Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 01 28, 21:02)
Nea, nemačiau. Padruškė paskambino,  matyt, tuo metu kai tv tiesą ryškino. O kas?

Šaro kūnas, Dovydo veidas nu. Arba atvirkščiai biggrin.gif Čia Stasiulis taip pajuokavo biggrin.gif
Atsakyti
Nu, Saintlin, nepabalsavai už favoritą? biggrin.gif

Šiaip, teisinga kova mano akimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 28, 22:26)
Nu, Saintlin, nepabalsavai už favoritą?  biggrin.gif

Šiaip, teisinga kova mano akimis  ax.gif

Balsavau - o kaip kitaip, jeigu jau favoritas smile.gif reik palaikyt ir suklupusį smile.gif
Šiandien gal ir teisinga. Bet aplamai tai aš jį į trejetuką statyčiau kartu su 120 ir Monika. O finale aiškiai 120 laimės. Nu ir gerai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 01 28, 22:46)
Balsavau - o kaip kitaip, jeigu jau favoritas smile.gif reik palaikyt ir suklupusį smile.gif
Šiandien gal ir teisinga. Bet aplamai tai aš jį į trejetuką statyčiau kartu su 120  ir Monika. O finale aiškiai 120 laimės. Nu ir gerai smile.gif

Ot gerumas žmogaus wub.gif

Sakai? Aš dar nedrįstu prognozuoti apie laimėtoją, nors tavo variantas mane tenkintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 29, 07:51)
Sakai? Aš dar nedrįstu prognozuoti apie laimėtoją, nors tavo variantas mane tenkintų  biggrin.gif

vakar per antrą dainą jau galima buvo įžiūrėt laimėtojus smile.gif

Labas tinginiškas rytas smile.gif
Atsakyti
Laba wub.gif

As uz Monika ir 120. Jie ziauriai gerai antra daina pateike.

Ka jus gero? biggrin.gif
Atsakyti
Sėdžiu ir galvoju, kas ten per daina buvo, neatsimenu nors tu ką. Depešus atsimenu. Aaa, gi Bruno Mars'o , prisiminiau bigsmile.gif
Atsakyti
Ėėė, dafai parbėkit čia biggrin.gif Mano procesai trumpam nutrūko, atėjau paplepėt biggrin.gif
Jaučiat, kad jau sausio beveik nebėr? bigsmile.gif Tuoj ir pavasaris bigsmile.gif Aš tiek visko noriu padaryt lauke, kol pro langą žiūriu, o kaip išeis- bus matyt smile.gif
Dar neramu dėl būsimos sėjos, nežinau kur reikės suštabeliuot daigus pavasarį namuose, nes mažas pagalbininkas viską tempia žemyn nuo stalų, nuo virtuvinių spintelių. Pasiekia jau rupūžiokas ant pirštų galiukų pasistiebęs.
Rašiau ir prisiminiau, kad mano pelargonijos jau n laiko nelietos palėpėj. blink.gif Džiūvėkus jauč rasiu.
Atsakyti
Buvau kedukų pirkt. Uf, koks sudėtingas reikalas. Pusę miesto apvažiavom, kol išsirinkau. Nu bet kainos kedų.. aina nakum.
A, dar mažiukui savo kedus nupirkom.. 45 1/2 dydžio blink.gif
Papildyta:
Kulke, nea, nejaučiu visai to sausio smile.gif lietus pila, kokia čia sausio pabaiga. Jei taip ir toliau, galima bus ką nors sėt smile.gif tik kaip žinot, lad balandį neužsnigs?
A tau reiks pagal Gaudvilės pavyzdį iškart šiltnamin sėt. Kitaip neįsivaizduoju, kur mažius nepasieks.

Kaip pelargonijos?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 29, 16:27)
Buvau kedukų pirkt. Uf, koks sudėtingas reikalas. Pusę miesto apvažiavom, kol išsirinkau. Nu bet kainos kedų.. aina nakum.
A, dar mažiukui savo kedus nupirkom.. 45 1/2 dydžio  blink.gif

A tau reiks pagal Gaudvilės pavyzdį iškart šiltnamin sėt. Kitaip neįsivaizduoju, kur mažius nepasieks.

Kaip pelargonijos?

Kad visur dabar tokios kainos biggrin.gif

Oho, mažiukas blink.gif Mano mergelės mažesnė išmiera biggrin.gif

Ne, nu aišku galėčiau taip sėt, bet tikrai nesėsiu, nes pažįstu save. Aš tai ne Gaudvilė. Mane baisatis ima vos tik pagalvojus apie tas šiltnamio šiltnamyje konstrukcijas.

Gerai visai. Pavasarį galėsiu eit turgun lotuliukas.gif
Rudenį parsinešiau tiek smile.gif Tai padauginus ūlialia koks bezbožnas kiekis išeitų biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 29 sausio 2018 - 17:25
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 29, 17:22)

Oho, mažiukas  blink.gif  Mano mergelės mažesnė išmiera  biggrin.gif

Gerai visai. Pavasarį galėsiu eit turgun  lotuliukas.gif

mano mergelės irgi mažesnė biggrin.gif

tai puiku, turėsi prie pensijos prisidėt biggrin.gif

matėt?
https://bustas.lryta...sezona-4301926/
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 29, 17:44)