Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 15, 13:11)
Kulke, smagu, tik nesuprantu, kaip vis laimi ir laimi? Tai tortą, tai dar kažką, čia net ne trečias sykis? Net pavydu biggrin.gif ne pastos, o šiaip biggrin.gif sėkmės greičiau smile.gif

Sėkmė lydi durnius ax.gif Yra tame tiesos. Kuo pieviškesnis komentaras, tuo didesnė tikimybė laimėt. Nu rimtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 15, 13:14)
Baisus tu žmogus jų akim  lotuliukas.gif  Jokios kul (ь)tūros, jokio suopračio, vopše  biggrin.gif

A dar prikomentavo po to? blink.gif nu 3,14mpos plaukuotos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 lapkričio 2017 - 13:23
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 15, 13:16)
Nuolaidą siūlams FB esu laimėjus, visiškai nesitikėjau lotuliukas.gif Psl savininkę turbūt užknisau netikėjimu lotuliukas.gif

A va, kur kartu su Kulke nuolat bandom virves laimėt ( realiai tai man jų nereik, visada mintyse buvo savo prizo dalį Kulkei atiduoti), niekaip nepavyksta. Greičiausiai nešu 'nelaimę', reikia Kulkei kitą rinktis į poras  biggrin.gif

Fajeboke aš esu šį bei tą nuskynusi smile.gif

Aik tu, ten kartą dugnelį rankinei laimėjo mano užtaginta mergina ir viskas. Tagina mane n žmonių kas kartą ir fig. Atsibodo jau. Tarp kitko atsiėmimas bazėj. Tik kur tiksliau- nežinau.

Lijo lijo ir saulė išlindo. Kiba šalens?
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 15, 13:18)
A dar prikomentavo po to?  blink.gif nu 3,15mpos plaukuotos lotuliukas.gif

Ką aš žinau, neskaičiau toliau. Bet čia kaip taisyklė, jei turi savo nuomonę ir dar pagrįstą bei gi prieštaringą miniai, tai visi sulėkę kudakuoja tą patį- jokios kultūros, jokio išsilavinimo, intelekto žemutinė riba ties plintuso apačia ir t.t. ir pan. Nesikeičia daina anei kur. A, dar labai madinga gramatines klaidas pradėt taisyt. Čia jau paskutinis šiaudas biggrin.gif
Atsakyti

Draugė feisbukinė labai nemėgsta plastikinių baibokų ir padanginių gulbių, tai ji ką nors vis pakomentuodavo ir taip su pritaikytu bajeriu, tai tuoj sulaukdavo krūvos atsakymų: piktutės, apeikit ratu, jei nepatinka :) 

Man patinka, kai pas siuvinėtojas užverda kovos dėl kačių. Viena įsikelia nuotrauką su kate ant siuvinio, kas nors parašo maždaug taip: ir kaip negaila darbelio? Vsio. Iš kaźkur per kelias minutes atsiranda dvi stovyklos ir prasideda. 

Atsakyti
Tai žmonės liks žmonėmis, ale kai adminės pradeda - cha cha, negaliu, prisiminus juoko priepuolis garantuotas laugh.gif

Žodžiu, SM pagyrų temoj vieno grupso adminė dėdavo savo darbų foto - kaip ir faini tie jos darbai. Bet gi būna, netyčia kas sumąsto FB pasitarti Tai kaip taisyklė, pati išvadina gražiais žodžiais, gauna atgal padorumo ribose ir prasideda 'auklėjimas', kokia fu kaka, kaip galėjo. Žodžiu, pati muša, pati rėkia. Jau kartą buvau iš to grupso išėjus, per klaidą vėl follow'inu.

Atsakyti

Turbūt žinau, apie ką kalbi. Šiandien mačiau irgi perspėjimą, kad be perspėjimo kai kurios narės eis lauk. 

Atsakyti
Lylia, žiūrėk, kaip gražu wub.gif
Atsakyti

Taip  :wub:​ 

Atsakyti
Laba.
Parvyniojau jau namo, nusilaksčiau kaip šuva, grįžau visas pikc. Bet pavalgiau ir praėjo noras muštis biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 11 15, 11:03)

man tik vis knieti - kas čia pas mus taip įdomu? T.y., jei labai įdomu, turėtų norėtis ir pabendrauti, prisijungti.

Nu, įdomu, bet kai nėra jokios skylės įsiterpt, tai žiūrovu irgi neblogai būt smile.gif
Atsakyti
Nu jau, nu jau. Čia ne chat'as, kur eilutės bėga ir skaityt reik išmokti greit.

Ir ką šį vakarą veikiam? bigsmile.gif
Atsakyti

Daźomēs antakius ir toliau mezgam, nia? Geriau ką turit pasiūlyti?  :unsure:​ 

Atsakyti
Taigi, kad pati nežinau kuo čia užsiimt. Nesigyriau, gi dar mezgimui siūlų pirkau - dieviško grožio spalva ir Mefistofeliška sudėtis: daug akrilo, neilono ir mažai vilnos, snūdą paprastuolišką gal reiks pasidaryti. Dar nesugalvojau.
Atsakyti