Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(anikute @ 2017 01 17, 19:53)
Mano kamštis uch, kad eina lauk šiandien  biggrin.gif Atsiranda viltis šią savaitę pagimdyt gal vis tik biggrin.gif 
Ryt ryte į TA varau, gal dar pakrapštys ką nors  tongue.gif

bigsmile.gif eik tu Ryto nesulauksi, naktį čiuoži į gymdykla wub.gif
Eh palieki tu mane biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 17, 20:27)
i kirpykla ejau pet ilgiausia miega, pamaitinau pries iseinant, iki kirpyklos 8 min pestute...uztrukau si karta ilgiau nei tikejaus 3 val, isejus paskambinau tai jau buvo nubudes, greit parbegau ir pamaitinau iskart;))))o pabuvo tetis kol jam atostogos smile.gif
Lidle buvom visi kartu jau smile.gif

Drąsiai čia su mazium i parduotuve varyt , dabar kai siaučia gripas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 17, 19:07)
Ziurek, gal dar siandien  bigsmile.gif
Juk treciakartes sprinteres pas mus  smile.gif

biggrin.gif Išsimaudžiau, prisivalgiau - galiu gimdyt smile.gif Ale neeee biggrin.gif Jokių ženklų. biggrin.gif Laukim su Tauškute vasario tongue.gif
Atsakyti
Mes jau buvom metrikacijoj šiandien bigsmile.gif
Jau turim asmens kodą thumbup.gif Jau oficialiai- žmogus biggrin.gif
Dar nuvarėm iki Ozo, aš greit nulėkiau iki H&M ir nusipirkau tas maikutes žindymui thumbup.gif Nu tikrai jos superinės wub.gif Tik dydžiai kažkokie neaiškūs rolleyes.gif Galėtų būt variantas tarp S ir M biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 17 sausio 2017 - 20:27
QUOTE(anikute @ 2017 01 17, 22:17)
biggrin.gif Išsimaudžiau, prisivalgiau - galiu gimdyt smile.gif Ale neeee biggrin.gif Jokių ženklų.  biggrin.gif Laukim su Tauškute vasario  tongue.gif

Uhhh gerai biggrin.gif aš Va arbata geriu milka kapoju biggrin.gif lauke 2val.buvom su vaiku , i dušą ir i lova griusim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 17, 22:26)
Mes jau buvom metrikacijoj šiandien  bigsmile.gif
Jau turim asmens kodą thumbup.gif Jau oficialiai- žmogus  biggrin.gif
Dar nuvarėm iki Ozo, aš greit nulėkiau iki H&M ir nusipirkau tas maikutes žindymui thumbup.gif Nu tikrai jos superinės  wub.gif Tik dydžiai kažkokie neaiškūs  rolleyes.gif Galėtų būt variantas tarp S ir M  biggrin.gif

Aš M turiu tai dabar gerai o po gymdymo skesiu turbūt biggrin.gif patogios tikrai , o nėra joms akcijų ? Aš dar gal pora norėčiau tik S dydžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 17, 20:31)
Aš M turiu tai dabar gerai o po gymdymo skesiu turbūt  biggrin.gif  patogios tikrai , o nėra joms akcijų ? Aš dar gal pora norėčiau tik S dydžio  smile.gif

Pfffff pasvajok biggrin.gif
Aš paėmiau M, su ta mintim,kadskalbiant gali vos pasitraukti 4u.gif
S žinok per daug jau aptemptos 4u.gif Nu jei pirkčiau ne maitinimui, tai būtų super biggrin.gif Tikrai gražiai apsitempia, bet kad niekur nenuspaustų pasiėmiau M 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 17, 22:37)
Pfffff pasvajok  biggrin.gif
Aš paėmiau M, su ta mintim,kadskalbiant gali vos pasitraukti  4u.gif
S žinok per daug jau aptemptos  4u.gif Nu jei pirkčiau ne maitinimui, tai būtų super  biggrin.gif Tikrai gražiai apsitempia, bet kad niekur nenuspaustų pasiėmiau M  4u.gif

