Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(anikute @ 2017 01 25, 10:42)
Labas rytas,
kaip gyvos?
Aš š.... Kadangi mūsų inoringoji princesė dar nesileidžia išmokoma žįsti gulint, tai ir naktį bandau sėdint maitint. O sėdėt man oi ne malonumas dar. Ir va šiąnakt saugodama (.) nuo įkandimo kažkaip patempiau matyt siūles savo... Dievuliau kaip skauda...  Laukiu kol prabus mažoji ir nežinau ką reiks aukot maitinant: (.) ar apatinį galą. Koks gėris buvo kol naudojau diclofenacą rolleyes.gif žmogum jaučiausi. O dabar ropinėju kaip numintas vabalas  verysad.gif

Ar toms, kurioms anas galas siūtas, ims siūlus? Man ginė liepė sekmadienį prisistatyt, nes sako, ištirps tik per kokį mėnesį, kam tiek būt su jais.

Auksas šios žvakutės , dabar man jas neša ir neša bet užtenka vienos ne daug kai kirpo tai nesijaučia tokio skausmo . O su vyresneliu tai trys kart kisdavausi nes kirpo ir skaudėjo labai.
Na Man ir su tirpstanciais siuvo bet gy geriau ne lyst jai skauda dar žinai kol istrauks blembaaa kad ne skaudetu tai tik kai trauks ištirps tai ištirps ko ten landzioti .

Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 25, 08:42)
Labas rytas,
kaip gyvos?
Aš š.... Kadangi mūsų inoringoji princesė dar nesileidžia išmokoma žįsti gulint, tai ir naktį bandau sėdint maitint. O sėdėt man oi ne malonumas dar. Ir va šiąnakt saugodama (.) nuo įkandimo kažkaip patempiau matyt siūles savo... Dievuliau kaip skauda...  Laukiu kol prabus mažoji ir nežinau ką reiks aukot maitinant: (.) ar apatinį galą. Koks gėris buvo kol naudojau diclofenacą rolleyes.gif žmogum jaučiausi. O dabar ropinėju kaip numintas vabalas  verysad.gif

Ar toms, kurioms anas galas siūtas, ims siūlus? Man ginė liepė sekmadienį prisistatyt, nes sako, ištirps tik per kokį mėnesį, kam tiek būt su jais.

Labas rytas,
Nieko nesakė, kad siūlus išiminės . Po pirmo gimdymo irgi neišiminėjo. Man tai jau beveik nesijaučia tos siūlės, matyt, nedidelė, ir žvakučių šįkart nenaudojau, atsimenu, po dukros, rai ilgai dar ir namie žvakutės buvo smile.gif Sugis, merginos, sugis, greitai neatsiminsit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 25, 08:31)

kai buvom kauno kliniku priimamajame kazkoks gydytojas saipesi is kito kuris karik buvo po gimdymo kuriame gimde kaip supratom labai stambi moteris tai saipesi kiti gydytojai sako ka pakeitei profesija tapai banginiu priemeju?  ***** kazkaip nesmagu pasidare o jeigu jie taip is visu del kazko saiposi?....

Jaučiu visko jie ten prišneka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 25, 11:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="anikute" data-cid="71388270" data-time="1485326551"><div><p>Koks gėris buvo kol naudojau diclofenacą vartotojo įkelta nuotraukažmogum jaučiausi. O dabar ropinėju kaip numintas vabalas vartotojo įkelta nuotrauka

Ar toms, kurioms anas galas siūtas, ims siūlus? Man ginė liepė sekmadienį prisistatyt, nes sako, ištirps tik per kokį mėnesį, kam tiek būt su jais.</p></div></blockquote><p></p><p>Aga,  diclofenacas tikrai👍 aš šįkart nesikankinau.  Dar grįžusi iš ligoninės naudojau ir namie. </p><p></p><p>Man su antru nėštumu,  kai pati gimdžiau,  niekas siūlų neėmė.  </p><p></p><p>Labas rytas 😊 nauja diena.  Truputį chaosas namie,  kai grįžo vidurinėlė.  Nieko,  truputis laiko,  ir apsiprasim 😊</p>

