Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 14, 17:16)
mes su maže šiandien princesę lipdėmt

Budistų dievybė čia jums gavosi biggrin.gif
Kodėl aš Ryčką juodą įsivaizdavau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 14, 17:16)

O kokios princesės su princu ant rankų wub.gif Tai laikai atėjo, princus nešiot reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 14, 19:20)
Nu tam pledukui  ax.gif

Bet visai nesijaučiu kalta, abo diedas sau krevečių prisipirko aukso kaina  ax.gif  biggrin.gif

O mažė kaukia, kad mes tik sau viską perkamės, nes jai nenupirkom kažkokio ledų gaminimo rinkinio irgi aukso vertės  biggrin.gif

a, tai fainas tas pledukas, kaip nepirkt? biggrin.gif tik kada tu jį megsi?

nu gryn maniškio kopija lotuliukas.gif

oi, negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 14, 19:28)
a, tai fainas tas pledukas, kaip nepirkt?  biggrin.gif  tik kada tu jį megsi?

nu gryn maniškio kopija lotuliukas.gif

oi, negaliu lotuliukas.gif

Nevarbu kada. Esmė - turėk siūlus ir neturėk biggrin.gif

Mergelė biggrin.gif

Juokas jai biggrin.gif Mes gi vos ne žvėrys jos akimis ax.gif Gerai, kad jau imunitetas įgautas jos rūstybei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 14, 19:50)
Juokas jai  biggrin.gif  Mes gi vos ne žvėrys jos akimis  ax.gif Gerai, kad jau imunitetas įgautas  jos rūstybei smile.gif

turiu draugę, turinčią dvi dukras. Tai irgi nuolat pasakoja panašias istorijas. Alia jūs viską tik sau ir jai (sesei) perkat, o man nieko!!!!

Na, burbulinasi šiandien kas nors su manim? bigsmile.gif aha, teks vienai pijokaut, kaip matau.

Matėt? Ir až neribotos talpos patapo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 sausio 2017 - 20:29
jatau, tiek skaitančių, o rašančių nei vienos smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 sausio 2017 - 22:09
QUOTE(saintlina @ 2017 01 14, 21:34)
jatau, tiek skaitančių, o rašančių nei vienos smile.gif

Rankos maximaliai užimtos, dar viena pora nepamaišytų biggrin.gif A tai tik prisėdau pagaliau sagų susiūt kombiui, prisistatė mažoji su savo žaidimais biggrin.gif Baigiau siūt, atsirado migom kitas žaidimas ir vėl žaisk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 14, 22:06)
Rankos maximaliai užimtos, dar viena pora nepamaišytų  biggrin.gif A tai tik prisėdau pagaliau sagų susiūt kombiui, prisistatė mažoji su savo žaidimais  biggrin.gif  Baigiau siūt, atsirado migom kitas žaidimas ir vėl žaisk  biggrin.gif

tai jau čia tiap yra smile.gif niekur nedingsi smile.gif

mano mažiukas pasakė - "žinai, kas yra keisčiauisia? Kad šitie riešutai nekartūs. O tai yra tikras stebuklas" biggrin.gif

sugalvojau bigsmile.gif darysiu Dainavos tortą, jei jau iš dangaus riešutų nugriuvo biggrin.gif

ogo, kiek skaitovų bigsmile.gif Čia visi mano bliuznes skaito thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 sausio 2017 - 22:17
QUOTE(saintlina @ 2017 01 14, 22:10)
tai jau čia tiap yra smile.gif  niekur nedingsi smile.gif

mano mažiukas pasakė - "žinai, kas yra keisčiauisia? Kad šitie riešutai nekartūs. O tai yra tikras stebuklas"  biggrin.gif

Ai, kitavertus, gerai, kad dar nori kartu būti, žaisti, abo greit tas laikas prabėgs ir matysiu tik padus tarpdury smile.gif Ryt atostostogų pabaigos roga eisim visi į kiną. Ir MB eis į Baleriną, traukė burtus iš trijų filmų lotuliukas.gif

biggrin.gif Ai, nu kad ir kokie jie būtų, nepradėsiu aš jų valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 14, 22:37)
Ai, kitavertus, gerai, kad dar nori kartu būti, žaisti, abo greit tas laikas prabėgs ir matysiu tik padus tarpdury  smile.gif  Ryt atostostogų pabaigos roga eisim visi į kiną. Ir MB eis į Baleriną, traukė burtus iš trijų filmų  lotuliukas.gif

biggrin.gif  Ai, nu kad ir kokie jie būtų, nepradėsiu aš jų valgyt  biggrin.gif

aha.. aš irgi taip galvoju. Kiek čia to laiko, kai nori kartu būt.. Maniškis jau tam tarpiniam laikotarpy, kai dar ir tėvai labai mieli, ir draugų kompanija pradeda superinė atrodyt.
Šiandien irgi filmą rinkomės. Aš prie Stebuklingų gyvūnų, jis prie kokių ten samdomų žudikų. Bet jie dar su klase eis, tai neaišku, už kokį klasė nubalsuos. Mes su juo jau eisim po to, kad filmas nesutaptų smile.gif
O šian mažiukas išėjo su draugu į piceriją, tai diedas net susigraudino, koks jau užaugo vaikas smile.gif

Tau reik dar didelio lazdyno biggrin.gif Ir pistacijų biggrin.gif ale ir aš tokių norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 sausio 2017 - 22:48
QUOTE(saintlina @ 2017 01 14, 22:45)
Tau reik dar didelio lazdyno biggrin.gif Ir pistacijų biggrin.gif ale ir aš tokių norėčiau  bigsmile.gif

Reik reik biggrin.gif Abiejų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 14 sausio 2017 - 22:49
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 14, 22:48)
Rek reik  biggrin.gif  Abiejų  biggrin.gif

lazdyną aš turiu kokius tris metus, nė vieno riešutėlio akyse nemačiau.
Na, kaip ir graikiško lotuliukas.gif
Lieka pistaciją sodint biggrin.gif

žėk, kokie gražūs bigsmile.gif

http://riesutai.lt/s...mos-pistacijos/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 sausio 2017 - 22:52