Nesusitraukia Žinok jos biggrin.gif m tas kad laisva ir patogų thumbup.gif Bet manau ir aš po gymdymo nu leksiu dar pora pasiimsiu patogios jos , aš dar spinta gerai pravaliau tai kad vietos rūbams sočiai biggrin.gif vyras tik pamate kiek išnešti reikėjo joooo sako mama liko be rūbų biggrin.gif
Mėgstu pravalyti spinta ir atsinaujinti ax.gif
Atsakyti

Labas vakaras 😊 diena praėjo puikiai 👍 valgė,  miegojo,  truputį budravo.  Man irgi jau vis mažiau skauda pilvą. Jau galiu daugiau judėt.  Kaip norėčiau,  kad jau rytoj namo paleistų.  Kaip jau savo dukryčių pasiilgau❤

Buvo draugai aplankyti 😊 smagiai pabendravom.  

Vyrą išleidau namo.  

Atsakyti
Paskaiciau jus tai ir as tai maikutes ka tik pagriebiau, labai reikejo tipo biggrin.gif online vienintele spalva likus M dydzio tai nereikejo sukt galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 17, 23:10)
<p>Labas vakaras 😊 diena praėjo puikiai 👍 valgė,  miegojo,  truputį budravo.  Man irgi jau vis mažiau skauda pilvą. Jau galiu daugiau judėt.  Kaip norėčiau,  kad jau rytoj namo paleistų.  Kaip jau savo dukryčių pasiilgau❤</p><p>Buvo draugai aplankyti 😊 smagiai pabendravom.  </p><p>Vyrą išleidau namo.  </p><p></p>

thumbup.gif faina kad taip gerai jaučiates kaip iš vadovėlio , šaunu smile.gif

Aš tai kai stirna pasokau nuo lovos , sūnų nuo wc iskeldinau biggrin.gif eina še...Šakės aš tiek ne valgau kiek ši... biggrin.gif per dieną po 3-5 kartus nu einu iš kur ten tiek aš nežinau ... biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras 😊 diena praėjo puikiai 👍 valgė,  miegojo,  truputį budravo.  Man irgi jau vis mažiau skauda pilvą. Jau galiu daugiau judėt.  Kaip norėčiau,  kad jau rytoj namo paleistų.  Kaip jau savo dukryčių pasiilgau❤

Buvo draugai aplankyti 😊 smagiai pabendravom.  

Vyrą išleidau namo.  

Puikios naujienos!!!👍

thumbup.giffaina kad taip gerai jaučiates kaip iš vadovėlio , šaunu smile.gif

Aš tai kai stirna pasokau nuo lovos , sūnų nuo wc iskeldinau biggrin.gifeina še...Šakės aš tiek ne valgau kiek ši... biggrin.gifper dieną po 3-5 kartus nu einu iš kur ten tiek aš nežinau ... biggrin.gif

Man su situ reikalu sunkiai sekasi...😕

Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 17, 20:39)
Nesusitraukia Žinok jos  biggrin.gif  m tas kad laisva ir patogų thumbup.gif Bet manau ir aš po gymdymo nu leksiu dar pora pasiimsiu patogios jos , aš dar spinta gerai pravaliau tai kad vietos rūbams sočiai  biggrin.gif  vyras tik pamate kiek išnešti reikėjo joooo sako mama liko be rūbų  biggrin.gif
Mėgstu pravalyti spinta ir atsinaujinti  ax.gif

O tai jūs tik su tom maikutėm būnat ar kažką dar ant viršaus? Nu taip tai šalta ax.gif
Atsakyti
Aš tik su ta maikute namie 4u.gif
Ir kambary mikroventiliacija padaryta 4u.gif
Kol jos nebuvo ir Mantė labai nerami buvo, ir aš pikta.. O dabar bent oro yra tai abi davolnos lotuliukas.gif
Jei pasidaro vėsu ploną chalatą uzsidedu 4u.gif
Atsakyti