Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 10 21, 11:36)
Sakiau, vis tiek česnakus pasodinsiu. Nifiga nesigavo. Parėjau šlapia kiaurai,  nė vieno neįkišus

Taip ir sakyk, kad vandenį namie taupai biggrin.gif
Atsakyti
Laba, mergicos 4u.gif

Ir vel lyja, o taip dziaugiaus siltu ir sausu oru.

Valgyt kalnus padariau, ramu bus.

Ziauriai sunki savaite buvo, super, kad jau prabego bigsmile.gif
Atsakyti
Va, Saintlina papuošė SM, užsisakė Alitos banerį biggrin.gif

Ką veikiam? Mes žaidžiam kartuves ir žiūrim kaukę. biggrin.gif
Atsakyti
Teisingai, nieks taip nepuośia temos kaip Alita biggrin.gif galėtų SM tapetai vietoj tulpių ar snaigių būt Alitos buteliukai lotuliukas.gif

Žiūrau kaukę ir atėjau Lyliai pasakyt, kad įsijungtų. Ar tik ne Leontjevas po reklamis bus?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 21, 20:46)
Teisingai, nieks taip nepuośia temos kaip Alita biggrin.gif galėtų SM tapetai vietoj tulpių ar snaigių būt Alitos buteliukai lotuliukas.gif

Žiūrau kaukę ir atėjau Lyliai pasakyt, kad įsijungtų. Ar tik ne Leontjevas po reklamis bus?

biggrin.gif

Kaip tau Gaga? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 21, 20:57)
Kaip tau Gaga?  bigsmile.gif

Gagiška smile.gif

Mano favoritas šiemet Lubys smile.gif
Atsakyti
Teko šiandie Kazlų Rūdoj pabuvot.Nu jausmas tokis,kad kiton šalin papuolėm..Jau kelių kokybė,ne tas žodis wub.gif Mūsiškių nenaudai ax.gif
O aš da nemačiau naujų laidų,kažkaip pamirštu,kad šeštadienį yr vakare tokia pramoga per tv.Kad Kieti bičai bus ,žinau,tai vat pritupau čia,kol jų nerodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 21 spalio 2017 - 20:10
Ui, negaliu, ką aś su Leontjevu sumaišiau lotuliukas.gif apsimy..iu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 21, 21:16)
Ui, negaliu, ką aś su Leontjevu sumaišiau lotuliukas.gif apsimy..iu lotuliukas.gif

Ne, nu yr yr biggrin.gif I' m sexy and I know it biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 21 spalio 2017 - 20:17
žaisliniam daržui wub.gif
Atsakyti
Mačiau per anonsą kažkokią beždžionę prie teisėjų stalo, irgi pagalvojau, gal Leontjevą vaidina. Kada čia seniau vienas buvo aprengtas juo, pažėjau pažėjau ir nusprendžiau, kad sunkiai atkartotų normaliaiū, turi tas atlikėjas charizmą, gali sakyti kas ką nori. Nors šiaip aš jau razliubyla beveik biggrin.gif neatsimenu, kad buvau pasijungusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 21, 21:45)

gal ir nieko būtų...o jei dar dirvonan paleidus galingesnį... rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti