QUOTE(saintlina @ 2017 09 21, 15:07)
bet va šiuo atveju kaip važiuot ta puse, kur mašinų pristatyta, kad tos linijos nekirst ir apsižergus nevažiuot?? Pas mus sočiai tokių gatvelių yra, kur va taip suparkuotos mašinos, o kitiems net prasilenkt neįmanoma. Šiaip tai briedas man tas teisių atėmimas už ištisinės kirtimą. Ir bauda neadekvati. Čia aš ne apie ano veikėjo dukterį, o aplamai.
Apie tai ir kalbu, kiti yra priversti pažeist. Mergiotei aktuali tema, kalbam daug. Anksčiau net nemąsčiau, ale buvo vienoj rusų apie auto klausimas ir panaši situacija - sugedo mašina, o šalia ištisinė linija. Kaip ir proto ribose vertini situaciją, o pagal KET pažeidi taisykles ir policija baudas išrašo.
O būtent toje vietoje, kur fotkinau, yra didžiulė pieva ir šalia neaišku kam skirta išasfaltuota aikštelė. Laisvai galima būtų praplatint ir skirt mašinų statymui.
Pou, koks skirtumas, klevukas ar su stažu, prieš perėją taip pat ištisinė ir ten prigrūsta. Klevukui šiaip jau dvigubą baudą kalčiau, žinios tai šviežios
Jei tam šiltnamy nieko nėra iš metalo, dūmink. Nu visko tu bijai - aš nedūminčiau, bet kad maras gyvent neduoda, tai ką dabar daryt su tavim