Mergikes, isitaisykit lesykleles
Reiks ir man ciliuka koki uzmerkt. As vienais metais puikiu puikiausiai namuose auginau, praeidavau su nuskintu ziedeliu per kitus, mezge puikiausiai.
Kas pas mus cia vyksta uz lango, dramos
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 )
Kad neturiu nuorodos.Jis pomidoruose sėdi.Lazarevas.Gamina pats substratus.Jei nemaišau,tai ir Chiro juose augina.Rašė ,kad labai pasiteisina ir in parduotuvinius dėmesio nebekreipia
Tai jis tavo zemliakas, jei tą patį gūglas išmeta
Pou, pas mus lesyklėlėj irgi veimsmas jau kokią gerą valandą nenurimsta. Zylės siemkes lesa, žvirblių būrys kažką iš žemės traukia, kiti didesni juodi ant sandėliukų stogo vynuoges lesa.
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 29, 12:44)
Pou, pas mus lesyklėlėj irgi veimsmas jau kokią gerą valandą nenurimsta. Zylės siemkes lesa, žvirblių būrys kažką iš žemės traukia, kiti didesni juodi ant sandėliukų stogo vynuoges lesa.
Aha, Lazarevas kazkoki geri siulo, maciau ir as probegsom.
Musiskes nelukstentas kapoja, bet jos cia pesasi, matyt, kad siandien svetimos uzmate lesykla. Dar batono patrupinam, lasiniai supuojasi. Tai jau kekstas sian neatlaike, vis atskrenda. Laukiu, kada su visa lesykla is trecio auksto zvimbtels zemyn. Sniegenos tai bijo, neskrenda i lesykla. Va galvoju, kas bus, jei varnos sugalvos uzsukt. O zvirbliu ner, jie kitoj namo pusej duodasi.
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 29, 13:44)
agam,pasisekė man
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 29, 12:12)
Dafai, Kulke, sėjam. Gonzius aprūpino čiliais, turiu iš ko rinktis. Tik dabar galvoju, ar turiu į ką sėti. Lyg ir rasiu. Kada startuojam?
QUOTE(Pou @ 2017 12 29, 13:54)
Va galvoju, kas bus, jei varnos sugalvos uzsukt. O zvirbliu ner, jie kitoj namo pusej duodasi.
pernai buvau pradėjusi zylutes lesint, bet labai greit palangę okupavo balandžiai ir varnos.
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 29, 13:18)
Dafai, Kulke, sėjam. Gonzius aprūpino čiliais, turiu iš ko rinktis. Tik dabar galvoju, ar turiu į ką sėti. Lyg ir rasiu. Kada startuojam?
Kad ir dabar
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 29, 13:51)
dabar- tai dabar. Aš į žemę sėsiu, pagal naują paturbintą metodą, vakar kaip tik perskaičiau rusų psl
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 29, 13:58)
dabar- tai dabar. Aš į žemę sėsiu, pagal naują paturbintą metodą, vakar kaip tik perskaičiau rusų psl 
Kokį? Nu kas per šnekėjimas puse lūpų.
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 29, 15:48)
Kokį? Nu kas per šnekėjimas puse lūpų.
https://www.facebook...A...6Vg&fref=nf
Grįžo Kulkė iš kirpyklos. Einu čilių sėt. Lylia, kiek štukių sėjam?