QUOTE(saintlina @ 2017 12 30, 22:42)
mane kai nuosava katė apkandžiojo, be jokių diskusijų nuo šito skiepijo. Ir kai koją miške persidūriau. Realus reikalas ir yra, šuva dantų gi nevalo.
Oi, čia interesų konfliktas. Žinau, jie privalo, bet čia ne pirmas kartas, jau buvo toysas ir Jorkšyro terjerė įsisegę. Tokie knopkės, kad net nemačiau. Žodžiu, aš nebijau ir tu nebijok
QUOTE(Pou @ 2017 12 30, 22:43)
Turi

Maniskis mane Mardze vadina is Simsonu kartais, bo urzgiu reta karta, kai viskas uzknisa, tai sunkiau atskirt butu.
Ha-ha
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 30, 22:46)
Oi tikiu
Aš noriu tris dėt. Turiu tų jau tokių visai visai pagal rusaites iš turgaus parduotuvėlės 25/75 ir 100g 540m, bet spalvos nepatinka

O kokius tu pirkai? Čia toks babininis metražas. Jei patiks ir atkalsiu sistemą tada sakiau Drops lace bandysiu rimtesniam variantui.
Casa lanoj pirkau, itališkas merinas. Spalvų pasirinkimas gan platus buvo ir matkeliais, Dropsų Lace būna matkeliais ir sruogom. Kaina tokiems pasižaidimams tai itališko merino mielesnė.
QUOTE(saintlina @ 2017 12 30, 22:46)
primena seną baiką iš anų tarybinių laikų - troleibuse jauna moteris atsisuka ir žiebia vyrukui antausį. Vyrukas stovi raudonas už žando susiėmęs, o šalia vaikiukas jam tampo už rankovės ir sako - dėde, ar labai skauda? Čia mano mokytoja, ji man dvejetą parašė, o aš už tai jai į užpakalį įžnybau..
Ne Petriukas turėjo būt?
Mama vieną kalę buvo išmokinus priekiniais dantukais pažnaibyt užpakalį. Kai žinai, kas gali būt atsukus nugarą, tai dar biesai nematė, o čia jau rimtai būčiau vožus