Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 15, 10:42)
Lab ryt!
Norejau rasyt ta pati, anikute jau parase. Duok papa taip kad smakriukas butu i skudama vieta. Per kelis kart istrauks ta sastovi. Beje siandien jau ir as keisiu pozas, nes man irgi pradejo skaudeti papa prie pazasties zemai taip, tai cia ta zindymo poza kur kisi po pazastim vaika. Na ziuresim kaip cia mum seksis.
Pamenat per nestuma buvo mane atguldes tas nelemtas simfizitas 2 savaitem, kai absoliuciai tik gulejau. Tai zinokit panasu jis gryzta  biggrin.gif nestumo metu pletesi, dabar pradejo vaziuot atgal tie kaulai.  Nu kolkas pakenciamai. Bet pasidare sunkoka vartytis lovoje ir jauciasi labai ka tik islipus is lovos.
***** kai pagalvoji kiek streso tam moters organizmui. Ir siaip trecias gimdymas ju irgi neprideda sveikatos. Va ziuriu Brunete tai skraido, nors jai  ir ne 20 metu, nu bet nestumas pirmas...  kazkaip nepamenu ar yra pas mus cia labai jau gerai besijaucianciu su treciu. Pas visas kzkokoe skausmai skusmeliai.

Aš su pirmu irgi lakiojau kaip pilvota gazelė biggrin.gif Su antra irgi dar su skausmeliais paskutinį mėnesį, bet ėjau ir pasivaikščiot, ir šiaip viską pasidarydavau daug maž. O dabar tai visiškai neįgali palikau... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 15, 10:47)
Taip ir žindžiau pasidėjus ant maitinimo pagalvės, išvirkščiai. Va man taip pat prie pažasties žemai skaud.

Simfis, oj draugelis. Man irgi matyt grįžinėja kaulai į vietas, traška net. Ir su skausmu, ypač kai iš lovos reik išlipt doh.gif nafik.

Ar nėra liemenėlės ar naktinių siūlės toj vietoj?
Atsakyti

kazkaip nepamenu ar yra pas mus cia labai jau gerai besijaucianciu su treciu. Pas visas kzkokoe skausmai skusmeliai.

Būsiu nekukli ir pasigirsiu 😊 man trečias nėštumas (tiksliau 4), bet visą nėštumą puikiai jaučiausi.  Jokių skausmų,  jokių negalavimų.  Ptu ptu ptu. Net rimtos slogos ar peršalimo neturėjau.  

Va ir šiandien,  dar sugalvojau tvarkytis.  Valausi dulkes,  grindis plausiu.  Neskubėdama,  su pertraukomis,  ir susitvarkysiu 😊👍 o rytoj jau važiuoju  į GN. 

Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 15, 10:36)
Sveikos  4u.gif
Kantrybės visoms nestuke.gif  4u.gif Mes su jumis laukiam kartu smile.gif
Nu o mes ką, Motiejus valgo kas 2 ,3 val, jei dieną miega ilgiau, jau žadinu. Čiulptuką praėdėjau duot, kai grįžom iš ligoninės, nes kitaip ištisai prie krūties būtų. Speneliai ir taip su šašais, kol paima tai dantis sukandu, bet tikiuosi, kad pripras. Tepu tik pienuku po maitinimo.
Kaip man pasiteisina tie h&m liemenukai kaip maikutės, be jų nepaneščiau (.)(.) smile.gif
Dukrai sloga, gerklė, tai karantinas vargšelei nuo brolio unsure.gif Taip gražu lauke, kaip pasakoj, o į lauką  negali unsure.gif
nestuke.gif , kuri kita?  bigsmile.gif

