Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 27, 15:13)
<p>Saintlina, dar pyliau ampulę kažkokią, man rodos, tie vaistai nuo blusų, erkių naudojami. Rudo stiklo ir smirdi dichlofosu. </p>
<p>Gražūs nameliukai. Kai tokių dalykų prisiźiūriu, tai labai noriu turėti mažų vaikų. Smagu būdavo vaikams tokius panašius visokius dalykus daryti. </p>

a,ne diklofosu ,o žibalu..Neomostan,rudos ampulės.Bet šitos kaip insekticidas ir nuo erkučių yra
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 11 27, 13:51)

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 27, 13:46)

Dar kokius 7 reikia padaryti  rolleyes.gif

Galiu aš iš pAvydo, kad šiuo klausimu esu pati didžiausia tinginė, nieko nesakyt? biggrin.gif O jau gėlėlė gėlelė wub.gif Man dar anksti šitai gėlelei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 27, 16:10)
  Man dar anksti šitai gėlelei  biggrin.gif

Akcijinė ji ir maksiminė. Pati mantrą vis kartoju, kad tik iki kalėdų išgyventų laugh.gif

Dėve, dėve, vėl man vaiką peršaldė. Neduosiu daugiau diedui savaitgalį vaiko, atsibodo sergantį vaiką turėt verysad.gif

Ai, jūs mane sugadinot laugh.gif Grupėj daugiau tėvų norėtų prisidėt prie puošimo, į kraują įsigėrė, kad čia baisinė kančia ir niekam net nesiūlau. Uždraus mane greitu laiku grupėj laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 27 lapkričio 2017 - 16:38
Nu va, verdiktas - operuos dešinę ranką. O va kada... užregistravo ir sakė paskambins kai eilė ateis, maždaug sausį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 lapkričio 2017 - 16:42
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 27, 16:37)
Akcijinė ji ir maksiminė. Pati mantrą vis kartoju, kad tik iki kalėdų išgyventų laugh.gif

Dėve, dėve, vėl man vaiką peršaldė. Neduosiu daugiau diedui savaitgalį vaiko, atsibodo sergantį vaiką turėt verysad.gif

Ai, jūs mane sugadinot laugh.gif Grupėj daugiau tėvų norėtų prisidėt prie puošimo, į kraują įsigėrė, kad čia baisinė kančia ir niekam net nesiūlau. Uždraus mane greitu laiku grupėj laugh.gif

Va va, sudėtingas atvejis su jų ilgesniu išlaikymu.

Kur dabar įpuolė? Šveikatoš draugei 4u.gif

Jei tau tai kaip prievolė, linkiu, kad greičiau uždraustų smile.gif Jei kūryba ir malonumas, mėgaukis, kol dar neuždraudė biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 11 27, 16:41)
Nu va, verdiktas - operuos dešinę ranką. O va kada... užregistravo ir sakė paskambins kai eilė ateis, maždaug sausį.

Na ką, jei tai vienintėlė išeitis, po operacijos būsi kaip nauja smile.gif Ir nedrebink kinkų tik. Mano šešiametė ištvėrė atviro lūžio operaciją, bus viskas gerai ir tau 4u.gif Iki vasaros sugysi, galėsi lakstyt miškais kašiką pasikabinusi ant to riešo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 27 lapkričio 2017 - 18:32
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 27, 18:31)
Iki vasaros sugysi, galėsi lakstyt miškais kašiką pasikabinusi ant to riešo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif būtent! bigsmile.gif

Atsakyti
nžn nžn.. jei tokiais tempais viskas vyks, sėja mano nuplauks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 27, 18:31)
Kur dabar įpuolė? Šveikatoš draugei  4u.gif

Jei tau tai kaip prievolė, linkiu, kad greičiau uždraustų  smile.gif Jei kūryba ir malonumas, mėgaukis, kol dar neuždraudė  biggrin.gif

Akropolyje blūdinėjo ir galiu duot visas savo kepures priš..t, paltuko nebuvo nuėmęs. Jau tinginys tuo klausimu, tai baisu baisu.

Šian grupėj baigiau, tai ir vėl nuotaika ne ta ( realiai mintys buvo visai kitos, dėl nuolatinio lietaus negalėjau medžiagų pasiruošt), ale kitą dieną gali atrodyt visai padoriai ax.gif Žodžiu, šian ne kaip atrodė cool.gif:

Bet tai dar liko laiptinė, namukų reikia daugiau prikonstruot, eglutės beveik pagamintos. Ai, bus kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 27, 20:29)
nžn nžn.. jei tokiais tempais viskas vyks, sėja mano nuplauks g.gif

Kairė bus laisva biggrin.gif
Atsakyti
Laba, Bites,

Temoj jau Kaledom kvepia wub.gif

Lylia, nuostabi staltiese bigsmile.gif

Kulke, tiek groziu prikelei bigsmile.gif

Gaudvile, uff, as ir namuku nooo.

Na bet jus ir paturbintos bigsmile.gif

Saintlina, tu dziaukis, kad tik desine. Dabar treniruokis su kaire ranka dupa nusivalyt, kol gali su desine pakoreguot. Viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 11 27, 22:13)

Saintlina, tu dziaukis, kad tik desine.

Kai visas krūvis teks kairei, kaži, kiek ilgai džiaugsiuos biggrin.gif
Atsakyti