Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 04, 13:35)
Vyras jau čia pat. Lagaminą nutys ir varom. Kamštis čiuju išėjo, bet jau tooooks, su krešuliais ir kuom tik nori.

Lengvai ir greitai. Laukiam raporto greito kad jau sūpuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 04, 14:01)
Laukiu B. Kažkokios išskyros, ale kraujingos, tamsiai rudos, skystos pasirodė. Arba gal vandenys, bet ką aš žinau. Ne kamštis tai tikrai. Sąrėmiai nedingo, bet nereguliarūs, žiauriai skausmingi. Varysim į AK.

Sekmes clap.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 04, 11:09)

Jezau.. man visai prastai..  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif blem galvoju, lyg nieko tokio nepasakiau  lotuliukas.gif Ai tadu ir as jungiuos i nervuojanciu kluba.. nes as irgi miegu iki 11val kasdien, vat..  rolleyes.gif  tongue.gif  biggrin.gif tik siand kurjeris pakele balvanas anksciau..

Glušpetre lotuliukas.gif jūs kaip blyneliai lovoj vartotės, o kažkas tai dar kaip laikrodukas keliasi 7, vaiką į darželį, pati į darbą. biggrin.gif kur lygybė.. unsure.gif

Tuute, plaukus pasileidau, biškį neforminiai, bet gal dar spėsiu išsiplaut kol pagimdysi.. bigsmile.gif valiooo, duokit mums leliukųųų!!
Atsakyti
Sveikos, jau retokai cia rasau taciau vis seku jusu tema smile.gif sveikinu pagimdziusias 4u.gif ir linkiu dideles sekmes ir lengvo gimdymo toms kurioms jau pasirode pirmiegi gimdymo pozymiai nestuke.gif 4u.gif
Maciau kalbejot apie ismokas is sodros, as irgi dziaugiausi tomis ismokomis, o va paskutine darbo diena pries naujus metus mano vyra atleido is darbo.. sefas atleido del savo priezasciu, nieko neispejes pries tai, jokiu iseitiniu neismokejo, o ir zinojomkad netrukus turi gimti vaikas, kad galbut maniskis pasiims tas priklausancias tevustes atostogas bent pora savaiciu. isdirbo ten virs metu. vakar vaziavom i darbo birza tai irgi sake kazin ar gaus kokia ismoka nes neidirbes per tris metus oficialiai 18 menesiu.. zodziu kai pasake kad atleido buvau net visa raudona, spaudimas sukilo, pergyvenu ziauriai kad viskas taip nelaiku, kad ir uz nuoma turim moketi ir panasiai.. Kiekviena diena galvoju kaip ir kas bus, aisku dabar padirba neoficialiai taciau ten labai mazai moka..
kieviena diena galvoju ir toks pyktis ima ant to jo sefo kad taip padare, tikiuosi jam dievas atlygins uz tokiu dalykus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 04, 14:11)
Sveikos, jau retokai cia rasau taciau vis seku jusu tema smile.gif sveikinu pagimdziusias  4u.gif  ir linkiu dideles sekmes ir lengvo gimdymo toms kurioms jau pasirode pirmiegi gimdymo pozymiai nestuke.gif  4u.gif
Maciau kalbejot apie ismokas is sodros, as irgi dziaugiausi tomis ismokomis, o va paskutine darbo diena pries naujus metus mano vyra atleido is darbo.. sefas atleido del savo priezasciu, nieko neispejes pries tai, jokiu iseitiniu neismokejo, o ir zinojomkad netrukus turi gimti vaikas, kad galbut maniskis pasiims tas priklausancias tevustes atostogas bent pora savaiciu. isdirbo ten virs metu. vakar vaziavom i darbo birza tai irgi sake kazin ar gaus kokia ismoka nes neidirbes per tris metus oficialiai 18 menesiu.. zodziu kai pasake kad atleido buvau net visa raudona, spaudimas sukilo, pergyvenu ziauriai kad viskas taip nelaiku, kad ir uz nuoma turim moketi ir panasiai.. Kiekviena diena galvoju kaip ir kas bus, aisku dabar padirba neoficialiai taciau ten labai mazai moka..
kieviena diena galvoju ir toks pyktis ima ant to jo sefo kad taip padare, tikiuosi jam dievas atlygins uz tokiu dalykus..  unsure.gif