Labuka, o čiulptuką vaikiukas iškarto ėmė? ar nespjovė lauk ?
Dėl spenelių, tai man labai gelbėja Bepanthen tepaliukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliuxx: 15 sausio 2017 - 11:07
labryt 4u.gif
Pasibuvom vakar linksmai ant kalniuko, ir mamka viena karta nusileido nuo kalno biggrin.gif o jau vakarop tai linksma buvo nuo skausmu, bet reguliarumo jokio. Tai siandien laukia dar vienas pasivaiksciojimas i gamta, ir rytoj gimdom biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Noriu jau gimdyti unsure.gif vakar visą dieną varinėjau bet veiklos jokios .... verysad.gif
Atsakyti
Aš dabar vaikštau su trečiu nestuke.gif pilvuku, ir metų viena daugiausiai turinčių čia esu, tačiau nėštumas visai nesunkus... nekantru sulaukti, kaip per/po gimdymo bus rolleyes.gif
Man vyresnėlio laukiantis buvo visai sunku, atsigavinėjau žiauriai ilgai, dar emocinė būklė buvo baisiau nei tragiška (atgal pažiūrėjus - tada taip neatrodė, tiesiog viskas gąsdino, visko bijojau, ant visko pykau, o dar CP)... Dukrytės laukiausi tik po 9 metų pertraukos - tik tada užsimanėm smile.gif Tai easy - liekna, linksma, pati pagimdžiau, atsigavau momentaliai - dar ligoninėje gimdymą priėmęs gydytojas sakė, kad nors 'iš padorumo' galėčiau taip gerai neatrodyti biggrin.gif O dabar Pagrandukės belaukiant irgi viskas kuo puikiausiai, išskyrus baisų sustorėjimą... žiauriai stora esu. Veidrodis ne draugas. Tačiau labai planuoju, tikiu, kad pavyks pagimdžius stotis į savo vėžes.
Atsakyti
as tai po cp...bet mane tas kalu traskesys klyne irgi kankina... blink.gif
ypac islipus is lovos jeigu ilgiau pagulim..hmmm....
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 15, 10:45)
Matuojant burnoj gi numinusuot reikia ar ne 0,5? Maitink iš abiejų kol kas, tik tebėk, kad skaudžioji krūtis nebūtų pilna, pakaišiok ją dažniau tarpuose (jeigu jauti, kad prisipildo). Tokia temperatūra nieko baisaus, nesigąsdink  4u.gif

Įdomiai ta tempa... šokinėja. Po dušo buvo 37.2, dabar vėl 37.8. Išsiunčiau B kitą termometrą pirkt nes šits jau atgyvenęs. Bet šaltis purto, brrr... vaistų nuo tempos galiu? Ar geriau nereik?

Ko kokiu atveju jau reik tą sąstovį rimtai nutraukinėt ir prašyt B pagalbos? Nesinori į priimamajį varyt, neaišku kiek ten laiko, o mazgiaus tyst irgi nesinori...

QUOTE(anikute @ 2017 01 15, 10:58)
Ar nėra liemenėlės ar naktinių siūlės toj vietoj?

Bal, yra ten panašiai ties ta vieta ruožas medžiagos (aš su HM maikute vaikštau), ta kur lyšna būna ir ale turi laikyt (.).
Atsakyti
Pajurio smiltis, ramirami dziugu 4u.gif ir nepirmi nestumai bigsmile.gif linkiu jums ir gimdymu tokiu pat lengvu mirksiukas.gif
As vat su abejais nestumais tai skraidziau, laksciau. Sis buvo fiziskai sunkiausias, del tu visokiu skausmu. Tai kazkaip ir nurasau ant amziaus (man 34) ir del to kad trecias. Svorio su treciu taip pat priaugau daugiausiai. Nzn ar isdrysiu namie uzlipri ant svarstykliu unsure.gif

Bet toks dziaugsmas tas kudikis eina sau wub.gif
Ziurim ir ziurim su MB, ir negalim atsiziuret wub.gif
Noretusi ir 4, jei zinociau, kad bus berniukas biggrin.gif
Bet va ir sveikatos jau man savo biski gaila.. ir siaip isaikyti tiek vaiku nejuokas. Dabar pinigeliai ne rankinukam kas menesi i trasa keliauja biggrin.gif

Tiesa su tuo norejimu kakot. Man ta paskutine diena pries gimdyma buvo shakes.. ejau ir ejau i tulika, padarau ir vel noriu ir tt. Tikrai tokio pojicio nebuvo visa nestuma. Buvo ziaurus noras daryt biggrin.gif nu ir nakti purptelejejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 15, 12:21)
Įdomiai ta tempa... šokinėja. Po dušo buvo 37.2, dabar vėl 37.8. Išsiunčiau B kitą termometrą pirkt nes šits jau atgyvenęs. Bet šaltis purto, brrr... vaistų nuo tempos galiu? Ar geriau nereik?

