Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Labas rytas smile.gif
Nu šiandien naktis maždaug tokia smile.gif Pavalgėm, tėtis keičia pampersą, pavarom kakutį ant tėtės, ant grindų, lovytėj akys stačios... Palaikau pas save ant pilvo, vėl kakis, vėl keičiu pampersą, vėl į lovytę... 5 ryto, einu arbatos su baronkom... biggrin.gif Žodžiu, linksma biggrin.gif
TAUŠKUTE, man toks jausmas, kad pagal viską tu pirma turėjai gimdyt biggrin.gif O žiūrėk visas praleisi... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Averi @ 2017 01 20, 08:57)
Labas rytas  biggrin.gif

Visada galvojau kad turėsiu Ožiaragį, o vakar žvilgtelėjus į kalendorių supratau: liko 1 diena  blink.gif  ir tikrai šiandieną negimdysiu, na net pačiai keista kaip čia aš gerai jaučiuosi pastarąsias dvi dienas  biggrin.gif

Išvada viena, sėdžiu ir laukiu Trumpo inauguracijos, bei vandenio vasarinuko  ax.gif

Aš labai taikiai nusiteikus, visom negaluojančioms  4u.gif  mažiukams - saldaus pienelio, o mamytėms linkiu gražios dienos  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Tai labai faina vandenis jeigu smile.gif
Atsakyti
Labrytis. As pakeliui i ligonine, pasaremavau namie 4val. Gal pavyks oziaragi paimt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 20, 10:36)
Labas rytas,

Ne, as dar 2&1, tikrai taves ne palikau smile.gif Jokiu net pozymiu nera....
Vakar sviecius islydejom po 23h.Isgeriau sampes be alkoholio,ananaso dar...bet tik lelyte iki 1h fulia zaide;) mano pilvas judejo i visas puses...Bet siaip as netikiu sitais pribambasais ( tas skatina,tas ne)
Vaikas pats pasirinka,kada pasirodyti smile.gif

Ziurek Tauskute tu gal snd sausi,nuvaziuosi ir iskart I gimdykla:) lauksim ziniu po gyd.

Aš ir netikiu tais skatinimais biggrin.gif

Niu jai taip tai dar i AK spet nuvažiuoti , nenoriu Santariškese gymdyti smile.gif
Bet ne manau , manau pakrapstys gerai išeisiu visą issisketusi biggrin.gif kaip gerai išpy... biggrin.gif
Gerai vyras vez nereiks eit ar važiuot pačiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 20, 11:00)
Labas rytas smile.gif
Nu šiandien naktis maždaug tokia smile.gif Pavalgėm, tėtis keičia pampersą, pavarom kakutį ant tėtės, ant grindų, lovytėj akys stačios... Palaikau pas save ant pilvo, vėl kakis, vėl keičiu pampersą, vėl į lovytę... 5 ryto, einu arbatos su baronkom... biggrin.gif Žodžiu, linksma biggrin.gif
TAUŠKUTE, man toks jausmas, kad pagal viską tu pirma turėjai gimdyt biggrin.gif O žiūrėk visas praleisi... biggrin.gif
Papildyta:

Tai labai faina vandenis jeigu smile.gif

Matai pradžioj minkštas kaklelis buvo ir sutrumpejas, dabar gerai uzsicementavom su mazium biggrin.gif

As visas už leisiu ir paskutinė būsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 20, 11:05)
Labrytis. As pakeliui i ligonine, pasaremavau namie 4val. Gal pavyks oziaragi paimt  bigsmile.gif

bigsmile.gif jeeee turėsim turėsim leliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 19, 21:49)
niekada nesakyk niekada, as ir neplanavau ir net nesapnuodavau, kad turesiu 3 biggrin.gif

Ne taip kategoriskai ir nesakau smile.gif bet mano svajone du vaikai wub.gif tai va du ir turiu...Vyrui ir vieno uztektinai butu, tai del trecio ilgai tektubikalbinet biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 20, 00:19)
Baltai pavydžiu ir linkiu sklandaus ir smagaus žindymo.  4u.gif O aš ką tik vos neišsijungiau beduodama savo skaudamą (.). Viena pusė stipriai įtrūkus. Ir nors or išvalgo mazgis kiek įmanoma jį ir žinoma kiek jis nori, vistiek jis toks popilnis atrodo verysad.gif

Kam buvo (.) „užsidegęs”, per kiek laiko viskas susitvarkė? Ir ar išvis susitvarkė?  unsure.gif

aciu smile.gif
o nebandei saldyt????
man su pirmu baisiai uzsidegdavo...tai man bent avent geliniai tie kompresai rojus buvo...greiciausiai padedavo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 20, 09:05)
Labrytis. As pakeliui i ligonine, pasaremavau namie 4val. Gal pavyks oziaragi paimt  bigsmile.gif

laukiam zininiu, lengvai ir greitai wub.gif
Papildyta:
Pas mus naktis rami...tik vyresneli suvaldyt reikejo...vyrui temp sukilo, sloga, ciaudulys...issiunciau miegot i kita kambari...vyresneliui tas nepatiko...o mazius tesia akcija: Ryte siku tevam i lova.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 20, 10:05)

O is ryto kokios naujienos bigsmile.gif
Lengvai ir greitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2017 01 20, 10:05)

Jeeeee, laukiam leliukų bigsmile.gif lengvai ir greitai tau biggrin.gif
Atsakyti

Laukiam žinių wub.gif

QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 20, 09:22)
Ne taip kategoriskai ir nesakau smile.gif bet mano svajone du vaikai wub.gif tai va du ir turiu...Vyrui ir vieno uztektinai butu, tai del trecio ilgai tektubikalbinet biggrin.gif
Papildyta:

aciu smile.gif
o nebandei saldyt????
man su pirmu baisiai uzsidegdavo...tai man bent avent geliniai tie kompresai rojus buvo...greiciausiai padedavo smile.gif
Papildyta:

laukiam zininiu, lengvai ir greitai wub.gif
Papildyta:
Pas mus naktis rami...tik vyresneli suvaldyt reikejo...vyrui temp sukilo, sloga, ciaudulys...issiunciau miegot i kita kambari...vyresneliui tas nepatiko...o mazius tesia akcija: Ryte siku tevam i lova.... biggrin.gif

Šaldau šiek tiek, bet jaučiu reiks nusipirkt tuos Avento sildytuvus / šaldytuvus.. patogiau bus. Ir antibai čiuju turi suveikt unsure.gif atrodo ir išvalgo (.) O jis vėl prisipildo tiek pat, tai ir nebesuprantu kada susinormalizuot viskas turi...

Kruopiukas šian prikrovė pampį, su gerais pastenėjimais ir drebininančiais garsais smile.gif

Mes kažkaip su B pakalbam apie 3. Bet sakėm jei ir bus, tai vėliau šiek tiek. Bus matyt.

Aš čiuju varysiu užsiregistruosiu į polikliniką krūtų echoskopijai. Tegu bliam pažiūri man tą vieną problematišką, nes pamaitinus iš jos man jaučiasi toks ale tempimas, sudiegia nemaloniai. Labai keisti pojūčiai, lyg jausčiau kaip pienas keliauja per latakus...
Atsakyti

Leidziam kasas! Lengvai ir greitai bigsmile.gif

Labas rytas bigsmile.gif
Miegojau gerai thumbup.gif Kelesi 12,03,06.30,09 4u.gif
Bet nakti kai maitinau tai abi ir nuluzdavom lotuliukas.gif

Jusiškiai kai miega jokių garsų neleidžia? lotuliukas.gif
Maniškė kai pradeda stenėt tai kai senas diedas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 19, 22:24)
Mes irgi neplanavom  biggrin.gif Bet praejus kiek laiko apsigalvojom  ax.gif
O pas Jus netyciuke ar irgi apsigalvojot?  mirksiukas.gif

Aplinkybes priverte biggrin.gif
Papasakosiu kada prie kavos mirksiukas.gif

QUOTE(dynka @ 2017 01 20, 00:02)
Ne tu viena jau noretum  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Kaip jums sekasi?
Ar namie jau?

Mum gerai! Namuose jau!
Atsakyti
Užsisakiau antčiužinį iš dormeo ant sofos (mes gi normalios lovos neturim doh.gif). Kainos tai joprst... blink.gif
Nu bet nusprendėm kad reik būtinai. Patogiai išsimiegoti yra svarbu thumbup.gif Ir šiai užsisakęm tokį, kurį panaudosim ir kai turėsim savo normalią lovą thumbup.gif (jėzau kaip aš to laukiu bigsmile.gif , nu kadanors... lotuliukas.gif)
Atsakyti
uzsispyrus, maniske keliasi tokiu pat grafiku!
ir steeeenaaa 4u.gif

klausykit ka jus darot su nagais? mes ligoninej nukirpom, gavom velniu, sake tipo turi nukrist jie patys blink.gif
dabar ziuriu vel uzaugo - laikas kirpt butu ax.gif

Tute as zinok tuos avent kompresus ligoninej naudojau visa savaite, ir sildziau ir saldziau pakaitom. Dabar jau nebereikia, bet dar laikau as juos, mazu dar prireiks jei guzas koks ar ka.
Tu man pasakyk kurioj tau vietoj skauda? nes jei prie pazasties tai ten latakai, jie gali buti skausmingi, normalu. Tie diegliai karts nuo karto irgi normalu - as juos irgi jauciu - cia gaminasi pienukas, bet diegia juk neistisai, taip?

Man 2 dienas ziauriai skaudejo galva, tiesiog dalinosi i 4 dalis. Siandien lyg nieko.

KAip manot siandien tinkamas oras iseit i lauka pirma kart kokiom 15 min?
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 20, 10:24)
Užsisakiau antčiužinį iš dormeo ant sofos (mes gi normalios lovos neturim doh.gif). Kainos tai joprst...  blink.gif
Nu bet nusprendėm kad reik būtinai. Patogiai išsimiegoti yra svarbu thumbup.gif Ir šiai užsisakęm tokį, kurį panaudosim ir kai turėsim savo normalią lovą thumbup.gif (jėzau kaip aš to laukiu  bigsmile.gif , nu kadanors... lotuliukas.gif)

mes irgi miegam ant normalaus ciuzinio uzsideje ta dormeo. Tik dabar jis ne ant virsaus o po apacia biggrin.gif Nestumo metu man buvo per minksta... gerai, kad priminei, reiks sukeist
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
mirtingoji, lengvai ir greitai, laukiam bigsmile.gif

Nezinau kas vyksta, visa nakti pilvas kietas, ir mazius mazai juda, bet juda, kai pajudinu. Bet skausmu jokiu. g.gif
Atsakyti