Pradžią perkaičiau- maniau kokį teisingą atsakymą kryžiažodžiui vėjas pūstelėjo
Pradžią perkaičiau- maniau kokį teisingą atsakymą kryžiažodžiui vėjas pūstelėjo
kažką tu čia nusišnekėjai, abo gaunasi, kad mes tavo širdžiai nemielos. Atsisakau patikėt tokia nesąmone.
Su lašiniais šiemet [i]otboj[/i].Na bet jei tu man savų atsiųstum-labai apsidžiaugčiau ,man kitų visad skanesni.Ne vien lašiniai,visas maistas.Man ir valgyklos maistas skanesnis nei pačios gamintas ]
Nu neturiu šį rudenį šviežių. Deficitas tie kaimiški gazilka svilinti lašiniai. Derējosi Vilniuj pažįstama dėl vieno pirkinio, pardavējas sutiko nuleisti su sąlyga, kad atveš natūralių kaimiškų lašinių, sakė, nėra kur gauti. Ir tt, galėčiau dar kelis pav pateikti, kai tas produktas įvertinamas labiau už pinigus.
Man irgi kitur skaniau. Galėtume viena pas kitą eiti pietauti
o dabar sėdžiu pusalkanė.
Lyja.
Keisti tie žmonės vienok
aš jokį rudenį neturiu
Pfff, jau seniai įtikėjau. Tik ne mielybėj, o baimėj problema. Po tiek bendravimo metų. Diržo reikia, nu
ne diržo, o meduolio.
Lyliaaa, tu tik pagalvok - o jei dar vieną siuvinėjimą gausi?
Lyliaaa, tu tik pagalvok - o jei dar vieną siuvinėjimą gausi?
OK OK, tu būk gerasis policininkas
Vien tik bute gyvenant turbūt nelabai bus kur išsirūkyti, gal nebent kokiam bauer puode
Tas žmogus sakė, kad neįmanoma rasti lašinių, kad susikramtytų skūra. Kartoninė skūra būna, kai kiaulė ne svilinama, o plikoma garais. Žinau vieną, kas prekiauja lašiniais, bet jis perkasi Lenkijoj źalius, išrūkina ir parduoda. Kai pati neperku, tai nelabai žinau, galima ar negalima rasti tokių turgavietėse. Šiaip tikrai ne sykį pirko iš mūsų lauktuvėm į užsienį, nes būdavo prašymas: tik naminių. Ir ta sukramtoma skūra yra kaip koks kokybės rodiklis.
Vakar pirkau, brangesni tie tikrai rūkyti, bet kad pas mus namie nieko skaniau nebūna.
Labai netgi
Kur perki tuos tikrai rūkytus? Gal kokį skyrelį bazėj turi favoritą? Aš stoties turguj turėdavau kioskelį, ale kiek nueinu- nėra ir nėra. Tai dabar pas tokią bobikę bazėj perku nugarinės lašinius, net odelė sukramtoma, neblogi tokie tikrai.
Apie ką ir rašiau - įmanoma, kai ieškai. Vakar būtent tokius ir pirkau. Ale mums kokybės rodiklis didesnio diapazono, ne vien skūra.
ne diržo, o meduolio. Lyliaaa, tu tik pagalvok - o jei dar vieną siuvinėjimą gausi
Ar tu nori, kad man akys išvarvėtų?
dar ir kartais paskaityti žmogui reikia.