Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 15, 10:27)
O ką, tavo manymu, neurologai vertina po tokių operacijų?  biggrin.gif

ar nervo nenupjovė netyčia? biggrin.gif

brrr, kaip šalta lauke.
Atsakyti
Gaudvile, buvau toj parduotuvėj bigsmile.gif Beždžionės genas aktyvavosi biggrin.gif Pasiėmiau pora matkelių tos angoros, ale aštri ta ožka biggrin.gif Būčiau daugiau pasižvalgius, bet mergelė vežė, tai ką jau ten strapaliosi apie tas lentynas smile.gif

Zylės puotauja lesyklėlėj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 15, 13:25)
Gaudvile, buvau toj parduotuvėj  bigsmile.gif  Beždžionės genas aktyvavosi  biggrin.gif Pasiėmiau pora matkelių tos angoros, ale aštri ta ožka  biggrin.gif Būčiau daugiau pasižvalgius, bet mergelė vežė, tai ką jau ten strapaliosi apie tas lentynas  smile.gif

Zylės puotauja lesyklėlėj  bigsmile.gif

Tokią pačią spalvą ėmei? bigsmile.gif

Matkelį čiupinant ir man kanda. Tačiau mezgant ir pirštinę kiek besimatuoju švelnumas tik jaučiamas. Po skalbimo visai 'pūkis' bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 15, 14:13)
Tokią pačią spalvą ėmei?  bigsmile.gif

Matkelį čiupinant ir man kanda. Tačiau mezgant ir pirštinę kiek besimatuoju  švelnumas tik jaučiamas. Po skalbimo visai 'pūkis' bus  wub.gif

Vieną rožinį, vieną turkio. Užklausiau fajeboke apie triušių angorą, tai visi tagina triušių augintojus. Parduotuvėse kiba nėė...

Bandysiu kažką rakaliot ir aš. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 15, 14:31)
Vieną rožinį, vieną turkio. Užklausiau fajeboke apie triušių angorą, tai visi tagina triušių augintojus. Parduotuvėse kiba nėė...

Bandysiu kažką rakaliot ir aš.  smile.gif

Prieš gerą mėn vienam grupse pardavinėjo triušių siūlus, balti tik buvo. Triušių augintoja pati verpia. A tavo klausimą mačiau ir pagal nuorodas visai ten ne angorinių vilna.

Parduotuvėse seniai nėra, gal prieš kokius 8 metus mačiau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 15, 12:06)
ar nervo nenupjovė netyčia? biggrin.gif

brrr,  kaip šalta lauke.

labuuuuu mirksiukas.gif
Saintlin,daba tu nebe chirurgų ,o neurologų žaisliukas būsi mirksiukas.gif Ta prasme,dabar jie atsakingi už tavo rankos išgijimą. mirksiukas.gif
ieškojau ir aš po visą googlį tų Kulkės siūlų...na kai kurių kainos.. blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 01 15, 16:33)
ieškojau ir aš po visą googlį tų Kulkės siūlų...na kai kurių kainos.. blink.gif  blink.gif

Jei konkrečiai PiuBella apie 7€, bet anie matuškoj Rusijoj yra biggrin.gif http://piubella.ru/s...a/regina-regina Tik nebežinau ar aš noriu jų, kai paskaičiau, kaip triušiukus skriaudžia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 15 sausio 2018 - 17:09
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 01 15, 16:33)
Saintlin,daba tu nebe chirurgų ,o neurologų žaisliukas būsi mirksiukas.gif Ta prasme,dabar jie atsakingi už tavo rankos išgijimą.  mirksiukas.gif

Daba bus taip - biuletenio tęst reiks pas chirurgą važinėt, o pas neurologą šian buvau, sekantis vizitas vasario 19 tik. Sakė sėdėt spakainiai, abo šitas nervas koks tai labai blatnas ir atsistatymas ilgas reikalas - mėnuo labai trumpas laikotarpis. Vaistų dar prirašė, nes ranka kaip kaladė sutinus. Nu tai va, prisipirkau eklerų ir sėdžiu sau šiltoj lovytėj smile.gif
Atsakyti
Na, rodykit, ką šilto ir gražaus nusipirkot ir numezgėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 15, 20:01)
Na, rodykit, ką šilto ir gražaus nusipirkot ir numezgėt  bigsmile.gif

Kamuoliukai dar kamuoliukų pavidale nėr ką rodyt biggrin.gif

Aš jau chalate, eičiau, kad ir dabar miegot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 15, 20:15)
Kamuoliukai dar kamuoliukų pavidale nėr ką rodyt

Kad pas jus ir kamuoliukai tokie fainuliai wub.gif
Atsakyti