Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Labas rytas😊 

Kaip miegojot?  Aš tai vyrą vakar išleidau namo.  Buvom tik dviese su mažyle.  Visą naktį išmiegojo su dviem valgymais. Tik man jau visus šonus skauda nuo pastovaus gulėjimo. Tai nuo 5 h nebemiegu. 

Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 16, 23:40)
Varliau, o jis čiulptuko neima?

Labai retai isiulau. Vaziuojant masinoj, pvz.
Smurcyt, reiks pabandyt gulom zindyt ir palikt miegant. Bet, jam, matai, papa apsiziojus reik but... Gali nesuveikt... O soskes neima namie...

Apie lauka kalbejot. Mums nieko nesake israsant, o as ir neklausiau...I lauka pradejom eit po poros dienu grize. Lauke miega neblogai - tai ir 2 ir 2,5 val bunam. Priklausomai nuo oro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 17 sausio 2017 - 08:30
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 17, 06:50)
<p>Labas rytas😊 </p><p>Kaip miegojot?  Aš tai vyrą vakar išleidau namo.  Buvom tik dviese su mažyle.  Visą naktį išmiegojo su dviem valgymais. Tik man jau visus šonus skauda nuo pastovaus gulėjimo. Tai nuo 5 h nebemiegu. </p>

Labas rytas :-) pakeitei pamaina klaipedos GN smile.gif tu su lelyte nakti kartu miegi? Kaip aš bijojau pirmą naktį tokioj siauroj ir aukštoj lovoj kartu miegot unsure.gif

Mes šianakt irgi išmiegojom su dviem maitinimais, tik po antrojo Jonuką pasiėmiau pas savęs tai atsikėlėm abu sušilę, pamatavau temp su bekontakčiu - 37,7, man panika...bet perrengiau pamaitinau ir temp 36,8 tai vyras sakė mano antras vardas Panika rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes , nestuke.gif kur pradingusios !? smile.gif
Mes tai atsikėlė nuo 06.30min.pusrycius valgom smile.gif blynus su abrikosų džemu ax.gif
Pavalgom ,susitvarkom ir į lauką čiuožti eisim smile.gif
Geniukas kol kas ramus , ir naktį davė pamiegoti , bet va ryte keltis reikėjo šlapimą ... Tai ir sūnus kartu kėlėsi noriu blynų ir einam i lauką čiuožti biggrin.gif
Vakar du kartus lauke buvom ryte ir vakare tai koma vaikui ir džiaugsmo kiek dar draugas išėjo į lauką tai iš vis ... smile.gif
Ir aš atsigavau na tynimas šiek tiek atslūgsta lauke . smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
kas šiandien gimdo biggrin.gif
Sakykit merginos, kurioms namuos nubego vandenys, kiek tu vandenu buna? Geras samtis, ar gera bala? Nu nezinau kaip išsireiksti. Nakti apturejau idomu dalyka, pamaniau, kad kazkiek vandenu nubego g.gif lelius juda, niekas nevyksta, guliu ir galvoju, ar jau dabar varyt i ligonine, ar palaukt 12 val., einu šnd pas gydytoja
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 17, 11:20)
labas rytas  4u.gif
Sakykit merginos, kurioms namuos nubego vandenys, kiek tu vandenu buna? Geras samtis, ar gera bala? Nu nezinau kaip išsireiksti. Nakti apturejau idomu dalyka, pamaniau, kad kazkiek vandenu nubego g.gif lelius juda, niekas nevyksta, guliu ir galvoju, ar jau dabar varyt i ligonine, ar palaukt 12 val., einu šnd pas gydytoja

Man tai gera balą nu bėgo .
O va draugei tai truputį šliūkštelėjo balute , poto naktį kamštis ir vandenys nubego.
Atsakyti
SOS! man staiga po nakties pieno sumažėjo visai, jau paryčiais ir dabar iš abiejų (.) maitinau ir tai nežinau, ar užteko unsure.gif Nu vakar gi ju įklotėlius dėjaus, pienas bėgo... tai kas čia pasidarė... Pagert daugiau gal...
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 17, 06:50)
<p>Labas rytas😊 </p><p>Kaip miegojot?  Aš tai vyrą vakar išleidau namo.  Buvom tik dviese su mažyle.  Visą naktį išmiegojo su dviem valgymais. Tik man jau visus šonus skauda nuo pastovaus gulėjimo. Tai nuo 5 h nebemiegu. </p>

Kaip jauties po cp?dar skauda?ar jau gali pilnai rūpintis mažyle,keist pampius,paimt?
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 17, 09:20)
labas rytas  4u.gif

Man tai balikė ir su krauju, o GN kai pradėjo judinti tai fontanai pradėjo bėgt du dideli pampiai pilnutėliai buvo, bet čia manau visoms skirtingai smile.gif
Atsakyti
ale idomu su tuo lauku...mum irgi sake tik eit nuo -7 i lauka.atsilo iki 0 ir isejom kai po grizimo buvo 3 dienos. Uzvakar isvis jau valanda lauke buvom...
atnese gyd atmintine ir ten parasyta jog eiti po dvieju dienu i lauka nuo gtizimo, bet apie temp nieko neparasyta...vat ir zinok kur teisybe.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 17, 09:54)
SOS! man staiga po  nakties pieno sumažėjo visai, jau paryčiais ir dabar iš abiejų (.) maitinau ir tai nežinau, ar užteko unsure.gif  Nu vakar gi ju įklotėlius dėjaus, pienas bėgo... tai kas čia pasidarė... Pagert daugiau gal...

Aš manau užtenka to pieno mirksiukas.gif Pas mane irgi kartais atrodo tuščios, bet mažylė pavalgo 4u.gif
Dar plius reik ir skysčių daug gert 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 17, 09:20)
labas rytas  4u.gif

Man nubėgo labai daug! Apie 5 min. stovėjau kol bėgo, pakeliui į gn bėgo, tai su pampiu variau ir dar priimamajam nusimovus kelnes balą padariau.

Maniškei pilvuką pučia, žviegia be perstojo. Jau nebežinau nė ką daryti. Laukiam gydytojos šiandien.
Atsakyti