Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 04, 22:02)
Tai reiks ir mums nemiegot nuo ryto ankstyvo bigsmile.gif  biggrin.gif

Biskuti galim pamiegoti smile.gif kol atsigaus,tai apie 13h mums pranes. Tai miegoti galim kaip visada iki 11h,tada pusrytukai ir paskaitysim SM zinias ;) bus Naujaisios ir karsciausios zinios 📰
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brunete7: 04 sausio 2017 - 22:41
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 04, 22:22)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kvykiu, darbininkas grįžo iš atostogų, atvežė numezgęs kojinaites leliukui.. Be kulno lotuliukas.gif sako tos vietos niekada nemokėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bl tai gerai kad anyta yra, dabaiginėja dabar, bet kas jei jos nebūtų? Aš tai nemoku biggrin.gif ot dovanėlė galvoju būtų.. :lol lotuliukas.gif prie viso to, tai ir kojinės mėlynos lotuliukas.gif

lotuliukas.gif net apsiasarojau is juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 05, 00:36)
Nu gal taip nereikia, bet busiu dekinga jeigu palaidais plaukais miegosit ax.gif

Jau guliu palaidais plaukais mirksiukas.gif
Lauksim naujienų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 04, 22:38)
Ar labai baisu? Man atrodo jei žinočiau tikslų laiką, viduriuočiau non stop..

as pirma karta baisiai bijojau iki paskutinio, nes tiesiog gyvvenime nebuvau turejus jokios operacijos ir viskas man ten atrode kaip is kosmoso srities.....si karta lengviau, bet visvien operavija yra operacija..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 04, 23:47)
as pirma karta baisiai bijojau iki paskutinio, nes tiesiog gyvvenime nebuvau turejus jokios operacijos ir viskas man ten atrode kaip is kosmoso srities.....si karta lengviau, bet visvien operavija yra operacija..... unsure.gif

Viskas bus gerai.. net neabejoju.. is kitos puses guoskis tuom, kad nereik zviegt is skausmo biggrin.gif
Beja, as pamirsau kiek jusu darysites klizmutes pries gimdyma? Galvoju gal pasidaryt, kad ramu butu.. nu taaaaaaaaip nesinori sikaliot .. unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 05, 00:51)
Viskas bus gerai..  net neabejoju.. is kitos puses guoskis tuom, kad nereik zviegt is skausmo  biggrin.gif
Beja, as pamirsau kiek jusu darysites klizmutes pries gimdyma? Galvoju gal pasidaryt, kad ramu butu.. nu taaaaaaaaip nesinori sikaliot .. unsure.gif  biggrin.gif

Nieko nesidarysiu akušerė sakė jokių būdu net . Na čia man . Jai eis tai tegu eina jau aš jau apturejau tai ... Ir šikauuuu, mizau ir vemiau ... Ir visiems Dzin buvo dar gyrė viskas oki gerai gerai varyk toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 04, 22:56)
Nieko nesidarysiu akušerė sakė jokių būdu net . Na čia man . Jai eis tai tegu eina jau aš jau apturejau tai ... Ir šikauuuu, mizau ir vemiau ... Ir visiems Dzin buvo dar gyrė viskas oki gerai gerai varyk toliau  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamytes, nezinau gal jau kalbejot apie tai, gal
nesusekiau smile.gif kaip jus ar uz epidiura esat ar ne? ar nusprendet grynai be nuskausminamuju gimdyti, ar ziuresite vietoje, arba gydytoju nuomones lauksit?smile.gif as vis galvoju gal gimdyt be epidiuro, kazkaip baisu man kai leidzia i stubura, tu pasekmiu..
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 04, 23:56)
Nieko nesidarysiu akušerė sakė jokių būdu net . Na čia man . Jai eis tai tegu eina jau aš jau apturejau tai ... Ir šikauuuu, mizau ir vemiau ... Ir visiems Dzin buvo dar gyrė viskas oki gerai gerai varyk toliau  biggrin.gif

Bet kazi kodel sake nedaryt? Kazkas blogai gali but..? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 05, 00:09)
nesusekiau smile.gif kaip jus ar uz epidiura esat ar ne? ar nusprendet grynai be nuskausminamuju gimdyti, ar ziuresite vietoje, arba gydytoju nuomones lauksit?smile.gif as vis galvoju gal gimdyt be epidiuro, kazkaip baisu man kai leidzia i stubura, tu pasekmiu..

As planuoju gimdyt su.. man baisiau be jo issikankint ir paciai nepagimdyt finale.. as cia apie save smile.gif cia kiekvienos apsisprendimas
Atsakyti
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 04, 23:09)

Pirmą gimdžiau be jokių nuskausminamųjų. Tiesa, kai jau su dvasiom šnekėt pradėjau, paprašiau epidūro, bet man sakė kad per vėlu, tipo 3cm jau atsidarymas buvo. Wtf šiaip, nes juk tikrai daro prie tokio atsidarymo, bet px jau buvo..

O šįkart gimdysiu vandeny, žiūrėsiu kaip seksis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheSparkle: 04 sausio 2017 - 23:12
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 04, 23:25)
Gyriau, jis ir šiaip labai mldc, šiltas žmogus, nu bet kai išlupau iš maišiuko su visais virbalais, tai.. lotuliukas.gif

Oi geras lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 04, 23:36)
Nu gal taip nereikia, bet busiu dekinga jeigu palaidais plaukais miegosit ax.gif

Net issiploviau ta proga kasas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 04, 23:47)

As prisimenu labai rami buvau. Bet dabar jauciu nervuociaus, kazkaip kitaip viskas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 05, 00:12)
Pirmą gimdžiau be jokių nuskausminamųjų. Tiesa, kai jau su dvasiom šnekėt pradėjau, paprašiau epidūro, bet man sakė kad per vėlu, tipo 3cm jau atsidarymas buvo. Wtf šiaip, nes juk tikrai daro prie tokio atsidarymo, bet px jau buvo..
O šįkart gimdysiu vandeny, žiūrėsiu kaip seksis..

Nu jo.. gal ne taip cm isgirdai... biggrin.gif nuo 3-4cm tik pradeda daryt dazniausia kiek zinau... iki 8cm
Vandeni gal ir as noreciau visai..
Atsakyti