Gaudvile, tiek jau to. Daba suku galvą, kaip čia bus. Yr vyro giminēj mažiukas, kulkiuko bendraamźis. Mama nuo metų pasišovusi eiti atgal į darbą. Bēda ta, kad vaiko nėra kam priźiūrėti. ...... Užsiminiau, kad auklę samdytųsi, tai sako, kad nebus iš ko. Nu tyliu.
Ni ni, ne apie tai čia. Gal per globalų pavyzdį pateikiau. Bet jau nebesiplėsiu
A, gi Snickeryje irgi yra pieno, bet kaip skanu ir gerai tuo kart, ania?
Aš nepriekaištauju, tik įgnybiu švelniai
snickeris? Kas tas yra?
Jau ir skonį pamiršau...
Kulke, aš gi ne visą gyvenimą pieno produktų nevalgiau... ;)
O ko jaudintis dėl svetimų vaikų
Jei mato anytos situaciją ir yra tinkama auklė, tegul. Vargšas vaikas vienaip ar kitaip.
Jetau, dzin man ta anyta ir tas jų vaikas. Gi sakau, mintys tokios, kad aš padėsiu. Pradžioj pas anytą, paskui, kai ji atsisakys, prie manęs kibs. O ji greit atisakys. Gal net 1 dienos užteks. Pasakysiu, kad nežiūrėsiu, garantuotai užsiutinsiu. Nu bus matyti.
Mamos nėra jau trečias mėnuo, čia nerašiau viešai, tik toms, kas paklausė, kur buvau dingusi. Ir ne su anyta bėda, o to vaikiuko močiutė, vyro sesuo, laiko vadžias visoj giminėj. Kad ir pas mus po laidotuvių pradėjo aiškinti, kaip tuščią kambarį tvarkyti. Pasakiau, kad važiuok namo nevadovavusi paradui. Nu nes užknisa. Tai dabar su vyru ginčijuosi, pasakiau, kad iki pavasario nieko nedarytų, ir taip namas tuščias, galima slėpynių žaisti. Nu bet šiaip mes su ja gerai sutariam, padedam vieni kitiems. Nesinori susipykti. Apsiźiojusi visų savo vaikų gyvenimus, ta veža, o tie krauna. Ir kao nevalioja, tai dar darbus kitiems paskirsto ![]()
Šiaip tai ne dėl to vaiko nervas iš anksto kyla. O apskritai. Labai jau viskas susipynę. Kai buvo sunku, pagalbos nebuvo. Net nebūdavo kam išsišnekėti. Nes kas to nepatyrē, tas nesupras, o ir neįdomu, o kas turėjo tokį vargą, po visko jau nenorēdavo apie tai kalbėtis. Puskė dabar liko su savo senu tēvu. Kalbamēs, papasakojo ji kai ką, aš jai pasakiau 1 sakinį ir ji pasakē ,,taip,, ir apsiverkė. Nes aš pati tą patį pragarą praėjus, todėl ir bendravimas toks, kad suprantam viena kitą iš pusės žodžio. O kas iš vyro šeimos pusės, man paźadėjo, kad nereiks jų mama rūpintis. Oficialiai pradžia padaryta, praktiškai tenka vaistus leisti. Koks smagumas leisti cukralige sergančiai vaistus, turbūt įsivaizduoji. Paraudo guzas ir psichuoju, o jei teks pjauti, nors saviškei kiek leisdavau, nei ji skųsdavosi, kad skauda, nei kas rausdavo. Žodźiu.
Saintlina puiki dovana! Pasižiūrėkit apraše į kur reikia kreiptis, gal rasit tą pačią įmonę
skirtingos įmonės
Nors pagal mane, tai niekur nebuvai dingus ir nesugalvok dingt
Tai visą situacijos durnumą pilnai suprantu ir tokių vadovaut mėgėjų turėjau. Ale, kai apsisprendžiau, kas gyvenime svarbiau, be širdagraužio išmečiau net iš minčių. Visas baimes ir be pykčio galima sutvarkyti. Net teisintis nėra dėl ko.
Ai, aš tai gi nervą turiu. Nesugalvočiau šiaip tokiom nesąmonėm užsiimt, bet gi negaliu pavest žmonių. O po visko teks paaiškinti, kad daugiau jau neįtrauktų į savo planus arba prieš sumąstant bent jau pasitarti. Iš kur man gauti DABAR žydinčių gėlių, jei vienmečių beveik neauginu, o daugiametės visai susibaigusios. Šį kartą pirksiu, tik taip galiu išspręst užduotį.
Ačiū. Keičiam temą, atsibodo inkšti
vakar pažiūrėjau įdomų filmą ,,nuogas tarp vilkų,, apie Buchenvaldą. Sėdėjau visa strese, man visada tokie filmai sunkūs. Knygų net neskaitau. Čia savišvietai [url="http://www.sarmatas.lt/03/kaip-elgtis-jei-prasidetu-karas/"]http://www.sarmatas.lt/03/kaip-elgtis-jei-prasidetu-karas/[/url]
Turiu rubdekijų, eukomių, hortenzijos krūmas išprotējęs, taip źydi. Rubdekijas atiduočiau, kitų ne
dar petunijos žydi ir tie rudeniniai daugiamečiai astriukai, kaip jie ten vadinasi, gal taip ir vadinasi? Vėlyviai, bet tie netiktų turbūt ![]()
o pas mus baigė vištos su menstruacijom. Atėjo laikas (meno)pauzei
o pas mus baigė vištos su mentruacijom. Atėjo laikas (meno)pauzei
Menininkēs
mūsų 3 jauniklės tik deda, pavasarį pirktos. Kitos vaikšto susitraukusios, viena iš viso nuplikusiu raudonu šonu.