QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 16, 15:40)
Pajūrio smiltis, sveikinimai.. Kaip viskas gražu jūsų klausantis..
Aš irgi nesireiškiu, iš galiorkos esu, neturiu ką pasakyt..
Uzsispyrusi, statybininke mūsų, ar apsiimsi kurt namučius ir bendraamžiuose?
Nežinau kas darosi paskutiniu metu.. Sakykit tos, kurioms jau čia ne pirmi vaikai.. Kaip tą meilę reik padalinti nebe vienam, o dviems vaikams?
aš atrodo noriu viską duot ir rūpintis tik savo pirmagymiu, vyresnėliu.. Nenoriu nuskriaust jo atimdama kažkiek dėmesio.. Aš net rytais pabudusi dėkoju visiems šventiems kad dar negimdau ir viską galiu dar šiandien duot tik jam vienam..
Kaip kitos sako kad dar pilvelyje esantį pamilsta vaikelį, nu o aš.. Dar nemyliu..
ir tos mintys taip slegia.. Nenoriu net gimdyt. Atrodo jei atsukčiau laiką atgal - nepastočiau.. 
Sakykit, ar ateis tas motiniškas instinktas vos pagimdžius, ar man jį reiks prisijaukinti?..
Žliumbiu, nežinau ką daryt, niekam susikaupt negaliu..
Aš irgi nesireiškiu, iš galiorkos esu, neturiu ką pasakyt..
Uzsispyrusi, statybininke mūsų, ar apsiimsi kurt namučius ir bendraamžiuose?
Nežinau kas darosi paskutiniu metu.. Sakykit tos, kurioms jau čia ne pirmi vaikai.. Kaip tą meilę reik padalinti nebe vienam, o dviems vaikams?
Kaip kitos sako kad dar pilvelyje esantį pamilsta vaikelį, nu o aš.. Dar nemyliu..
Sakykit, ar ateis tas motiniškas instinktas vos pagimdžius, ar man jį reiks prisijaukinti?..
Žliumbiu, nežinau ką daryt, niekam susikaupt negaliu..
Mes irgi su vyru pasnekam kartais apie meile antram vaikui, ar bus jinai tokia faina kaip musu pirmasis, ar imanoma bus myleti taip pat... bet esu tikra kad viskas bus gerai, pamatysi pries save bejegi kudikeli kuriuo rupintis turesi tik tu nes tu jam svarbiausia ir reikalingiausia. Kaip kazkada skaiciau FB viena posta:
kuri is savo 10 vaiku myliu labiausiai? Ta kuris serga, ta kuriam siandien blogai, ta kuriam skauda, ta kuris verkia, to kurio nera salia ir t.t. Tokios mes jau mamos mylim savo vaikus vienodai, o tuo metu kai vienam kazkas ne taip ar ne salia mylim labiau, nes jam to reikia labiau. todel kai gims tavo mazas mazas leliukas kuriam taves reikes labiausiai pasaulyje tu naturaliai tiesiog ji mylesi ir rupinsies nes jis TAVO ir niekas kitas be taves juo nepasirupins ;)
Man su pirmagimiu irgi pradzioj buvo gal kokius 3-4 men vyrui sakydavau as myliu savo vaika negaleciau jo atiduoti kam nors kitam bet zinau kad galeciau myleti labiau kodel nemyliu labiau? ir begant laikui ta meile augo ir stiprejo iki begalybes dabar vis kekviena diena myliu ji labiau ir nesuvokiu kaip galeciau myleti dar labiau ir vis pamilstu dar labiau, ta meile yra begaline ji neturi ribu, jei nemylesi ypatingai smarkiai pacioj pradzioj tai ta meile uzaugs ateis. ( mano drauges su antragimiais irgi pasakojo kaip ziurejo i savo leliukus antrus ir galvodavo nu tu nesi toks ipatingas kaip pirmasis ne toks grazus ne toks fainas ir t.t. o po kiek laiko pamatydavo kad tas antrasis is tikruju gal ir grazesnis, geresnis fainesnis, bet myli abu vienodai)... todel mes lauk is galvos tokius dalykus mylesi nes bus tavo ;)