Ko kokiu atveju jau reik tą sąstovį rimtai nutraukinėt ir prašyt B pagalbos? Nesinori į priimamajį varyt, neaišku kiek ten laiko, o mazgiaus tyst irgi nesinori...
Bal, yra ten panašiai ties ta vieta ruožas medžiagos (aš su HM maikute vaikštau), ta kur lyšna būna ir ale turi laikyt (.).

Tai bus tau latakas gal užspaustas ir tiek. Renkis ką nors kas nesilies jokios klostėm ir siūlėm prie krūtinės. Vienom moterims nė motais visos siūlės o kitoms užtenka, kad paklodė susigarankščiuoja.
Neatmesk varianto kad temperatūra gali būti visai ne dėl krūtinės. Vyro kol kas pagalbos neverta prašyt, tiesiog neleisk tai krūčiai prisipildyti pilnai ir stebėk situaciją. Jeigu darytųsi guziukas, svarbu jį ištraukti. Va, tada jeigu vaikui nepavyksta, gali gelbėt vyras. Dėl vaistų nuo temperatūros, man rodos siunčiau tau puslapiuko nuorodą kur pasitikrint ką ir kaip gali gerti maitinanti.
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 15, 14:30)
Pajurio smiltis, ramirami dziugu  4u.gif ir nepirmi nestumai bigsmile.gif linkiu jums ir gimdymu tokiu pat lengvu mirksiukas.gif
As vat su abejais nestumais tai skraidziau, laksciau. Sis buvo fiziskai sunkiausias, del tu visokiu skausmu. Tai kazkaip ir nurasau ant amziaus (man 34) ir del to kad trecias. Svorio su treciu taip pat priaugau daugiausiai. Nzn ar isdrysiu namie uzlipri ant svarstykliu unsure.gif

Bet toks dziaugsmas tas kudikis eina sau wub.gif
Ziurim ir ziurim su MB, ir negalim atsiziuret wub.gif
Noretusi ir 4, jei zinociau, kad bus berniukas  biggrin.gif
Bet va ir sveikatos jau man savo biski gaila.. ir siaip isaikyti tiek vaiku nejuokas. Dabar pinigeliai ne rankinukam kas menesi i trasa keliauja  biggrin.gif

Tiesa su tuo norejimu kakot. Man ta paskutine diena pries gimdyma buvo shakes.. ejau ir ejau i tulika, padarau ir vel noriu ir tt. Tikrai tokio pojicio nebuvo visa nestuma. Buvo ziaurus noras daryt  biggrin.gif nu ir nakti purptelejejau  biggrin.gif

Man ir trečias Nėštumas , su pirmu laksciau irgi , kaip tankas ... Su antru prasidėjo 30sav.visokie skausmai , pojūčiai aišku ir su pirmu buvo klubus plėšė jaučiau , bet su trečių dabartinių esu visiškai stiklinė , bet einu darau ... Ir metai ne pasakyc kad daug , bet va. Nėštumas daug ką atima iš moters ne tik sveikatos bet ir visa kita...
Kai vienas kolega yra pasakęs kad tik vien dėl šito moteris reikia nešioti ant rankų ir kojas bučiuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 15, 09:41)
Labryt,

Bliam, tempa pakilo iki 37.6 ir vieną (.) skaud  unsure.gif  nėr jokių guzelių, bet skaud vienoj vietoj. Laktostazė čia? Daviau naktį tą (.) abu kartus iš eilės, bet neištraukė matyt pilnai. Ką tuomet? Bandyt pientraukiu nusitraukinėt?

Man šianakt vėl tempa užkilo nuo (.) doh.gif
Tai visą naktį pradrebėjau unsure.gif Valgyt daviau 2k. iš eilės iš tonpačio (.), tada nukrito tempa..
Tai aš praktiškai be miego šiandien.. unsure.gif
Duše taip bloga pasidarė, kad kviečiau B nes galvojau tikrai atsijungsiu blink.gif

O dar šiandien nuo 2h viena būsiu unsure.gif B veš dukrą į gimtadienį su šunų kinkiniais..
Paklos lovą ir lovoj būsiu, nesikelsiu unsure.gif
Atsakyti