Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Averi @ 2017 01 23, 21:38)
Sveikos,

Matau verda diskusija kad kažkas kažkam pasiūlė mišinuko  smile.gif  na bet tai tik pasiūlymas. Kas kaip nori taip tas gyvena  ir vaikus augina  ax.gif Nors pati pirmagimį iki metų maitinau bet niekada nesmerkiau\nepriekaištavau\nepamokslavau maitinančioms mišinuku  rolleyes.gif

Ne ne, ne taip supratai 4u.gif
Čia nesmerkiam tų, kurios maitina mišinuku, nu visko gyvenime būna.. mirksiukas.gif Sako nespjauk į šulinį iš kurio pačiai gali tekti gerti 4u.gif

Smerkiam seseles, kurių žinios apsiriboja caro ruriko laikais.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 23, 23:23)
Čia tipo AK? g.gif Man nė karto mišinuko nesiūlė  rolleyes.gif
Dar po CP kai vyras vakare išvažiavo nueėjo paprašyt, kad kas 3h man ją atneštų vakarais ir jokių mišinukų neduotų nepranešusios, ir tikrai sąžiningai nešė  4u.gif
Ir dar seselė pati pasakė, kad jos čia prieš mišinukus  rolleyes.gif
Nors buvo viena ten, kurią "barzda" su kolege iš gretimos lovos vadinom.. Jai tikrai jažkas negerai lotuliukas.gif

Tokia pagyvenusi trumpais plaukais , nepatenkinta visada?
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 23, 21:23)
Čia tipo AK? g.gif Man nė karto mišinuko nesiūlė  rolleyes.gif
Dar po CP kai vyras vakare išvažiavo nueėjo paprašyt, kad kas 3h man ją atneštų vakarais ir jokių mišinukų neduotų nepranešusios, ir tikrai sąžiningai nešė  4u.gif
Ir dar seselė pati pasakė, kad jos čia prieš mišinukus  rolleyes.gif
Nors buvo viena ten, kurią "barzda" su kolege iš gretimos lovos vadinom.. Jai tikrai jažkas negerai lotuliukas.gif

Man siūlė unsure.gif atsisakiau. Ir ne viena siūlė. O ta barzdota blink.gif sako, turi daduot mišinio tiek, kiek nedavalgo pieno. Numojau ranka tik...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TutėFrutė: 23 sausio 2017 - 22:52
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 24, 00:51)
Man siūlė  unsure.gif atsisakiau. Ir ne viena siūlė. O ta barzdota  blink.gif sako, turi daduot mišinio tiek, kiek nedavalgo pieno. Numojau ranka tik...

Man ir sako duok nes vaikas didelis ne užtenka priespienio . Ir dar sako kad jai miega naktį nezadinti tegu miega. Kaip jūs zadinot,zadinat?
Aš zadinu pavalgom ir toliau miegam ir su vyresneliu taip pat dariau
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 23, 22:27)
Tokia pagyvenusi trumpais plaukais , nepatenkinta visada?

Jo jo lotuliukas.gif Berods ta biggrin.gif Ir stoooora tokia, nu baba jaga vienu žodžiu lotuliukas.gif

QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 23, 22:51)
Man siūlė  unsure.gif atsisakiau. Ir ne viena siūlė. O ta barzdota  blink.gif sako, turi daduot mišinio tiek, kiek nedavalgo pieno. Numojau ranka tik...

Eik tu? blink.gif Man nei viena nesiūlė.. g.gif Nu bet maniškė ir neverkdavo 4u.gif Gal siūlo toms, kurių leliukai verkia? Tai gal jom šviečiasi, kad jei verkia tai alkanas vaikas doh.gif lotuliukas.gif
Nu gal jos su manim ten ir atsargiau elgdavosi, nes pas skyriaus vedėją gimdžiau ir tikrai jis dažnai užeidavo pas mane rolleyes.gif Aišku, ir dovanų gavo ax.gif
Ir seselėm saldainių nunešėm kai buvo faina pamaina rolleyes.gif

QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 23, 23:03)
Man ir sako duok nes vaikas didelis ne užtenka priespienio . Ir dar sako kad jai miega naktį nezadinti tegu miega. Kaip jūs zadinot,zadinat?
Aš zadinu pavalgom ir toliau miegam ir su vyresneliu taip pat dariau

