Laukiu EV šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 11 gegužės 2017 - 16:54
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 11, 17:53)
Laukiu EV šiandien  bigsmile.gif

Aš tai gal labiau kokio torčiuko laukiu. Prie EV wub.gif

Torto nėėė, teks džiaugtis ledais ir dabar, uf.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 gegužės 2017 - 17:23
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 11, 17:55)
Aš tai gal labiau kokio torčiuko laukiu. Prie EV  wub.gif
Torto nėėė, teks džiaugtis ledais ir dabar, uf.

A tai jau psio, pardos užsidarė? bigsmile.gif biggrin.gif

Ledų jau valgiau, tokių nekažkokių. Aš geriau noriu plikytų sausainių gal g.gif Labai puikiai jie mum su MB vakarais su arbata suveina biggrin.gif

Šiandien prikliukinau balandėlių. Jau kaip užsimaniau biggrin.gif Mažą girdau nuo ryto lašiukais nuo pilvo pūtimo ax.gif Maža ką. Bet lyg nieko.

Mezgu pūkuotį ir aš. Iš baby alpaca silk ir kid silk. Jau kokia tobula mano akiai spalva ir tekstūra gaunasi sudėjus pudrą ir šv.smėlinę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 11, 19:04)
A tai jau psio, pardos užsidarė?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Ledų jau valgiau, tokių nekažkokių. Aš geriau noriu plikytų sausainių gal  g.gif Labai puikiai jie mum su MB vakarais su arbata suveina  biggrin.gif 

Šiandien prikliukinau balandėlių. Jau kaip užsimaniau  biggrin.gif  Mažą girdau nuo ryto lašiukais nuo pilvo pūtimo  ax.gif Maža ką. Bet lyg nieko.

Mezgu pūkuotį ir aš. Iš baby alpaca silk ir kid silk. Jau kokia tobula mano akiai spalva ir tekstūra gaunasi sudėjus pudrą ir šv.smėlinę  bigsmile.gif

Visi savi, jau nieks niekur nevažiuos ir nereik.

Maniškė be lašiukų apsiėjo, bet tai ir liurlinau Pieno debesėlį kibirais. A kokią tu arbata geri?

A ką mezgi? Sau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 11, 19:16)
Visi savi, jau nieks niekur nevažiuos ir nereik.

Maniškė be lašiukų apsiėjo, bet tai ir liurlinau Pieno debesėlį kibirais. A kokią tu arbata geri?

A ką mezgi? Sau?  bigsmile.gif

Tai eikit peškom smile.gif

Paprastą, juodą. Per paskaitą sakė, kad tos arbatos mitas. Taip, skysčiai skatina, bet ne konkrečios arbatos. smile.gif Pala, ar ji labiau skirta, kad pilvuko nepūstų? Vėluoja logika biggrin.gif

Ugu, sau bigsmile.gif Aš gi beždžionė, kirpykloj nužiūrėjau vienos kirpėjos megztinį (ji išvis nerealiai mezga ir siuva), tiek man jis patiko, pakonsultavo ir kibau darban smile.gif

Dar klausimas. Gal žiai kur mergaitėms pirkt bodžiukų yra šokiams? Lyg Savam yra parda kiek gūglinau.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 11, 19:46)
Paprastą, juodą. Per paskaitą sakė, kad tos arbatos mitas. Taip, skysčiai skatina, bet ne konkrečios arbatos.  smile.gif Pala, ar ji labiau skirta, kad pilvuko nepūstų? Vėluoja logika  biggrin.gif 

Ugu, sau  bigsmile.gif   Aš gi beždžionė, kirpykloj nužiūrėjau vienos kirpėjos megztinį (ji išvis nerealiai mezga ir siuva), tiek man jis patiko, pakonsultavo ir kibau darban  smile.gif

Dar klausimas. Gal žiai kur mergaitėms pirkt bodžiukų yra šokiams? Lyg Savam yra parda kiek gūglinau.

Juoda, kiek žinau, lygiai tokia pati 'antimieginė', bet tai jei su miegu tvarka mažiukui, tai ir gerai.

Kad daugiau pieno būtų, tai tikrai nea. Jau nepamenu sudėties, ale rimtai be lašiukų mažoji apsiėjo. Tai gal ir buvo, kokių žolelių nuo pilvuko pūtimo.

Nius kaip įdomu, laukiu rezultato bigsmile.gif

Savam net nežinau, galiu rytoj pavažiuot ir patikrinti mirksiukas.gif Aaaa, matau UT juodų triko turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 gegužės 2017 - 19:15
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 11, 19:55)
Nius kaip įdomu, laukiu rezultato  bigsmile.gif

Savam net nežinau, galiu rytoj pavažiuot ir patikrinti  mirksiukas.gif Aaaa, matau UT juodų triko turi.

Paprastas yikrai, todėl ir patraukė akį smile.gif

Ryt aš pati važiuosiu smile.gif UT gi, net nepagalvojau. Ačiū!
Atsakyti
aš jau laukiu EV, šukuoseną pasidariau palaikančią mūsų atstovę biggrin.gif
Apėjau visas savo rajono parduotuves beieškodama šviežių aviečių doh.gif vaikui į mokyklą reik atsinešt, per darbų pamoką valgyt gaminti moko, vadinasi. Galų gale nuvažiavau į Maximos bazę, ten radau, visa laimė.
Atsakyti