Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 29, 20:09)

Kulke, o tavo panelės klasė nerenka giliukų? Aš čia šiemet daržely kviečiu visus, bet kažin ar surinksim reikiamą kiekį. Šian antrą kartą su maže miške buvom.

Maniškis renka- kiekvieną dieną kišenėse parsineša. Spėkit ar prisimena, kad reikia iš ten jas išimti ax.gif
Saintlina puiki dovana! Pasižiūrėkit apraše į kur reikia kreiptis, gal rasit tą pačią įmonę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 29, 22:55)
nu ir ko tu čia raitaisi iš juoko, kai žmogui bėda??? Nors, tiesą sakant, Kulkės žodžiai gerokai apramino..
Geriausias bajeris, kad skirtingų firmų kuponai. Taip kad, kaip suprantu, kartu su mergele skrist nelabai yr šansų g.gif

Valio, bus du skrydžiai biggrin.gif Negi manai, kad mergelė tave vieną paliks? bigsmile.gif
Tu tik telefoną gerai pasikrauk, nes tie vaizdai iš viršaus wub.gif O dar jei virš miškelio, ankstų rytą bundantys žvėrys, arba pavakare į saulėlydį bigsmile.gif Ech... Nostalgija wub.gif
Atsakyti

saintlina, jei nebijai aukščio, tai viskas bus gerai. Esu girdėjusi puikių atsiliepimų apie skrydį oro balionu... ;)

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 29, 23:50)
Čia po visko jau? Nu dėl mergelės aš nepergyvenu, galėtų ir akrobatiniu skrydžiu varyt. Patirties su parašiutu turi sočiai. Ale va aš... nakum..
Užtat nupirkau bilietukus sau ir labai protingoms draugėms į spektaklį 'Kvailių vakarienė' biggrin.gif

Nu taip, po visko kelias dienas be amo buvo. O prieš su draugais apgavom, net nesuprato, kad pasiskraidyt į Aleksotą važiuojam biggrin.gif

Dar fainas reikalas turėtų būt ant vandens slidžių, kur virš tako eina tokie trosai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Vis tuo pačiu laiku pietauja. Laikrodį galima pasitikrint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 30 rugsėjo 2017 - 14:56

Gaudvile bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Sutikčiau visus iki vieno riešutus jai atiduot, kad tik tokia draugė apsigyventų kieme wub.gif
Atsakyti
Savaitgaliaujat kur taip cykiai sulindusios? bigsmile.gif
Atsakyti

Ku kūūū.... Metas keltis... :yahoo:

Kos fainas voveriukas. Pas mus irgi voverė gyvena, bet, kadangi medžių daug, tai retokai tenka laimė pamatyti...

Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Mūsų mažiausias kyla anksčiausiai, nėr kada miegot biggrin.gif
Atsakyti

Kam pienuko? Skanaus... :D

https://www.facebook...77231312529964/

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2017 10 01, 09:10)
Kam pienuko? Skanaus...

O čia kame malonumas žiūrėt tokius video? wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 01, 09:58)
O čia kame malonumas žiūrėt tokius video?  wacko.gif

Fake'nius, jei rimtai.

Labas iš ryto. Vakar obuolių pyragą kepiau, skirtingų obuolių rūšių. Vieni jau koše virtę, kiti kieti kaip biesai. Miltai ir cukrus nesveikuoliški, kiaušai narvuose laikomų vištų. Jautrioms sieloms neskaityti! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 01 spalio 2017 - 09:48