Aš nežadinu, nebent pati pabundu ir jaučiu, kad (.) išsitaškys jei nepavalgys DABAR lotuliukas.gif
Bet pirmą savaitę, kol dar nebuvo susireguliavę (.)(.) žadinsavau.. Nes jei nebūčiau žadinus, kartu su (.)(.) būčiau išsitaškius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 23, 23:44)
Jo jo lotuliukas.gif Berods ta  biggrin.gif Ir stoooora tokia, nu baba jaga vienu žodžiu lotuliukas.gif
Eik tu?  blink.gif Man nei viena nesiūlė.. g.gif Nu bet maniškė ir neverkdavo  4u.gif Gal siūlo toms, kurių leliukai verkia? Tai gal jom šviečiasi, kad jei verkia tai alkanas vaikas doh.gif lotuliukas.gif
Nu gal jos su manim ten ir atsargiau elgdavosi, nes pas skyriaus vedėją gimdžiau ir tikrai jis dažnai užeidavo pas mane  rolleyes.gif Aišku, ir dovanų gavo  ax.gif
Ir seselėm saldainių nunešėm kai buvo faina pamaina  rolleyes.gif
Aš nežadinu, nebent pati pabundu ir jaučiu,  kad (.) išsitaškys jei nepavalgys DABAR lotuliukas.gif
Bet pirmą savaitę, kol dar nebuvo susireguliavę (.)(.) žadinsavau.. Nes jei nebūčiau žadinus, kartu su (.)(.) būčiau išsitaškius lotuliukas.gif

Man AK misinuku irgi ne karto nesiule ir is viso as sesele maciau tik kai vaika atnese nuprausta po gimdymo ir du daktare vizituoti, kai uzeidavo. Gal kad privacioje palatoje buvom, nelisdavo jos g.gif

Dabar irgi nezadinu, bet ji pati atsibunda panasiai, kas 2-3h, o jei koki karta ir po 4h, tai neimu i galva. Svorio priaugo gerai, tai nebadauja mergina.
Man gal tik viena karta buvo tas jausmad, kad issitaskys, jei nrpavalgys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 23, 23:51)
Dabar irgi nezadinu, bet ji pati atsibunda panasiai, kas 2-3h, o jei koki karta ir po 4h, tai neimu i galva. Svorio priaugo gerai, tai nebadauja mergina.
Man gal tik viena karta buvo tas jausmad, kad issitaskys, jei nrpavalgys lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Aš ir nesuku galvos jei ilgiau pamiega rolleyes.gif

Dėl (.) tau žinok pasisekė lotuliukas.gif Man per parą laiko, 1 kart būtinai būna, nes vieną ilga miegą mergina mėgsta pamiegot biggrin.gif Dabar išvis nuo kokios 18val ant (.) kabo blink.gif Suprantu kaip jaucias varlius dabar doh.gif
Aš jau dabar rankų nejaučiu.. lotuliukas.gif
Skaičiau, kad augimo šuolis gali būt g.gif
Augimo šuoliai
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 24, 03:14)
drinks_cheers.gif  Aš ir nesuku galvos jei ilgiau pamiega  rolleyes.gif

Dėl (.) tau žinok pasisekė lotuliukas.gif Man per parą laiko, 1 kart būtinai būna, nes vieną ilga miegą mergina mėgsta pamiegot  biggrin.gif Dabar išvis nuo kokios 18val ant (.) kabo  blink.gif Suprantu kaip jaucias varlius dabar doh.gif
Aš jau dabar rankų nejaučiu.. lotuliukas.gif
Skaičiau, kad augimo šuolis gali būt g.gif
Augimo šuoliai

Aš kalbu apie naujagimius ar zadinot naktį ligoninėje ?
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 24, 01:59)

Man snd nuolat ant (.),tik kad keiciu jos.Snd kazkodel l.nerami.Pavalgo,atrodo jau miega,(.) istrauki ir asaras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 24, 04:49)
Man snd nuolat ant (.),tik kad keiciu jos.Snd kazkodel l.nerami.Pavalgo,atrodo jau miega,(.) istrauki ir asaras verysad.gif

Aš tai palaukiu kada uzminga ir ištraukiu iš (.) smile.gif
Atrodo jau po truputį pienukas ateina , zadinau tai va irgi vieną (.) Daviau poto kita (.) Dabar laukiu kada uzmigs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 24, 03:19)
Aš tai palaukiu kada uzminga ir ištraukiu iš (.)  smile.gif
Atrodo jau po truputį pienukas ateina , zadinau tai va irgi vieną (.) Daviau poto kita (.) Dabar laukiu kada uzmigs  biggrin.gif

Nežadinau naktį.
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 24, 01:59)

Nežadinau ir ligoninėj mirksiukas.gif

Labas rytas biggrin.gif
Mes va nuo 01h iki 06h pamiegojom, pavalgėm (pakėliau, nes būčiau išsitaškius biggrin.gif ) ir toliau miegam biggrin.gif
Tik aš k
Aip 5h be pertraukos pamiegojus negaliu užmigt doh.gif
Atsakyti