QUOTE(burbuline @ 2017 04 13, 14:54)
Labas
Giega,kokią su grybais makaluoji
Ai,tokia paprasta-marinuoti pievagrybiai,kukuruzai,poras arba svogunu laiskai

DAr galima kreveciu idet,jei megsti

Ir uzmaisyt arba majonezu,bet mes aliejum uzpilam,nes majonezo nevalgom..MB majoneza tik baltoj misrainej pripazysta ir as kazkaip ipratau
QUOTE(Merii @ 2017 04 13, 16:42)
Man dažnai taip būna, kad niekaip neatsigeriu, bet visad galvojau, kad dėl to, kad kraujyje cukrus ant ribos.
Nžn ką gaminsiu šventėms, turbūt nieko, ai.. ar pilvo kimšime laimė, jau praėjo tie laikai, kai a.a. anyta stalą tiek nuklodavo, kad pati jau vos gyva būdavo nuo lakstymo. Ot, turėjo energijos ir skaniai gamino, a.a. jai.
Ir šiaip daug senučių pas mane ateina pasakotis, kad šventėms neturi atliekamų pinigučių.
TAi ir nebutina stalu ruost

Pusryciai gi-kiausus kelis pasimargini ir viskas
As irgi gana minimaliai darysiu,nes diena pas draugus i gimtadieni eisim