Hey , bitės - Happy New Year ir būkim Forever young!!!
Pilnu aviliu, mielos Bites
LAIMINGU NAUJUJU
LAIMINGU NAUJUJU
Su naujais puikiais metais, draugės
Pagaliau ir aš šampano paragavau
Mieste buvom, fejerverkus dabojom nuo stogo
ui, grožis
a žmonelių prospekte kiek... atgal eismas buvo kaip po darbo dienos per pačius kamščius
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 01, 01:28)
Žiūrau lenkus, tie Zakopanėje šį kartą baliavoja. Luisas Fonsis abu savo gabalus dainavo
Ką tik MT nusenęs Tomukas. Kiek jie ten moka tiems exžvaigždūnams, kad per patį piką tie dainuoja.
Fonsis Zakopanėj?
Aš tai Lietuvą žiūrau, Žvagulis dar ilgaplaukis sklaidosi
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 01 01, 01:43)
Su naujais puikiais metais, draugės
Mieste buvom, fejerverkus dabojom nuo stogo
ui, grožis 
Kaip faina
Pas mus net mažius 12 sulaukė ir fejerverkų
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 01, 01:44)
Fonsis Zakopanėj?
A jis daugiau neturi ką veikt?
Jep
Kai 12 mušė, daug ten susirinko ant scenos ir buvo tas tavo lenkiškas muškietininkas iš Eurovizijos
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 01, 01:49)
Jep
Tiesa, dar vedantysis klausė Fonsio, ar 2018 atvažiuos pas lenkus koncertuot, a tas kaip ir pasižadėjo
Tiesa, dar vedantysis klausė Fonsio, ar 2018 atvažiuos pas lenkus koncertuot, a tas kaip ir pasižadėjo
Aik tu sau, kokia artima anam pasijaučiau
Labas Naujais metais
būkim tokios pat puikios, nuostabios, protingos ir gražios kaip ir visais praėjusiais
Su Naujais, avily! Tegu būna geras medunešis, tegu nenutrūksta komunikaciniai ryšiai, tegu neužpuola bićių ligos
Labas iš ryto
Ir ką veikiat? Pati tingiu pasikelti nuo sofkės, a reiktų tarnaitę įjungt ir netarnaitiškus indus susitvarkyti. Gal kavos pradžiai?
Prisiminiau, šian būtinai reiks dalį žaisliukų nuimt. Tuos kur pati uždėjau, likusius vyriškis nuims. Eglė-kėnis beveik visas daugiau rudas nei žalias. Net šis medukas neatlaikė tokios sausros
Ir ką veikiat? Pati tingiu pasikelti nuo sofkės, a reiktų tarnaitę įjungt ir netarnaitiškus indus susitvarkyti. Gal kavos pradžiai?
Prisiminiau, šian būtinai reiks dalį žaisliukų nuimt. Tuos kur pati uždėjau, likusius vyriškis nuims. Eglė-kėnis beveik visas daugiau rudas nei žalias. Net šis medukas neatlaikė tokios sausros
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 01, 13:02)
Ir ką veikiat?
Harį Poterį žiūriu
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 01, 12:02)
Labas iš ryto
Aš jau buvau įjungus šitą rėžimą, dabar įjungiau ponios rėžimą gersiu kavą su desertiniu sūriu.
Pas mus vazone eglutė, MB svaigsta kaip pasisodins pavasarį, ale aš čiuju, kad neišgyvens. Purškia jis ją, lieja, bet pas mus ir sausa ir karšta. Jei išgyvens bus stebuklas
QUOTE(saintlina @ 2018 01 01, 13:12)
Antrą pusę mašinos pirks?