Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 06 20, 09:32)
Labas rytas smile.gif Ką veikiat, kad taip tylu?

Labas rytas,
Atostogaujam mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Saintlina, sveikinu wub.gif

Ate, atostogos yra gėris bigsmile.gif

Lylia, iš kur tu ten vis kasi bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 20, 09:42)
Lylia, iš kur tu ten vis kasi  bigsmile.gif  biggrin.gif

iš kaimynų turbūt biggrin.gif

pas mane pentiniai prapuolė. Ne Lylia išsikasė, patys po truputį vis mažėjo mažėjo kasmet, o daba jau visai nebėr. Reiktų gal vėl pasisė, gražu man jie.
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 06 20, 09:15)
Atostogaujam  mirksiukas.gif

kodėl taip tyliai atostogaujat, kad taip tylu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 birželio 2017 - 10:06
Laba,

vartotojo įkelta nuotrauka

beliko sulaukt subujojant viksvai ( kartu su Kulke tokias pačias turim) ir pražystant miltuotiems šalavijams. Parodysiu ir kai viskas labiau suviešės.
Papildyta:

Turėjo būt iki 90cm. Reiks ir šiam laikiklių ieškot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 20 birželio 2017 - 09:59
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 20, 10:07)
Parodysiu ir kai viskas labiau suviešės.

būtinai drinks_cheers.gif

Atsakyti

Labas, gražus tas mėlynas daiktas, ar irgi pentinis? Neturėjusi aš jų, tik sėklų turiu nusipirkusi, reiks susirasti ir pasisėti. Pou, velku viską iš vienos bobutės kiemo, išsikraustė ir viską paliko. Tai ne tik pati velku, dar ir kitus apdalinu :D 

Atsakyti
Gaudvile, nuostabu bigsmile.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 20, 10:26)
<p>Labas, gražus tas mėlynas daiktas, ar irgi pentinis? Neturėjusi aš jų, tik sėklų turiu nusipirkusi, reiks susirasti ir pasisėti. Pou, velku viską iš vienos bobutės kiemo, išsikraustė ir viską paliko. Tai ne tik pati velku, dar ir kitus apdalinu biggrin.gif </p>

Kaip gaila, kai bobutės išsikrausto iš savo sodybų...
Atsakyti

sveikos. Saintlina, su diplomu :)

Parsivilkom iš atostogų, saulė, jūra, rykliena, krevetės ir midijos. ir dar vyno truputis, nes verygmetis ten dar neatėjo :)

Gražūs gėlynai pas bites, aš tai radau kažkokį džiunglyną, aaa pomidorų stiebų neatrenku, siaubas. 

Atsakyti

Gonzius perduoda visoms linkėjimus, guli kaime ant pledo, nieko neveikia, sake, musu visai nepasiilgo. 

Kaip gaila, kai bobutės išsikrausto iš savo sodybų...

Šiuo atveju kaip ir negaila, kada nors parsikels kokia jauna šeima,tikiuosi. Dabar kai išasfaltavo źvyrkelį, kaimas tapo patrauklesnis. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 20, 12:54)
<p>Gonzius perduoda visoms linkėjimus, guli kaime ant pledo, nieko neveikia, sake, musu visai nepasiilgo. </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="71684846" data-time="1497947530"><div><p>
Kaip gaila, kai bobutės išsikrausto iš savo sodybų...</p></div></blockquote><p>Šiuo atveju kaip ir negaila, kada nors parsikels kokia jauna šeima,tikiuosi. Dabar kai išasfaltavo źvyrkelį, kaimas tapo patrauklesnis. </p>

Ačiū už linkėjimus. Pasakyk, kad mes jos tai labai pasiilgom wub.gif

Tiesiog bobučių gaila, išrautų iš savo aplinkos.
Atsakyti

Čia tie patys, patys aštriausi iš prieskonių pokučio - Bhut Jolokia. Tupėjo mažyčiai, gavo karščio, prisiminė savo darbą biggrin.gif
Papildyta:

Lylia, čia toks kaip kad tu rodei ;) Lapai turėtų būti karpyti.
Atsakyti

Ačiū už linkėjimus. Pasakyk, kad mes jos tai labai pasiilgom wub.gif

Tiesiog bobučių gaila, išrautų iš savo aplinkos.

Is tikruju, pajuokavau :) O linkejimus tikrai perdave, sake sedi kaime, sodina, ravi, zodziu, dirba. Kad dirba, tikiu, nes nera interneto :D kaip ne kazkas, su kava, ledu ir telefonu rankoj  :huh2: 

Suprantu, ka turejai minty. Sita bent i nuosava buta persikrauste, neapsiziuredavo viena nei kiemo, nei namo. Dukrai pinigo prisireike, tai ir pardave. Kitus senukus gi i pusu kalneli isveza. Einu pro vienos fainos aa kaimynes likusia sodyba, dar po tiek metu zydi bijunai, veigeles, tada, jai gyvai bunant, kiemas gelese skesdavo. Nupirko alkoholikai troba, tai gyvena, tai ne, zole dalgiu syki nukapoja per vasara. Va cia tai man pobaisiai atrodo.

Atsakyti