Gaudvile, buvau toj parduotuvėj Beždžionės genas aktyvavosi Pasiėmiau pora matkelių tos angoros, ale aštri ta ožka Būčiau daugiau pasižvalgius, bet mergelė vežė, tai ką jau ten strapaliosi apie tas lentynas
Gaudvile, buvau toj parduotuvėj Beždžionės genas aktyvavosi Pasiėmiau pora matkelių tos angoros, ale aštri ta ožka Būčiau daugiau pasižvalgius, bet mergelė vežė, tai ką jau ten strapaliosi apie tas lentynas
Prieš gerą mėn vienam grupse pardavinėjo triušių siūlus, balti tik buvo. Triušių augintoja pati verpia. A tavo klausimą mačiau ir pagal nuorodas visai ten ne angorinių vilna.
Parduotuvėse seniai nėra, gal prieš kokius 8 metus mačiau.
labuuuuu
Saintlin,daba tu nebe chirurgų ,o neurologų žaisliukas būsi Ta prasme,dabar jie atsakingi už tavo rankos išgijimą.
ieškojau ir aš po visą googlį tų Kulkės siūlų...na kai kurių kainos..
Jei konkrečiai PiuBella apie 7, bet anie matuškoj Rusijoj yra http://piubella.ru/s...a/regina-regina Tik nebežinau ar aš noriu jų, kai paskaičiau, kaip triušiukus skriaudžia
Daba bus taip - biuletenio tęst reiks pas chirurgą važinėt, o pas neurologą šian buvau, sekantis vizitas vasario 19 tik. Sakė sėdėt spakainiai, abo šitas nervas koks tai labai blatnas ir atsistatymas ilgas reikalas - mėnuo labai trumpas laikotarpis. Vaistų dar prirašė, nes ranka kaip kaladė sutinus. Nu tai va, prisipirkau eklerų ir sėdžiu sau šiltoj lovytėj
Saintlina, paveiksliukų neurologas nerodė? Gaudvile, kad tu žinotum kaip mano kaklas ir krūtinė džisugiasi Uffff laukia koks žvarbus vėjas Ate, kaip sveikatos abuejų su vyru?