Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Ką einam gerti? Kokį nektarą? :D kažko naktį skrandį skaudėjo.

Pasikalbam, kad jau dviese :D Ką skaitai? Persiritau per pusę japono, galvoju, ką toliau reiks imti. Sutvarkiau du broilerius, nedickai dar, bet kaźko vienas ant kojų nestovi, nelesa. Dabar atējau pakloti lovą, atsiguliau su telefonu ir guliu :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 26, 11:41)
Ką einam gerti? Kokį nektarą? biggrin.gif kažko naktį skrandį skaudėjo.
Sutvarkiau du broilerius, nedickai dar, bet kaźko vienas ant kojų nestovi, nelesa. Dabar atējau pakloti lovą, atsiguliau su telefonu ir guliu biggrin.gif

Kavą biggrin.gif

Pasiguldei tą nepastovintį broilerį šalia? Ot rūpestėlis. Net Saintliną su kalakutais ir supynėm perspjovei biggrin.gif

Tuku-tuku trečia bitė biggrin.gif Labas!
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 26, 10:41)
<p>Ką einam gerti? Kokį nektarą? biggrin.gif kažko naktį skrandį skaudėjo.
</p><p>Pasikalbam, kad jau dviese biggrin.gif Ką skaitai? Persiritau per pusę japono, galvoju, ką toliau reiks imti. Sutvarkiau du broilerius, nedickai dar, bet kaźko vienas ant kojų nestovi, nelesa. Dabar atējau pakloti lovą, atsiguliau su telefonu ir guliu biggrin.gif </p>

aš vis braškes puntu lotuliukas.gif jau nei gėrimo jokio nereikia smile.gif

Skaitau Kingo 'Poną Mersedesą'. O eilėj dar keturios bibliotekinės laukia. Kažkaip vasarą nėr nei kada skaityt.
Atsakyti

Kavą biggrin.gif

Pasiguldei tą nepastovintį broilerį šalia? Ot rūpestėlis. Net Saintliną su kalakutais ir supynėm perspjovei biggrin.gif

Tuku-tuku trečia bitė biggrin.gifLabas!

Pasakyta- padaryta. Kavą, tai kavą. Tik sūrelį vieną šaldytuve teradau. Minusas kavai :D

Padariau baseiną kibire. Pamirks iki vakaro. 

Laba diena!

aš vis braškes puntu lotuliukas.gifjau nei gėrimo jokio nereikia smile.gif

Skaitau Kingo 'Poną Mersedesą'. O eilėj dar keturios bibliotekinės laukia. Kažkaip vasarą nėr nei kada skaityt.

Kaip tau tiek braškių sulenda ir kur tiek telpa? :D

Ir kaip tas ponas? Patinka? Aš paskaitau tik atsigulusi, dažniausiai nuo pusės pirmos iki pirmos. Užtat ir myliu skaityklę,nereikia jokių lempų. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 26, 11:30)
кaip tau tiek braškių sulenda ir kur tiek telpa? biggrin.gif
Ir kaip tas ponas? Patinka?

ui neklausk biggrin.gif bet pasižiūriu į bliūdą - didžiulės, sunokusios, kaip nulakuotos blizga. Kaip nevalgyt??? biggrin.gif ale jau pradėjau ir šaldyt.
turbūt patinka smile.gif tik tų siaubiakiškų elementų dabar jau norėtųsi kiek mažiau smile.gif
Atsakyti
Gaminu pietus, sėdžiu, daboju biggrin.gif Su tokiais įgūdžiais greit visai kūdai bus su puodais biggrin.gif Nu ir gerai, mergelė pažadėjo naujus nupirkti ax.gif O gal nedabot? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 26 birželio 2017 - 13:31
Norėjau rašyti Labs rytas, bet gi jau ne rytas smile.gif

Kulke, gal kuris nors bus naudingas patarimas mirksiukas.gif
Privilusių puodų valymas

Lylia, jau tavo cūcikų grožis wub.gif

Atsakyti
Laba bigsmile.gif

Baisiai didelis krepšys lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 26, 15:32)
Baisiai didelis krepšys lotuliukas.gif

kankorėžių kiek tilps thumbup.gif
arba pieštukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 26, 17:22)
kankorėžių kiek tilps thumbup.gif
arba pieštukų  bigsmile.gif

Uf, tik grįžo mažoji, nespėjau nei žodžio pasakyti, a toji greitakalbe pavarė:

- čia man? Ačiū, mama!!!

Siaubas, klausiam ką dės. Net nustebo dėl tokio klausimo. Žaisliukus dės laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 26 birželio 2017 - 16:35
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 26, 16:34)
- čia man? Ačiū, mama!!!

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 26, 17:34)
klausiam ką dės. Net nustebo dėl tokio klausimo. Žaisliukus dės laugh.gif

Nu ne. Aš irgi nustebčiau dėl tokio klausimo blink.gif . Nieko nedėčiau, pasidėčiau ir džiaugčiausi biggrin.gif
Atsakyti