Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 30, 23:38)
Tai, kad aplink daugiau nieko nebuvo, jau žodžiai ano pusėn visai necenzūriniai skrido cool.gif

primena seną baiką iš anų tarybinių laikų - troleibuse jauna moteris atsisuka ir žiebia vyrukui antausį. Vyrukas stovi raudonas už žando susiėmęs, o šalia vaikiukas jam tampo už rankovės ir sako - dėde, ar labai skauda? Čia mano mokytoja, ji man dvejetą parašė, o aš už tai jai į užpakalį įžnybau..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 30, 22:42)
mane kai nuosava katė apkandžiojo, be jokių diskusijų nuo šito skiepijo. Ir kai koją miške persidūriau. Realus reikalas ir yra, šuva dantų gi nevalo.

Oi, čia interesų konfliktas. Žinau, jie privalo, bet čia ne pirmas kartas, jau buvo toysas ir Jorkšyro terjerė įsisegę. Tokie knopkės, kad net nemačiau. Žodžiu, aš nebijau ir tu nebijok 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Pou @ 2017 12 30, 22:43)
Turi  biggrin.gif  Maniskis mane Mardze vadina is Simsonu kartais, bo urzgiu reta karta, kai viskas uzknisa, tai sunkiau atskirt butu.

Ha-ha laugh.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 12 30, 22:46)
Oi tikiu  biggrin.gif

Aš noriu tris dėt. Turiu tų jau tokių visai visai pagal rusaites iš turgaus parduotuvėlės 25/75 ir 100g 540m, bet spalvos nepatinka  biggrin.gif O kokius tu pirkai? Čia toks babininis metražas. Jei patiks ir atkalsiu sistemą tada sakiau Drops lace bandysiu rimtesniam variantui.

Casa lanoj pirkau, itališkas merinas. Spalvų pasirinkimas gan platus buvo ir matkeliais, Dropsų Lace būna matkeliais ir sruogom. Kaina tokiems pasižaidimams tai itališko merino mielesnė.

QUOTE(saintlina @ 2017 12 30, 22:46)
primena seną baiką iš anų tarybinių laikų - troleibuse jauna moteris atsisuka ir žiebia vyrukui antausį. Vyrukas stovi raudonas už žando susiėmęs, o šalia vaikiukas jam tampo už rankovės ir sako - dėde, ar labai skauda? Čia mano mokytoja, ji man dvejetą parašė, o aš už tai jai į užpakalį įžnybau..

Ne Petriukas turėjo būt? lotuliukas.gif

Mama vieną kalę buvo išmokinus priekiniais dantukais pažnaibyt užpakalį. Kai žinai, kas gali būt atsukus nugarą, tai dar biesai nematė, o čia jau rimtai būčiau vožus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 30 gruodžio 2017 - 23:08
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 31, 00:01)
Žodžiu, aš nebijau ir tu nebijok  4u.gif  biggrin.gif

tai dėl savęs aš dar kokius tris metus rami būsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 30, 23:01)
Casa lanoj pirkau, itališkas merinas. Spalvų pasirinkimas gan platus buvo ir matkeliais, Dropsų Lace būna matkeliais ir sruogom. Kaina tokiems pasižaidimams tai itališko merino mielesnė.

Ane? bigsmile.gif Bus pračekinta po naujų, danke!
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 31, 00:01)

Ne Petriukas turėjo būt? lotuliukas.gif

Ne, Petruko dar nei nebuvo tada smile.gif kaip tikras įvykis buvo aprašytas kažkokiam laikrašty.

Labas rytas smile.gif pas mus sninga. Tokiu kaip miltinis cukrus sniegeliu viskas pabarstyta.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 30, 23:12)
Ane?  bigsmile.gif Bus pračekinta po naujų, danke!

Po naujų dropsų alpakai nuolaidos jau nebus. Be to, jų lace su šilku ir miksuojant kelis siūlus nelabai gerai bus. Na, bet apžiūrėsi gyvai, pati nuspręsi mirksiukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 12 31, 09:54)
Labas rytas smile.gif  pas mus sninga. Tokiu kaip miltinis cukrus sniegeliu viskas pabarstyta.

