Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Rimtai išsislapsčiusios unsure.gif

Gonziko nematyti, turbūt atsigulė parpiečio, šiąnakt iki pirmų gaidžių kepšę mezgė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 15, 17:24)
Ui, taigis, kol namo parsivalakiojom, papietavom ir vakaras atėjo.

Kine buvo ir Rožytė, buvo uždėta kepurė ir suvystyta į šaliką, kad nesušaltų.

kaip filmukas? Aš irgi noriu pažiūrėt, bet mano vaikas jau į šitą eit atsisako smile.gif

geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 15, 18:24)
kaip filmukas? Aš irgi noriu pažiūrėt, bet mano vaikas jau į šitą eit atsisako smile.gif

Nesitikėjau, kad bus geras, bet buvo. Aš tai trizna gale ir ašarą išspaudžiau biggrin.gif Net MB neužmigo, žiūrėjo nuo iki biggrin.gif Ir jis toks jau truputį paneliškas, yra ir bučiukų, tokių vaikiškų pirmų, kad maniškė akis dengėsi ir sarmatijosi biggrin.gif O pora personažų tokių cirkiškų buvo biggrin.gif Patiko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 15, 17:24)
Ui, taigis, kol namo parsivalakiojom, papietavom ir vakaras atėjo. Kine buvo ir Rožytė, buvo uždėta kepurė ir suvystyta į šaliką, kad nesušaltų. Sakiau gi, kad mano paršas bus tikras šeimos narys  biggrin.gif Dabar išgriuvinėjom kiekvienas po savus  kampus  biggrin.gif Reik pabaigt tapuką pagaliau  ax.gif

užmušot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 15, 18:33)
Nesitikėjau, kad bus geras, bet buvo. Aš tai trizna gale ir ašarą išspaudžiau  biggrin.gif Net MB neužmigo, žiūrėjo nuo iki  biggrin.gif  Ir jis toks jau truputį paneliškas, yra ir bučiukų, tokių  vaikiškų pirmų, kad maniškė akis dengėsi ir sarmatijosi  biggrin.gif O pora personažų tokių cirkiškų buvo  biggrin.gif Patiko  smile.gif

jei tikrai geras,tai gal ir mes nurausim
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 15, 18:53)
jei tikrai geras,tai gal ir mes nurausim

Aišku, jums su maže tiesiog privaloma smile.gif
Atsakyti
Gonzikai, turėjot smagumo su tokiu 4mečiu svečiu biggrin.gif Maniškei užteko akiratyje mamką matyt, kad ir pusiau gyvą. A kai žaislai atsibodo, visada yra po ranka tapšnokslis su naujais favoritais biggrin.gif

Žiūrit X faktorių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 15, 20:26)
Žiūrit X faktorių?  bigsmile.gif

nea smile.gif bet laukiu filmo su Afleck'u po to faktoriaus smile.gif

ar pavyko išsimiegot?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 15, 20:28)
nea smile.gif bet laukiu filmo su Afleck'u po to faktoriaus smile.gif

ar pavyko išsimiegot?

A koks šian bus?

Aha ;)
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 15, 20:26)
Žiūrit X faktorių?  bigsmile.gif

Žiūrim ir jau pabalsavom bigsmile.gif
Atsakyti

Žiūriu faktorių tik nebalsavau dar.... tarp dviejų mėtaus

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 15, 20:35)
A koks šian bus?

Aha ;)

Dingusi (Gone girl)

tai super thumbup.gif kaip naujai gimusi dabar, ania? smile.gif
Atsakyti
Saintlina, per LRT rodo Osten ekranizacija. Visai nieko filmas.
Atsakyti