Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Tai kuodė nemezgi? Aš tai mezgu, ale ir ardau biggrin.gifVieną rankovę beveik įveikiau, bet kitą išardžiau lotuliukas.gifBet per ryt jau noriu baigt šitą reikalą, abo mintis mintį veja biggrin.gifBaigiu, išskalbiu ir parodau biggrin.gifMan pačiai įdomu biggrin.gif

Atšils tie lašiniai besiunčiant, pačte. Sėdėk rami lotuliukas.gif

Nenoriu, nelimpa. Lauksiu tavojo, įdomu. 

Gal neatšils, gal iki minus 20 tuo metu šals :D 

Atsakyti
Šiandien WD, nai nai nai, kaip čia nepamiršus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 30, 18:48)
Šiandien WD, nai nai nai, kaip čia nepamiršus  biggrin.gif

aga smile.gif o pas mane dar diedas bumbės - ir kaip Moteris gali žiūrėti tokią bjaurastį?? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 30, 18:36)
aga smile.gif o pas mane dar diedas bumbės - ir kaip Moteris gali žiūrėti tokią bjaurastį?? lotuliukas.gif

Ui, gali perduot 'žinovės' žinutę - yra daug daug didesnių gadasčių, tikrai flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 30 spalio 2017 - 18:43
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 30, 19:41)
Ui, gali perduot 'žinovės' žinutę  - yra daug daug didesnių gadasčių, tikrai  flirt.gif

mergelės nieks nenuginčys. Net jeigu pats žino, kad neteisus - vis tiek ginčysis iki pamėlynavimo.
Nu bet žiūrau, aišku, vis tiek biggrin.gif Kad nepražiopsočiau, atsisukau šeštos valandos transliaciją smile.gif
Atsakyti
Gonzikai- mažai dalyvaujančių nes jūs labai aukštai kartelę užkelę. Man vienu momentu buvo šovus mintis sudalyvauti ir sujaukti visą jūsų tvarką, bet paskui pagailėjau tis, kuri gaus mano dovaną.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 10 30, 21:24)
Gonzikai- mažai dalyvaujančių nes jūs labai aukštai kartelę užkelę. Man vienu momentu buvo šovus mintis sudalyvauti ir sujaukti visą jūsų tvarką, bet paskui pagailėjau tis, kuri gaus mano dovaną.

O kokia čia ta mūsų tvarka? Kas ką prigalvoja, taip ir padaro, taisyklės nenustatytos gi smile.gif
A kartelės irgi jokios nėr pagal mane. Gi nesivaržom nei prabanga, nei išskirtinumu. Tiesiog artimos čia visos tokios... užtat ir norisi surast dovaną, kuri nudžiugintų wub.gif
Gaila, kad nuvijai tą mintį neįgyvendinus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 spalio 2017 - 20:57
QUOTE(NERA @ 2017 10 30, 20:24)

Tai gal dar galima kaip nors įtraukt. Smagu gi, nu wub.gif
Atsakyti

Kokią dar kartelę? Nu ne. Užtat paskui ir neįdomu, nes praktiškai ką atmetus, ką sudėjus finale aišku, kas kam kliuvom. Ir nežinau, ar reikia gailėtis, pavyzdžiui, man tinka viskas, kas valgoma. Nepatiks man- mano vyrs valgus. Pernai Saintlinos šokoladukus būtų irgi surijęs, bet laimė, kad juodas šokoladas jam nepatinka :D užtat vynas žmogui patiko :D kas nedrįsta, kam kiti stabdźiai isijungia. Pacios kaltos- labai smagu dovanoti ir gauti. Vat :) 

Žiūriu tą garsiąją ,,Matildą". Man labai šiaip sau.

Atsakyti

Tai gal dar galima kaip nors įtraukt. Smagu gi, nu wub.gif

Gal ir sugalvotu Gonzius ką nors. Tik perspeju- savo bites niekam neatiduosiu!!!!! 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 30, 21:08)
Gal ir sugalvotu Gonzius ką nors. Tik perspeju- savo bites niekam neatiduosiu!!!!! 

Aš tai galiu mainytis - vienodai visos mielos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 10 30, 21:24)

Aik tu, šneki, kaip dainuoji, nu. Kur jau čia kartelės. Gi mes paprastos kaip dvi kapeikos. smile.gif Dafai, dalyvauk, ką bigsmile.gif

Atsakyti