Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 11 13, 20:15)
svolo.iai, nu. Taigis, šitą.. kitų kiculių gi ten nebuvo.

aga, padėtų, jei radėjas nuneštų katiną iki veterinaro, kad čipą nuskaitytų. Kas yr nedaug tikėtina, deja.. Kas patys gyvūnų nelaiko, apie tuos čipus daugiausia ir nežino nieko.

Ple, dar buvo maža viltis, kad kokia valkataujanti atsirado. Brudai, tokį grožį mad.gif

Tai, kad nuneša. Veterinarai ar iš prieglaudų ir deda tuos skelbimus. Šunų, taip pat dar labai daug nečipuotų net mieste. Liūdnuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 13 lapkričio 2017 - 20:25
Laba 4u.gif
Kaip visad,Gaudvilės meno nemačiau cray.gif ,bet kd jau Lylia išgyrė,tai tikiu,kad gražu .
Buvau šįryt šopintis priemonių dovanėlei,tai pastebėjau,kad bais daug prekių iš aliexpresso mūsų parduotuvėlėj.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 13, 21:24)
Brudai, tokį grožį mad.gif

Tai, kad nuneša.

nu, sakau. Nedovanosiu blink.gif net Sostų karuose į katinėlius nieks nesikėsino blink.gif

tada gaila, kad atsekt negali..
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 11 13, 21:41)
Kaip visad,Gaudvilės meno nemačiau cray.gif ,bet kd jau Lylia išgyrė,tai tikiu,kad gražu .

Buvau šįryt šopintis priemonių dovanėlei,tai pastebėjau,kad bais daug prekių iš aliexpresso mūsų parduotuvėlėj.

aš irgi nemačiau, bet gi žinau, kad Gaudvilė chaltūros nepadarys thumbup.gif

jatau, visos bitės darbininkės, pluša, dirba, stengiasi prie dovanėlių, tik aš kaip tranas sėdžiu biggrin.gif kita vertus, džiaukitės, kad nieko jums nemezgu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 lapkričio 2017 - 21:17
QUOTE(saintlina @ 2017 11 13, 22:12)

jatau, visos bitės darbininkės, pluša, dirba, stengiasi prie dovanėlių, tik aš kaip tranas sėdžiu biggrin.gif kita vertus, džiaukitės, kad nieko jums nemezgu lotuliukas.gif

Nieko da nedarau,vo tupiu prie pc...gumą tempiu..ai nu kiek čia to laiko liko..mėnuo ..ką???? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 13, 21:12)

Patikėk, nieko nedarau. Kitais reikalais užsiėmus, jau mąstau, kad pati ir nebedarysiu, ką sumislijus buvau. Arba darysiu ir sau pasiliksiu biggrin.gif
A tai megztas daiGtas didis blogis? Va kepuraitę tavo megztą puikiausiai atsimenu bigsmile.gif
Klausai, senai jau norėjau klaust, kokios mados vyrauja dabar tijatruose? Noriu su mergike eit, baisu apsipazorint biggrin.gif Kuo pati puošies? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 13, 22:37)
A tai megztas daiGtas didis blogis?

Klausai, senai jau norėjau klaust, kokios mados vyrauja dabar tijatruose? Noriu su mergike eit, baisu apsipazorint  biggrin.gif Kuo pati puošies?  bigsmile.gif

žiūrint, kieno megztas lotuliukas.gif šitoj temoj didžiosios daugumos narpliotas būtų didis gėris. Žinia, tik ne mano biggrin.gif

jokių ten madų nėr. Tvarkingai, neiššaukiančiai apsirengę žmonės, ir tiek. Nuogais pečiais labai retai kokią madam pamatau smile.gif Gal į Operos ir baleto teatrą ponios labiau išsipuošia, kitur tikrai prabangos ir madų nieks nedemonstruoja.
Sukneles tijatran rengiuosi, su džinsais stengiuosi neiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 lapkričio 2017 - 22:10
QUOTE(saintlina @ 2017 11 13, 22:05)
žiūrint, kieno megztas lotuliukas.gif  šitoj temoj didžiosios daugumos narpliotas būtų didis gėris. Žinia, tik ne mano biggrin.gif

jokių ten madų nėr. Tvarkingai, neiššaukiančiai apsirengę žmonės, ir tiek. Nuogais pečiais labai retai kokią madam pamatau smile.gif
Sukneles tijatran rengiuosi, su džinsais stengiuosi neiti.

Jo, su vienu virbalu sunkoka, tai tu nesikankink ir nemegzk biggrin.gif

Dėl ko aš klausiu. Jau kaip žvengiau, negaliu. Gavo pernai pažįstama bilietus teatran, kažkoks pastatymas, rodė VDU salėj. Sako pirmas žvilgsnis į salę, o ten- visa galera, 50pilkų atspalvių ir aš įvarau sau ryškiaspalvė visa, geltona bliuzė, žalias paltas ir t.t. biggrin.gif Bet ir spektaklis pasitaikė tokis, kad tik apsirūkęs galėtum kažką įžvelgt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 13, 23:11)
pirmas žvilgsnis į salę, o ten- visa galera, 50pilkų atspalvių ir aš įvarau sau ryškiaspalvė visa, geltona bliuzė, žalias paltas ir t.t.  biggrin.gif

aga, ryškių spalvų išties nelabai salėj būna smile.gif
Atsakyti
Tadaaam! Pabudome ir kelkimės! bigsmile.gif
Atsakyti

Vietoj  :huh2: 

Laba.

Atsakyti
Padabada- aš čia ir su kava biggrin.gif Laba diena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 14 lapkričio 2017 - 09:24
Jungiuos su apelsinais bigsmile.gif
Atsakyti