Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 07 20, 11:49)
a jie tokiam akmenyne ir auga, ar po akmenukais žemės yra? Suprantu, kad durnai klausiu, ale niekad nesu kaktuso auginusi smile.gif

A su jais atvirkščiai reikia, nei su įprastais kvietkais - dugne derlingas sluoksnis, tada smėlis arba smulkus žvyriukas ir pats viršutinis - akmenukai. Labai gražių kompozicijų mačiau atitarnavusioje keptuvėje ar neaukštame, plačiame puode wub.gif

A pas mus kaip visada. Mergiotė jau kelis metus zyzė. Supirkau viską ir... Pati susodinau. Dabar prižiūriu. Košmaras tie vaikai wacko.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 20, 11:01)
  Košmaras tie vaikai wacko.gif laugh.gif

neseniai vienam seriale išgirdau frazę apie vaikus - dabar jau auklėti per vėlu, dabar reikia jais džiaugtis smile.gif
Atsakyti
Labs smile.gif

Gal jau atsipaipaliojau. Visą naktį ir rytą skrandis streikavo.

Reik eit toliau gyvent. Bandysiu gert kavos, nes per mieguistumą nieko nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 07 20, 12:25)

Visą naktį ir rytą skrandis streikavo.

varškelė console.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 07 20, 13:25)
Labs  smile.gif

Gal jau atsipaipaliojau. Visą naktį ir rytą skrandis streikavo.

Reik eit toliau gyvent. Bandysiu gert kavos, nes per mieguistumą nieko nematau  biggrin.gif

Coca colą bandei, nepadėjo? unsure.gif

Tik ant miego traukia, a dar lyginimo kalnas, uf.
Atsakyti
Perekūras, tais greit parašysiu, ką manau apie vaikus - nei velnio jie nėra auklėjami. Vieni iki kraujų plėšysis, kiti tiesiog nusileis. Ateis laikas ir tas nusileidžiantis vėl turi du kelius: eit prieš srovę bo jau suaugęs arba savisauga lieps prisitaikyt, laiku balsą pakelt arba laiku nutylėt. Čia tėvai tik save ramina, jei ir taip su ramiais, nusileidžiančiais pavyksta susitart, kitaip - auklėja mat. Patys mes save auklėjam, nuo gimimo.

Iš kitos pusės, mama vis kartojo, kad ją mušiu kai užaugsiu. Man net mažai plaukai piestu stojos, kodėl turėčiau. Teoriškai galiu, jei tektų svetimą ar save gint, pvz. Gint! Bet ne todėl, kad vaikystėj už nieką subinę pagražino. Arba ta pati mama juokėsi iš kitų, kad vaikų auklėt nemoka. Bepigu, kai buvau ramiakas. Atsirado sesuo. Tada jau juokės iš savo ankstesnio neišmanymo.
Atsakyti
Ahoi dar kartą smile.gif

Nu p**dukai mūsų emigrantai. Pliaaat, jei konkrečiai nebūčiau užklausus, tai ryt būt buvę -surprise! Ant durų slenksčio. ax.gif Tai kai puolėm abu su MB į darbus. Aš jau prisėdau arbatos su spurga, MB dar laksto. Nu i tegu laksto. Jo giminė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš ryt tik šaldytuvą ryte apipirksiu ir tegu aina nakui visi biggrin.gif Matot kiek populiariosios tautosakos sudėjau į šitą postą? biggrin.gif
Atsakyti
Svečiai turbūt nežino, koks koncertas kaiminystėj laukia biggrin.gif

Šian ir aš gerą žinią išgirdau - pasirodo praėjusį savaitgalį pjanica kaimynė vėl sumąstė namus pasvilint. Metė įkaitusį puodą per balkoną - žaliuojantis, gyvas hortenzijos krūmas užsidegė blink.gif Kita kaimyne gesino iš savo penkto aukšto. Nius, jmj, būčiau buvus tuo metu namie, točniai širdasmūgis būtų išvertęs iš klumpių. Pagyvensi čia ramiai wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 20, 23:26)
Svečiai turbūt nežino, koks koncertas kaiminystėj laukia  biggrin.gif

Šian ir aš gerą žinią išgirdau - pasirodo praėjusį savaitgalį pjanica kaimynė vėl sumąstė namus pasvilint. Metė įkaitusį puodą per balkoną - žaliuojantis, gyvas hortenzijos krūmas užsidegė  blink.gif Kita kaimyne gesino iš savo penkto aukšto. Nius, jmj, būčiau buvus tuo metu namie, točniai širdasmūgis būtų išvertęs iš klumpių. Pagyvensi čia ramiai wacko.gif

Šiandien ekskavatorius iš jų kiemo pusės atvarė atkasinėt pamatų, MB sakė žiaurus vaizdas. Išvis šiandien jie dirbt pradėjo prieš 7 ryto!!!!

Čia mieste? Tai gerai, kad nekaukštelėjo kam per galvą tas puodas biggrin.gif Čia juokas pro ašaras aišku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 07 20, 23:32)
Šiandien ekskavatorius iš jų kiemo pusės atvarė atkasinėt pamatų, MB sakė žiaurus vaizdas. Išvis šiandien jie dirbt pradėjo prieš 7 ryto!!!!

Čia mieste? Tai gerai, kad nekaukštelėjo kam per galvą tas puodas  biggrin.gif  Čia juokas pro ašaras aišku  unsure.gif

Siaubas blink.gif

Ana, mieste. Anos puodai tai nejaudina, ale toji pijokė gi gali namus padegt doh.gif
Atsakyti
labukas,bitės 4u.gif aūūūūūūūū unsure.gif
Vaišinu Malwina braškėmisvartotojo įkelta nuotrauka
Gaudvile,žadėtieji šilokai iš sėklyčių [2sav.senumo foto]
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Gonzik, braškės niam niam wub.gif pas mane viena kita irgi jau noksta, bet dauguma dar visai mažiukės.
Atsakyti