Nu manau kad chaosas , mes laukiam gyd ir ar paleis namo ar ne.
Noriu namo, pasiilgau sūnaus labai ... Vis foto pažiūrų vos neverkiu kaip aš jo pasiilgau wub.gif savo zyzliuko ,reksnkiuko wub.gif
Įdomu bus kaip priims ,sutiks brolį ax.gif kaip reaguos ? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 25, 11:21)
Labas rytas,
Nieko nesakė, kad siūlus išiminės . Po pirmo gimdymo irgi neišiminėjo. Man tai jau beveik nesijaučia tos siūlės, matyt, nedidelė, ir žvakučių šįkart nenaudojau, atsimenu, po dukros, rai ilgai dar ir namie žvakutės buvo smile.gif Sugis, merginos, sugis, greitai neatsiminsit 4u.gif
Papildyta:

Jaučiu visko jie ten prišneka blink.gif

Bet negalima taip kalbėti ar tu banginis ar tu sliekas , tiesiog gyd parodo koks yra ...
Arba kalbekit kai nieks negirdi ,pašaliniai , pacientai...
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 25, 09:25)
Nu manau kad chaosas , mes laukiam gyd ir ar paleis namo ar ne.
Noriu namo, pasiilgau sūnaus labai ... Vis foto pažiūrų vos neverkiu kaip aš jo pasiilgau  wub.gif  savo zyzliuko ,reksnkiuko  wub.gif
Įdomu bus kaip priims ,sutiks brolį  ax.gif  kaip reaguos ?  ax.gif
Papildyta:

Bet negalima taip kalbėti ar tu banginis ar tu sliekas , tiesiog gyd parodo koks yra ...
Arba kalbekit kai nieks negirdi ,pašaliniai , pacientai...

Tai žinoma, čia jau žmogaus kultūros dalykas.
Atsakyti
Labas rytas,
kaip gyvos?

Aš visad sėdėdama žindau... 4u.gif maniškis kartais normaliai apžioja, o kartais nors ir nnn kartų kišk, vistiek prastai apžioja unsure.gif tai vienas (.) nugraužtas, kitas (.) nučiulptas. Ir abu skaud doh.gif

Jei daugiau siūta, tai gal traukia tada g.gif man nei su pirmu, nei dabar netraukė, ištirpo per porą savaičių.
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 25, 09:55)
Aš visad sėdėdama žindau...  4u.gif maniškis kartais normaliai apžioja, o kartais nors ir nnn kartų kišk, vistiek prastai apžioja  unsure.gif tai vienas (.) nugraužtas, kitas (.) nučiulptas. Ir abu skaud doh.gif

Jei daugiau siūta, tai gal traukia tada g.gif man nei su pirmu, nei dabar netraukė, ištirpo per porą savaičių.

Sakė, kad tik paviršiniai plyšimai šį kartą. Su anais netraukė man irgi, nors gyd ta pati. Nesupratau kodėl šį kartą sakė atvažiuot.

Mažė kaip nujausdama, kad mamai rūrą skauda, tvarkingai pavalgė gulint ir neparodė savo finto pabaigoj žindymo (kai cakt ir sukanda netikėtai su dantenom ir pratraukia kažkaip staigiai spenelį per jas, kad nespėju nieko padaryt, o nudrožimas ir yra).
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Galima isiminet siulus, man daktare sake, jei labai temps, atvaziuok isimsim, o siaip patys istirps..
Diklofenaka as si kart irgi ilgai vartojau, be ne del siuliu, o del draugelio H. Ir man iki siolei ner gerai, sian einu pas seimos daktare, siuntima turbut duos pas proktologa unsure.gif

Siandien daktaru diena, su maze vakare dar vaziuosime pas nenantologa.

