Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 12, 17:40)
Jazaumarija, nieko nesiųsk tuo adresu. Specialiai ieškojau geriau derančio prie 'avilio' laugh.gif

Išdūrei mus kaip aklus kačiukus unsure.gif Palauk, dar Saintlina ateis ax.gif Ot bus tau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 12 sausio 2017 - 17:46
po kiek čia daba puslapių temoj būna? Žiūriu kažkurioje temoje 274 psl.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 12, 17:44)
Išdūrei mus kaip aklus kačiukus  unsure.gif

Kačiuke, tu kačiuke laugh.gif Pažiek, kokiem dviem kartam židiniui užkurt karpinių turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2017 01 12, 17:47)
po kiek čia daba puslapių temoj būna? Žiūriu kažkurioje temoje 274 psl....  blink.gif

Gal ir gerai, nereiks ieškoti senų temų, jei prireiks kokio recepto ar šiaip išmintingo patarimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 12, 17:39)
Tai gal man atvaryti su traktorium ir taranuoti laiptinės duris? biggrin.gif tave į priekabą įsimesiu ir pirmyn abidvi blink.gif Pala, dar Gonzius. Ai, abi tilpsit į priekabą, tik gausit slėptis, kad policija nepamatytų.

Perskaičiau tą Barauskaitės knygą apie vyrus, nėštumą ir gimdymus, galvoju, Saintlinai reiktų kažkaip surasti ir tau biggrin.gif tau kaip tik būtų į temą.

Jungiuos su traktorium...tik kurį jimt-pusantrinį ar belorusą?po pirmojo stumtelėjimo gali daugiabučio nelikt...pripaišys mums teraktą unsure.gif biggrin.gif
o oo apie gimdymus ir nėštumus...grįžta vaikis iš mokyklos-reik,mam,kad parašytum ,kaip jauteis nėštumo metu ir kai gimiau....lietuvių mokytoja visiems uždavvė blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 12, 17:44)
Išdūrei mus kaip aklus kačiukus  unsure.gif Palauk, dar Saintlina ateis  ax.gif  Ot bus tau  ax.gif
bet gi pati dovanų keitimąsi ir suorganizavo...entuziastė buvo...kažkaip š**dinai gavosi...

rimtai,nesibaigiančios temos dabar bus? unsure.gif unsure.gif pomidorinė grybauja,dabar ir mūsiškė.....
Lylia,pas tave labai sninga?bo diedas vis radarų info žiūri,sako -Raseiniuos drebia ,nakčia mus pasieks ax.gif sakau,palauk ,tuoj sužinosiu,ar drebia biggrin.gif
žiūrėkit,ką mano kraštiečiai pridirbogėda unsure.gif tomato.gif verysad.gif cray.gif aggressive.gif
varau kept šitų,įtariu bus skanu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 12 sausio 2017 - 18:04
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 12, 18:08)
AČIŪ wub.gif  wub.gif  flirt.gif  aciuks.gif
Papildyta:

PO,valiooooooooo bigsmile.gif geros naujienos wub.gif kokiai procedūrai laiko neturi?
taigi ne visi guminiai čiuožia...dirbu kaime su ale croksiniais,ir kojom šilta,ir neslidu wub.gif

Aciu, merginos uz rupesti ir pasidziaugima.
Dar viena bjaurastis liko, tikekimes, kad ir cia praslysiu. Tik zinau, kad esu didelej rizikos zonoj. Reik isties pradeti save mylet. Kazkaip sikart supurte smegenine.
Ai, reikia masazu, sildymu, mankstu. Bet tai kad as dirbu. Jei leis, pradesiu sportuoti tik. Nes is tu nervu valgiau, valgau baisiai daug, judet negalejau, tad svorio kaip reikalas uzsirideno. Vos ne 10 kilu plius per 10 menesiu. Nejuokinga visai.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 12, 17:53)

o oo  apie gimdymus ir  nėštumus...grįžta vaikis iš mokyklos-reik,mam,kad parašytum ,kaip jauteis nėštumo metu ir kai gimiau....lietuvių mokytoja visiems uždavvė blink.gif  blink.gif  blink.gif

Lylia,pas tave labai sninga?bo diedas vis radarų info žiūri,sako -Raseiniuos drebia ,nakčia mus pasieks  ax.gif sakau,palauk ,tuoj sužinosiu,ar drebia biggrin.gif
žiūrėkit,ką mano kraštiečiai  pridirbogėda unsure.gif  tomato.gif  verysad.gif  cray.gif  aggressive.gif
varau kept šitų,įtariu bus skanu