Yra darbo inspekcija, jei manai kad atleido už nieką, dar žiūrint pagal kokį straipsnį. Viskas bus gerai 4u.gif
Laukiam naujienų wub.gif
Buvome su vaiku lauke, padarėme besmegenį. bigsmile.gif Pasidarėme pietus, išsikepėme obuolių pyragą. bigsmile.gif
Lauke kaip sninga wub.gif
Prasideda klausimai kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 04, 12:51)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zaliaskare" data-cid="71333877" data-time="1483522135"> ai su tom ismokom uz vaikus suduva isvis...gimfykit tik gimdykit, bet mes mokesim maziau ir maziau...mano puseseres atveju irgi pirmam vaikui balandi sueina 2 m. o antra gimdo sausi.Uz pirma pinigus gauna vyras, tai jis to menesio irgi negali pasiimti, nes tada praras iki balandzio dar priklausancias ismokas uz antra vaika..... vartotojo įkelta nuotrauka Papildyta: Vikingus geriau pirk vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p>Kaip suprasti,  negali pasiimti to mėnesio atostogų?  Kodėl praras pinigus?  Nesuprantu. </p>
<p>Pas mus analogiška situacija.  Už antrus metus db vyras gauna tuos 40%, iki gegužės mėnesio.  </p>

nes uz vaikus gali gauti 100 proc ismoku, o ne 140 proc. taip jiem sodra paaiskino rastiskai...

Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 04, 13:01)
Laukiu B. Kažkokios išskyros, ale kraujingos, tamsiai rudos, skystos pasirodė. Arba gal vandenys, bet ką aš žinau. Ne kamštis tai tikrai. Sąrėmiai nedingo, bet nereguliarūs, žiauriai skausmingi. Varysim į AK.

pas mane tokios pat mirksiukas.gif
nu tai kuri pirma pavarysim????? biggrin.gif
Atsakyti

nes uz vaikus gali gauti 100 proc ismoku, o ne 140 proc. taip jiem sodra paaiskino rastiskai...

Aaa, dabar supratau. Tai tik už vieną mėnesį dings tas 40% . Bet vistiek geriau eiti tą mėnesį atostogų, nes tada moka 100% nuo atlyginimo.

Atsakyti

Papildyta:

Tai tau leis pačiai gimdyti, jei veikla prasidės? Ar iškart visgi CP? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PAJŪRIO SMILTIS: 04 sausio 2017 - 14:39
QUOTE(dynka @ 2017 01 04, 13:34)
Jei darboviete Sodroj deklaruoja ir premijas ir priedus, o ne vokelyje duoda, tai i viskas ir skaiciuosis. Nes Sodra tas pajamas mato bendroj sumoj kas menesi.

bet mano vyrui ir komandiruotpinigius moka, tai ju neskaiciuoja, nes sodrai nuo ju nieko nenubyra.....
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 04, 14:30)

Laukiam naujienų  wub.gif
Buvome su vaiku lauke, padarėme besmegenį.  bigsmile.gif Pasidarėme pietus, išsikepėme obuolių pyragą.  bigsmile.gif
Lauke kaip sninga  wub.gif
Prasideda klausimai kaip tu?

senokai jau rasiau apie save, bet ka, ridenuosi smile.gif siandien buvau del paselio tyrimo atsakymo, tai nieko nerado, viskas gerai, antibijotiku nereikes smile.gif uz poros dienu man lygiai 37 savaites, tai gydytoja liepe iki savaitgalio nepagimdyt biggrin.gif Sian visa nakti maude pilva apacioj kaip per menesines, ir 1 kart suskaudo gana neblogai.. miegoti tai tragedija jau pradejau pusiau gulint bandyt miegot nes skauda sonus, o vartausi irgi su skausmais. Nuo Kuciu pradejau tinti, tai kartais uzeina tinimai, atrodo dega kojos, rankos.. sake dar pora dienu magnio pagerti ir nustot toliau ji gert smile.gif siandien vyras zadejo jau lovyte surinkti, tai laukiu kada grys is darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 04, 14:36)

O dar ka nors jauti? Ka sake, kai kakleli tikrino? bigsmile.gif
Atsakyti

bet mano vyrui ir komandiruotpinigius moka, tai ju neskaiciuoja, nes sodrai nuo ju nieko nenubyra.....

Taip taip. Mano broliui taip buvo. Jis gauna fiksuotą algą ir komandituotės pinigus. Tai kai reikėjo skaičiuoti pinigus tėvystės atostogoms, tai Sodra tik nuo fiksuoto atlyginimo skaičiavo. O kai nuėjo į seniūniją, kad gal priklauso kokie vaiko pinigai. Nes antras vaikas, žmona prieš nėštumą nedirbo. Tai tada jau ir komandiruotės pinigus skaičiuoja ir jokių vaiko pinigų nebepriklauso. Va taip va.

Atsakyti