Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 13, 19:58)
Džyz, tuoj numirsiu iš juoko lotuliukas.gif O tu nieko nesumaišei? Ukmergė gana toli iki Latvijos sienos ir iś kur Rokiškį ištraukei? laugh.gif
Ai, man su dëžute Gonzikui daugiausiai streso buvo - sistemoj rodė, kad ryte iš Kauno į Vilnių iškeliavo ir net kai paraš, kad gavo sms'ą, man vis sostinę rodė. Jau maniau, pripainiojau per skubėjimą.

biggrin.gif
o aš visai susibuntavojau,kai sms;ą gavau...ai,tiesa,gi rašiau...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 13, 21:48)
tu žiek...stabdyk ant posūkių su savo gasdinimais...nepabaigiau kiaulukės...jei netiki ,galiu tau mesenger'in dabartinę fotkę inmest...beje,kai tau apie kiaulukę rašiau,Kulkinė jau supakuota buvo,o merguca ašaras liejo,ir narpliojau jau naują..
Papildyta:

na aš jau džiaugiuos tuo ,ką prie dovanos gausiu wub.gif

Tikiu tikiu, nes kai rasei, kad ieskai, nebutum spejusi numegzti smile.gif
Nusipirkau siandien gudobeliu ir melisos arbatos. Nors turiu ir melisos prisidziovinusi. Ai, galvoju, bus vyrui i darba, patogiau plikyti nei palaida. Neseniai uzsipyliau , paragavau, kvapo jokio, tu gali patiketi? Nors dar ir citrinu zieveliu sudety yra. Skonis kaip ismirkusio tualetinio popieriaus. Tik spalva yra, to nepaneigsi. Nesuprantu, kaip reikia sugadinti melisa, kad nebutu jokio kvapo??? Jeii ten tos melisos is viso yra. Tu pamatysi, kaip kvepes maniske gudobeliu arbata. Dar paprasysi arba pati begsi pavasari rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 13, 20:34)

Tik šito siūlai šiek tiek storesni nei rudo, iš šito snūdas neišeitų, per storas.

abu šiuo raštu megzti wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 13, 21:59)
abu šiuo raštu megzti wub.gif  wub.gif

Jau pradedu gailetis,kad tau to saliko nenumezgiau, kiek pamatai, tiek seilejiesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 13, 21:57)
Tikiu tikiu, nes kai rasei, kad ieskai, nebutum spejusi numegzti  smile.gif
Nusipirkau siandien gudobeliu ir melisos arbatos. Nors turiu ir melisos prisidziovinusi. Ai, galvoju, bus vyrui i darba, patogiau plikyti nei palaida. Neseniai uzsipyliau , paragavau, kvapo jokio, tu gali patiketi? Nors dar ir citrinu zieveliu sudety yra. Skonis kaip ismirkusio tualetinio popieriaus. Tik spalva yra, to nepaneigsi. Nesuprantu, kaip reikia sugadinti melisa, kad nebutu jokio kvapo??? Jeii ten tos melisos is viso yra. Tu pamatysi, kaip kvepes maniske gudobeliu arbata. Dar paprasysi arba pati begsi pavasari rinktis  biggrin.gif

tongue.gif bebe.gif
tai gi rašiau,kad priedo labiau nei dovanos laukiu bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 13, 22:01)
Jau pradedu gailetis,kad tau to saliko nenumezgiau, kiek pamatai, tiek seilejiesi  biggrin.gif

ant tų siūlų išbandžiau raštą,nu mielybė,o mezgasi smagiai....patikėk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 13, 22:08)

ant tų siūlų išbandžiau raštą,nu mielybė,o mezgasi  smagiai....patikėk wub.gif

Tikrai smagus rastas ir mezgasi greitai. Tai kepure atboj ? Nes rytoj jau sestadienis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 21:14)
O kada siuntei?

Prieš šventes unsure.gif gerai kad dar liko, siūsiu dabar registruotu ax.gif
QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 21:31)
Aš dvi skaitau - apie čiuožėjus antrą dalį ir 'Suknelių vagilę' . Tada jau kokios rimtesnės imsiuos.

Aleksandrijos biblioteka- labai patiko
Dukrai teiks kojinę mokykloj narplioti- kur man ieškoti pirkti siūlų ir virbalų?????
Gaudvile, gal moliūgą senai valgėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 13 sausio 2017 - 22:40
O jums kaip Bulgakovo ,,Meistras ir Margarita"? Pradejau telefone skaityti, atsidarau, kai reikia kur eilej laukti, paskaitau, bet neuzkabina ji manes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 13, 22:29)
Tikrai smagus rastas ir mezgasi greitai. Tai kepure atboj ? Nes rytoj jau sestadienis  blink.gif

ne atboj....megsim...nugis tik siūlus išbandžiau ir kaip raštas guli..
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 01 13, 22:38)

Dukrai teiks kojinę mokykloj narplioti- kur man ieškoti pirkti siūlų ir virbalų?????
Gaudvile, gal moliūgą senai valgėt?

taigi paprastų virbalų maximoj pilna...ir siūlų mirksiukas.gif
Dėl moliūgų...jau žinau,kad šiemet Blue hubard'ų nebesodinsiu....siaubas ,kas do kietums skuros...o iškepus orkaitėji išvis ...
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 01 13, 22:38)

Tik būk žmogus nupirk mergaitei 5 virbalų rinkinį, o ne dviejų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 13, 22:53)
ne atboj....megsim...nugis tik siūlus išbandžiau ir kaip raštas guli..
Papildyta:

taigi paprastų virbalų maximoj pilna...ir siūlų mirksiukas.gif
Dėl moliūgų...jau žinau,kad šiemet Blue hubard'ų nebesodinsiu....siaubas ,kas do kietums skuros...o iškepus orkaitėji išvis ...

Kokias megsit? bigsmile.gif

Va tai tau ax.gif Ai, leisiu MB pasmėgauti biggrin.gif

Mažikė nepaleidžia paršaitės, net pasaką apie tris paršiukus liepė skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 13, 23:00)
Tik būk žmogus nupirk mergaitei 5 virbalų rinkinį, o ne dviejų  biggrin.gif
Papildyta:

Kokias megsit?  bigsmile.gif

Va tai tau  ax.gif  Ai, leisiu MB pasmėgauti  biggrin.gif

Mažikė nepaleidžia paršaitės, net pasaką apie tris paršiukus liepė skaityt  biggrin.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif
Kur tu mezgei...tą iš kasų
maniškio namie nebuvo,tsad teko pačiai mėgautis unsure.gif
tikrai? bigsmile.gif žiūrėk,gal bus tikra sapnų draugė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 13, 23:09)
tikrai? bigsmile.gif žiūrėk,gal bus tikra sapnų draugė? bigsmile.gif

Teip, sakė vardas bus Rožytė wub.gif biggrin.gif
Atsakyti