Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Hey , bitės - Happy New Year ir būkim Forever young!!! biggrin.gif leb.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 01 sausio 2018 - 00:17
Pilnu aviliu, mielos Bites wub.gif
LAIMINGU NAUJUJU wub.gif
Atsakyti
Su Naujais!!! yahoo.gif

Žiūrau lenkus, tie Zakopanėje šį kartą baliavoja. Luisas Fonsis abu savo gabalus dainavo wub.gif Ką tik MT nusenęs Tomukas. Kiek jie ten moka tiems exžvaigždūnams, kad per patį piką tie dainuoja.
Atsakyti
Su naujais puikiais metais, draugės wub.gif
Pagaliau ir aš šampano paragavau biggrin.gif Mieste buvom, fejerverkus dabojom nuo stogo smile.gif ui, grožis wub.gif a žmonelių prospekte kiek... atgal eismas buvo kaip po darbo dienos per pačius kamščius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 sausio 2018 - 01:46
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 01, 01:28)
Žiūrau lenkus, tie Zakopanėje šį kartą baliavoja. Luisas Fonsis abu savo gabalus dainavo  wub.gif Ką tik MT nusenęs Tomukas. Kiek jie ten moka tiems exžvaigždūnams, kad per patį piką tie dainuoja.

Fonsis Zakopanėj? bigsmile.gif A jis daugiau neturi ką veikt? biggrin.gif
Aš tai Lietuvą žiūrau, Žvagulis dar ilgaplaukis sklaidosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 01 01, 01:43)
Su naujais puikiais metais, draugės  wub.gif
Pagaliau ir aš šampano paragavau biggrin.gif  Mieste buvom, fejerverkus dabojom  nuo stogo smile.gif ui, grožis  wub.gif

Kaip faina bigsmile.gif
Pas mus net mažius 12 sulaukė ir fejerverkų bigsmile.gif O mergikė prieš tai zyzus, kada pirksim fejerverkų patrepsėjo gatvėj kokias 5min ir nuėjo kaukdama namo blink.gif Bijo, baisu jai, dreba. Kas per perdėtas atsargumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 01, 01:44)
Fonsis Zakopanėj?  bigsmile.gif  A jis daugiau neturi ką veikt?  biggrin.gif
Aš tai Lietuvą žiūrau, Žvagulis dar ilgaplaukis sklaidosi  biggrin.gif

Jep bigsmile.gif

Kai 12 mušė, daug ten susirinko ant scenos ir buvo tas tavo lenkiškas muškietininkas iš Eurovizijos biggrin.gif Dar neseniai kokia tai Margaret dainavo, jaunutė panelė. Paskutinė daina Power hit radio labai girdėta. Žodžiu, kaip ir pernai - vienas vietinis atlikėjas, kitas užsienietiškas. Tiesa, dar vedantysis klausė Fonsio, ar 2018 atvažiuos pas lenkus koncertuot, a tas kaip ir pasižadėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 01, 01:49)
Jep  bigsmile.gif
Tiesa, dar vedantysis klausė Fonsio, ar 2018 atvažiuos pas lenkus koncertuot,  a tas kaip ir pasižadėjo  wub.gif

Aik tu sau, kokia artima anam pasijaučiau biggrin.gif Skaityk beveik ranka pasiekiamas biggrin.gif
Atsakyti
Labas Naujais metais smile.gif būkim tokios pat puikios, nuostabios, protingos ir gražios kaip ir visais praėjusiais bigsmile.gif
Atsakyti

Su Naujais, avily! Tegu būna geras medunešis, tegu nenutrūksta komunikaciniai ryšiai, tegu neužpuola bićių ligos :D 

Atsakyti
Labas iš ryto bigsmile.gif

Ir ką veikiat? Pati tingiu pasikelti nuo sofkės, a reiktų tarnaitę įjungt ir netarnaitiškus indus susitvarkyti. Gal kavos pradžiai?

Prisiminiau, šian būtinai reiks dalį žaisliukų nuimt. Tuos kur pati uždėjau, likusius vyriškis nuims. Eglė-kėnis beveik visas daugiau rudas nei žalias. Net šis medukas neatlaikė tokios sausros ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 01 sausio 2018 - 12:05
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 01, 13:02)
Ir ką veikiat?

Harį Poterį žiūriu smile.gif mergelė Kaunan iśsimatojo, tyla, ramybė namie..
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 01, 12:02)
Labas iš ryto bigsmile.gif

Ir ką veikiat? Pati tingiu pasikelti nuo sofkės, a reiktų tarnaitę įjungt ir netarnaitiškus indus susitvarkyti. Gal kavos pradžiai?

Prisiminiau, šian būtinai reiks dalį žaisliukų nuimt. Tuos kur pati uždėjau, likusius vyriškis nuims. Eglė-kėnis beveik visas daugiau rudas nei žalias. Net šis medukas neatlaikė tokios sausros  ax.gif

Aš jau buvau įjungus šitą rėžimą, dabar įjungiau ponios rėžimą gersiu kavą su desertiniu sūriu.

Pas mus vazone eglutė, MB svaigsta kaip pasisodins pavasarį, ale aš čiuju, kad neišgyvens. Purškia jis ją, lieja, bet pas mus ir sausa ir karšta. Jei išgyvens bus stebuklas smile.gif
QUOTE(saintlina @ 2018 01 01, 13:12)
Harį Poterį žiūriu smile.gif mergelė Kaunan iśsimatojo, tyla, ramybė namie..

Antrą pusę mašinos pirks? bigsmile.gif
Atsakyti