Brunete, maniskes kai gime irgi kojyciu odyte buvo labai sausa ir paskilinejusi, po to ligoninej pradejo luptis pilvas, rankos. Dabar namie jau susitvarke. Maudau lakysiuje + dar weledos prausikliu apiplaunu ir tepu welwdos aliejuku. Jau grazi odele 4u.gif

Geriu kava, maze miega, saule sviecia, koks grazus oras lauke bigsmile.gif
Ale su ta sloga nzn ar galiu vezt as ja, aj ir dar -6 siandien. Tai nelabai turbut. Persalta.
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 24, 23:57)
Esu esu  4u.gif
Skaitau viska saziningai ka rasot, bet naujienu neturiu. Man kaip sake vaziuot i GN 40+4, tai taip ir sulauksiu, vasario 3 bus  smile.gif
Baigti visokius darbus bandau, snd diena prie kompo, rezultatas strenas ateme. Laukiu kada jau greiciau kruopa sugalvotu belstis  smile.gif

Ieškok kamuolio ir pirmyn sportuoti, kad nereikėtų vasario laukti bigsmile.gif
Atsakyti

Nieko niekas netraukia blink.gif su pirmu visos lūpos iki galo siūtos buvo, niekas netraukė, su šiuo gimdymu daugiau link galo ir bulkutė viena siūta blink.gif Bet jau pasedinėju.

QUOTE(anikute @ 2017 01 25, 10:14)

Mažė kaip nujausdama, kad mamai rūrą skauda, tvarkingai pavalgė gulint ir neparodė savo finto pabaigoj žindymo (kai cakt ir sukanda netikėtai su dantenom ir pratraukia kažkaip staigiai spenelį per jas, kad nespėju nieko padaryt, o nudrožimas ir yra).

Manoji ir moka tokį bajeriuką, tai kai maitinu neatitraukiu akių, nes kai patempia atrodo apsi. ..
Mb šiąnakt miegojo kartu biggrin.gif nu kaip nepasinaudoti tokiu patogumu biggrin.gif ir Viltė drąsiai kąskart kakojo ėjo abu praustis, nors šeip dabar tik kokius 2-3 k.per parą. biggrin.gif o kai nemiegojo kankino pilvukas, sakau panešiok, nešioja, o ji vėl valgyt nori, sakau duok pamaitinsiu dar, tik atsegiau lemenuką vyras sako girdėjai? Ką?tą garsą žino mažoji ką jis reiškia lotuliukas.gif pieno fabrikas atsidarė lotuliukas.gif
Pro100egle įsivaizduok ką sako kai juos apkakoja ar apvemia lotuliukas.gif čia pasirodo visa gydytojo kultūra.
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 25, 11:55)
Aš visad sėdėdama žindau...  4u.gif maniškis kartais normaliai apžioja, o kartais nors ir nnn kartų kišk, vistiek prastai apžioja  unsure.gif tai vienas (.) nugraužtas, kitas (.) nučiulptas. Ir abu skaud doh.gif

Man akušerė vakar (kur gymdziau budėjo buvo užėjusi ) tai sakė ant nugaros griauztu citrinos sulčių spenelių sakė gerai ir greit sugija , gal pabandyk aaa gal padės tau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar apie vystyklus pakalbėjome, prisiminiau, kad vyresnėliui buvau pirkus ebay vieną. Tad šiąnakt ir išbandėme. Mano šaltmiriukui patiko, šilta buvo. Pirmas miegelis 3val truko, kiti po 2. Bet tikrai mažiau blaškymosi, pavalgo ir miegoti.

Tiesa, vakar buvau pas ginę, sakė atsigavusi puikiai ax.gif dėl kontracepcijos kalbėjome, visgi siūlo hormoninę spiralę, sakė galima ir maitinant dėti. Vat ir galvos sukimas tęsiasi g.gif
Atsakyti

Labas rytas,

pro langa matau tikrai grazus oras.Musu dar palieka stebeti/kontrolinis sverimas vakare ir rytoj,nukrito svoris iki 2830 :( 

Naktis buvo bemiegi,speneliai skauda..nezinau kom jau tepti...  :( o mazyte taip traukia...

Dynka taip.

Del skatinimo- tai man nei indu astrus maistas,nei sampe nei ananasai nepadejo 😏

Atsakyti