Sninga ir pas mus, ir dar vėjas fu kaka. A kitą savaitę visiškas pavasaris biggrin.gif

Laba. Reiktų mėsas ant staigio užsimarinuot. Ko tais noras dingęs.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 31, 10:20)
Po naujų dropsų alpakai nuolaidos jau nebus. Be to, jų lace su šilku ir miksuojant kelis siūlus nelabai gerai bus. Na, bet apžiūrėsi gyvai, pati nuspręsi  mirksiukas.gif
Sninga ir pas mus, ir dar vėjas fu kaka. A kitą savaitę visiškas pavasaris  biggrin.gif

Reiktų mėsas ant staigio užsimarinuot. Ko tais noras dingęs.

Žinau smile.gif Bet aš miksuot noriu tos pačios rūšies siūlus smile.gif Ar lace su tais pačiais lace nesimiksuoja? Jei patiks merinas- jamsiu meriną, nepatiks, bandysiu lace.

Aš vakar nakčia tai padariau smile.gif O tu sėdėt gali normaliai?

Laba diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 31, 11:26)
Žinau  smile.gif  Bet aš miksuot noriu tos pačios rūšies siūlus  smile.gif Ar lace su tais pačiais lace nesimiksuoja?  Jei patiks merinas- jamsiu meriną, nepatiks, bandysiu lace.

O tu sėdėt gali normaliai?

Dabar nenoriu verst dėžių, bet vakar SD parduotuvėje pažiūrėjau, labai jau jie blizgūs ir kaip plonas šniūrelis. Tai tie keli siūlai kaip atskiri vienetai atrodys. Tarkim, kai fairyislinau tuos čiut storesnius su šilku, burdakas gavos. O miksuojant kartu su gryna alpaka be šilko, viskas super. Be to, tie su šilku kažkaip kreivas pačias akis daro. Net išskalbus nesusitvarko. Tik perspėju, kad nebūtų siurprizo biggrin.gif

Galiu laugh.gif Ale ant diedo vistiek pykstu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 31, 12:01)
Dabar nenoriu verst dėžių, bet vakar SD parduotuvėje pažiūrėjau, labai jau jie blizgūs ir kaip plonas šniūrelis. Tai tie keli siūlai kaip atskiri vienetai atrodys. Tarkim, kai fairyislinau tuos čiut storesnius su šilku, burdakas gavos. O miksuojant kartu su gryna alpaka be šilko, viskas super. Be to, tie su šilku kažkaip kreivas pačias akis daro. Net išskalbus nesusitvarko. Tik perspėju, kad nebūtų siurprizo  biggrin.gif

Galiu laugh.gif Ale ant diedo vistiek pykstu cool.gif

Nekuisk smile.gif Žinau apie šitą šleivumą, todėl ir ieškau dar variantų smile.gif

Negalima šiandie pykt, po to visus metus būsi pikta biggrin.gif
Atsakyti
Jau sekančio karto tai nelauksiu, tegul dabar jaučiasi kaltas ir 'išsipirkinėja' laugh.gif

Va, kelintą dieną iš galvos pinrereste užmatytos pirštinės neišeina

vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar pro kelis taškus prasukau ir tinkamus siūlus parsivežiau wub.gif Beliko anytos skarą pribaigt ir imsiuos.
Atsakyti
klausai, o anie šeimininkai išvis žino apie šitą incidentą? Nu čia briedas kažkoks, jei šuva nei iš šio, nei iš to pribėgęs kanda bile kam sutiktam. Ir kaip suprantu, nemažas, jei tau tokią vietą dantim pasiekė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 31, 12:29)
klausai, o anie šeimininkai išvis žino apie  šitą incidentą? Nu čia briedas kažkoks, jei šuva nei iš šio, nei iš to pribėgęs kanda bile kam sutiktam. Ir kaip suprantu, nemažas, jei tau tokią vietą dantim pasiekė.

Tas šuo kelių įmonių teritoriją saugoja. Yra sargai, yra šlagbaumai. Šiaip jį tik tuomet išleidžia, kai nieks nedirba, a prieš šventes sargui makaulė susisuko ir šiaip į nepakaltinamą panašus. O ant diedo pykstu, kad apie tą durną šunį žinojo, bet neperspėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 31 gruodžio 2017 - 13:13