Kuo toliau, tuo durniau, ką aš žinau smile.gif

Sninga, bet ne taip jau labai. Pavakare labai snigo, dabar pažiūrėjau tavo diedo garbei per langą į lempos stulpą, tai taip gražiai normaliai, bet prie smarkiau biggrin.gif

Jetau, gerai, kad nebuvo mūsų dovanėlių biggrin.gif

O čia ne chačapuriai? Tu žinai, kiek sykišų aš juos žadėjau išsikepti? Dukra pasakodavo, kaip indė ant specialios savo patelnės kepdavosi tuos blynus, buvo iš Indijos į UK atsivežusi. Jei tau patiks, kepsiu ir aš. Kada nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 12, 18:17)

Sninga, bet ne taip jau labai. Pavakare labai snigo, dabar pažiūrėjau tavo diedo garbei per langą į lempos stulpą, tai taip gražiai normaliai, bet prie smarkiau biggrin.gif

Jetau, gerai, kad nebuvo mūsų dovanėlių biggrin.gif

O čia ne chačapuriai? Tu žinai, kiek sykišų aš juos žadėjau išsikepti? Dukra pasakodavo, kaip indė ant specialios savo patelnės kepdavosi tuos blynus, buvo iš Indijos į UK atsivežusi. Jei tau patiks, kepsiu ir aš. Kada nors biggrin.gif

Ačiū,perdaviaunaujienas mirksiukas.gif
nuuuu unsure.gif
kažkas panašaus...kepk ..objedenije...įdarui varškės sūrį su kmynais sutrupinau,įtarkavau lydyto,česnakų ,petražolių lapelių,džiov.svogūnų ir porų lapų dar įbėriau....kepiau ant paprastos nesvylančios,viskas ok...nors gal reiktų špižinę iš kaimo parsivežt tokiam reikalui...beje,dariau nedickus,paprastų blynų dydžio[ne lietinių]
Atsakyti
nu ir kokią čia pliatstvą atėjus randu??? Kaip po viso to pasitikėti žmonėmis?? Tai jau kitąmet chana gražiai tradicijai, taip reik suprast?
Ne, nu aš taip nežaidžiu..
kita vertus... nežinau, kodėl Gaudvilė taip pasielgė, bet ji, matyt, turėjo kažkokią priežastį. Aš nesibarsiu. Tik išreikšiu viltį, kad tai nebuvo kokia atsisveikinimo dovanėlė ir Gaudvilė nesiruošia prapulti kaip kai kas unsure.gif
Kažko sukrėtė mane šitai unsure.gif

o dovanėlę ir aš gavau smile.gif Ir nufotkinau smile.gif Gaudvile, ačiū tau labai labai 4u.gif 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 12, 17:53)
grįžta vaikis iš mokyklos-reik,mam,kad parašytum ,kaip jauteis nėštumo metu ir kai gimiau....lietuvių mokytoja visiems uždavvė blink.gif  blink.gif  blink.gif

tu nenori tai mokytojai ko nors parašyt? Konkrečiai taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 sausio 2017 - 19:25
QUOTE(saintlina @ 2017 01 12, 19:24)
nu ir kokią čia  pliatstvą atėjus randu?
tu nenori tai mokytojai ko nors parašyt? Konkrečiai taip.

kažkada rašė,kad ruošiasi mus palikt...sakai ,apsisprendė? blink.gif
tai ,kad kitos nesiginčydamos rašo...jausmas toks,kad klasėj tik viena aš nenoriu ruošt pamokų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 12, 17:43)
Leontjevą dar vieną turiu biggrin.gif

o kiek tu jų turi? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 12, 19:28)
kažkada rašė,kad  ruošiasi mus palikt...sakai ,apsisprendė? blink.gif

tai ,kad kitos nesiginčydamos rašo...jausmas toks,kad klasėj tik viena aš nenoriu ruošt pamokų unsure.gif

Kulkė ją už kasos partemps, jeigu ką mad.gif

nu aš tai nesuprantu, kas čia per nuolatiniai namų darbai tėvams g.gif išsidirbinėjimas kažkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 12, 19:24)
Gaudvile, ačiū tau labai labai  4u.gif  4u.gif

Ir tau ačiū 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti