QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 23, 12:24)
Na per 20min daug gali pasidaryti
As irgi laukiu pavasario, bus maloniau lauke vezima stumdyti. Tute, susitiksim, kai bus grazesnis oras, ane?
Žinoma! Susiderinsim ir varysim į trasą! Galėsim ir iki Brunetės nušaut, ji Valakampiuose gyvena

ir į kokį Vingio parką.
QUOTE(varlius @ 2017 01 23, 12:53)
Panos, kokias soskes turit savi esamiems/busimiems zuikiams? Mums ryskiai reik tiutes, bet Avent neprigyja... Labiausiai reik lauke ir masinoj, kai isizviegia, o papo ner kaio duot...
Maniškis ne bais mėgėjas soskių, bet turiu chicco - ima kš bėdos, ir Lovi - irgi ima. Dieną spjauna lauk dažniausiai, naktį kartais įkišu, bet retai.
QUOTE(varlius @ 2017 01 23, 13:12)
O kaip pavargti maitinti is (.) ?

Va misiniu maitint tai vargas... as net nzn kiek kartu nakti maitinu... Papa duodi - ir parpi toliau... O su misiniu - kelkis, gamink, buteliuka kratyk 10 min, kad gerai istirptu... nu zodziu...
Man vienintelis nepatogumas maitinant (.) kad as dabar jam soske 😁 Ir vyras jo uzmigdyt net sotaus negali... O buna, kad reikia eit kazka daryt, o ponaitis staciom akim ir duok papa, nes kitaip nei pro kur neuzmigs... nebent i vezima ir i lauka. Tai vakar vakare vyrui teko i lauka eit, nes kitaip nebuciau nei valgyt padarius, nei didzkio mokyklon suruosus...
Na, viliuosi, kazkaip atrasim tinkamesne soske ir as vel busiu mors kiek laisvesniais papais
Matai, mieloji. Tu ikiši papą ir snaudi, right? Aš gulint maitint negaliu dėl savo (.) dydžio ir spenelių. Todėl kiekvieną kartą keliuos, imu auksą ant rankų ir maitinu sėdom. Kitą (.) duodama dar ir pagalves susidedu po ranka, nes atvirkščiai duodu. Ir vistiek speneliai pagraužti, ypač dešinys, pusę spenelio gilus įskylimas matės, žiauru. Gyja lėtai, o būna kad ir vėl tympteli, nes su apžiojimu ne visada draugaujam. Tai, sakyt kad čia easy peasy, tikrai negalėčiau. Man asmeniškai žindymas kol kas neteikia tiek malonumo kiek aš galvojau, kad teiks, nors stengiuos tikrai labai.
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 23, 14:58)
O mums liepė pediatrė primaitinti, nes visai mazgė svorio nepriaugus nuo gn, nors nuo papo nenulipa.Akytei antibiotikai. Krūtelių uždegimas dar, tai ryt pas chirurgą varom. Nebegaliu, klyksiu jau, vis bėdų atsiranda. Pas mane papas vapšė vienas kai futbolo kamuolys jau. Eina naaa
Aukščiau nosį. Mes irgi šian gabom antibų, tik dabar jau į kitą akutę... atrodo nesibaigia bėdos su akytėm, o nervina tai negaliu. Ir bambą gi mum perrišinėjo, tai šian jau lyg paste ėjau, kad pradėjo atsidalint. Aukščiau nosį mieloji, viskas bus gerai! O dėl svorio - tai ji ataugino jau svorį, kurį pametė GN?
Tiesa panos, pamenat kai sakiau, kad maniškis verkdavo kai valydavau bambą. Nu ir pasirodo jam tikrai skaudėjo ir perštėjo! Dabar, valau lygiai taip pat, o jokios rakcijos. Vadinasi tam tikri periodu gali skaudėt