gaila, kad neįsideda. O mano paveiksliuką labai lengva įsivaizduot - tokia gulinti paslika
Papildyta:
ačiū
Papildyta:
su rūgštynėm
reiks dar pabandyt. Gal neužfiksavau pokyčio
Saintlina, radau, kas skaitė meistrą. Александр Клюквин. Rekomenduoju būtent šį variantą. Paklausiau po truputį kitus rastus meistro audio, maniškis nepalyginamai geriausias. Pasisekė, kad nesirinkdama pataikiau būtent ant Kliukvino. Kaip aklai vištai grūdas. Antras toks geras įgarsinimas, kiek ką esu klausiusi. Įspūdis kaip tau iš po spektaklio
a, žinau Kliukviną, geras skaitovas Bet pas mane Meistras įgarsintas Litvinovo. Bandžiau klausyti, irgi patiko. Bet kol nebaigsiu Bussi, kitos nesiimsiu. O Gėlės Aldžernonui labai gera knyga.. labai
[b]Labas vakaras, Ausma. Kaip gyvenat? [/b]
Yra YT ir Litvinovo įgarsinimas, gal kai įsiklausiusi tiek valandų į Kliukvino balsą, tas labiau patiko
priminsi kada ras gėles. Dabar pradėjau Pelevino knygą klausytis. O skaityti tai Harį Hulę, seniai detektyvą skaičiau
o su plintusu, geras bajeris. Skaiciau skaiciau, patinka, tik ziuriu, labai jau greit procentai dideja, galvoju, ar cia apysaka kokia? Ir bac, vidury pastraipos nutruko nuotykis su siulymu pirkti visa knyga is xxxx puslapio
antra syki taip isdure
tai ta proga siandien ir antra plintuso dali susiradau.