Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas rytas smile.gif

Saintlin, oi tai mūsu mergėlės per dvi dienas tik skiriasi, užtat nukvakę panašiai.

Maniškis užsikepęs šiandien šventę švęst, mergikė vakar su tempa užmigo. Bet, matai, jo svečiai sukviesti, maistas užsakytas. Nu ir tegu. Aš neisiu. Nors švęs kieme, terasoj. ax.gif
Atsakyti
Maniškis panašų fokusą buvo iškrėtęs. Mažoji su tempa, lietus ir žvarbus vėjas prie ežero, o vienas važiuoti į firmos išvyką negali ir taškas. Be įrodymų niekaip - pirmas ir paskutinis kartas. Vėliau galės paverkt kamputy arba pagaliau suaugt mad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 08, 22:53)
Balius... siurbtelėjo kokio tai skystimėlio, energijos perteklius užpuolė - pradėjo plyteles klijuot. Dabar blink.gif  nenormalus

sveikos mirksiukas.gif
blink.gif blink.gif čia dabar nauja mada taip gimtadienius švęst? biggrin.gif nors man gal ir visai nieko būtų..su virbalais ar vąšeliu rankose ir ramu da namie,kokian kinan likusią šeimos dalį išsiųst rolleyes.gif Siaubas,merginos,rimtas reikalas,dienom jaučiu ,kad senstu..kaip man nebesinori jokių tusų ,jokių balių doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 09, 07:24)
Maniškis užsikepęs šiandien šventę švęst, mergikė vakar su tempa užmigo. Bet, matai, jo svečiai sukviesti, maistas užsakytas. Nu ir tegu. Aš neisiu. Nors švęs kieme, terasoj.  ax.gif

vakar saviškei aviečių kisieliaus priviriau ,pastačiau ir liepiau ištįsai gert.Dar pas lenkus tokius etreriniu aliejum sumirkytus lipdukus, slogai. lengvint, pirkau.nu ką žinau,lyg ir geriau šiandien
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 09 rugsėjo 2017 - 09:24
Labos,
Ačiū protingiems žmonėms už skalbeklę ir už džioveklę biggrin.gif dar man labai siurblio roboto reiktų unsure.gif
Sveikatos mažoms ligoniukėms 4u.gif nuo baravykų vaizdų jau net silpna darosi, bet net neįsivaizduoju kur laiko rasti pagrybavimui unsure.gif
Gaudvile, kaip studentei sekasi? Maniškis pareiškė, kad bus pardavėjas, tada tik skaičiuoti reiks, bet ne rašyti ir piešti blink.gif
Jatau, bet ir sveikatos pas jus- bulves kasti blink.gif turbūt numirčiau ax.gif
Ate, jūs jau gyvenat kaime? Ta prasme nuolat biggrin.gif
Saintlina, baltas gandras yr labai geras daiktas, čia aš taviškiui pritariu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 09 rugsėjo 2017 - 09:48
NERA, išpaikinti šiais laikais studentai, šią savaitę buvo tik susitikimai su dalykų dėstytojais. Po kelias val keturias dienas. A dalykai tvarkarašty tokie fainuoliški - neorganinė/organinė chemija, biologija, matematika ir kūno kultūra. Žaliuos panelė laugh.gif

O dėl saviškio nepergyvenk, dar keis savo nuomonę 1738 kartus biggrin.gif
Atsakyti
Nera, prie siurblio roboto dar labai reiktų robotuko-langų valytuvo smile.gif

Manškiai pieśt irgi nekenčia smile.gif
Atsakyti

Laba.

https://twizz.ru/20-...votnyx-s-detmi/

Katinas ypač patiko ir šuo raudonom pėdkelnėm. Dukra neseniai pasakojo, tai raičiausi, dabar prisiminiau pažiūrėjusi tas nuotraukas. Su pussesere stumdė kaime vaikišką vežimėlį, sako, priėjo kažkuri kaimynė, sako parodykit savo leliuką, nu kaip kaime įprasta. Sako, pasilenkė ir žiūri, o ten katinas suvystas aukštynelkas miega. Maniau, apsimy---- iš juoko, kai papasakojo :D

Atsakyti
Gonzik, o man balių ir tūsų niekad nesinorėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 09, 13:36)
<p>Laba.</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://twizz.ru/20-prichin-po-kotorym-ne-stoit-ostavlyat-zhivotnyx-s-detmi/'>https://twizz.ru/20-prichin-po-kotorym-ne-stoit-ostavlyat-zhivotnyx-s-detmi/</a></p><p>Katinas ypač patiko ir šuo raudonom pėdkelnėm. Dukra neseniai pasakojo, tai raičiausi, dabar prisiminiau pažiūrėjusi tas nuotraukas. Su pussesere stumdė kaime vaikišką vežimėlį, sako, priėjo kažkuri kaimynė, sako parodykit savo leliuką, nu kaip kaime įprasta. Sako, pasilenkė ir žiūri, o ten katinas suvystas aukštynelkas miega. Maniau, apsimy---- iš juoko, kai papasakojo biggrin.gif</p>

UI PRISIJUOKIAU,IŠ ŠIRDIES biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tik va mažė ruošias pasinaudot idėja- Ryčkai nagus lakuos unsure.gif
Kulke,o kaip pas tave reikalai,ar dažnai tenka būt dukros ,,triušiu''?Maniškė youtubo prisižiūrėjus per savaitę laiko jau 3x ant mano veido makiažus krovė
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 09 09, 13:33)
Nera, prie siurblio roboto dar labai reiktų robotuko-langų valytuvo smile.gif

man universalo roboto reik ax.gif
Atsakyti
Nu pliaaaa... net minties neturėjau, kad pralośim doh.gif pipiec..
Atsakyti
Va ką laimėjau bigsmile.gif Kaip tinka, kaip patinka, o kiek pagyrų sulaukiau bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Faina kepšė thumbup.gif

Laba bigsmile.gif

Ginzik, nugi perki tarnaitės paslaugas ir pamiršti namų tvarkymą tongue.gif
Atsakyti